41

Анонимен

преди 2 години

Смятат да накарат украинците да използват химическо оръжие и да обвинят Русия....истински гадове.....това ли е демокрация?? А най-глупавите са украинците....

40

Анонимен

преди 2 години

Путин е втори братовчед на Тръмп, като едновременно с това Тръмп е калеко на Путин по бащина линия, и затова.

39

Анонимен

преди 2 години

До Пян_Гъ "Джордж Фрийдмън преди време каза, че на европейците ще им се поналожи малко да поумрат в някоя война, за да са добре САЩ. Тогава се зачудих, а то ето какво било." Сега разбрах!!!! Путин е агент на САЩ, затова прави, каквото САЩ "очакват"!!!

38

ЦИНИЗЪМ

преди 2 години

"Франция ще смята Русия за отговорна за каквато и да е употреба на химическо или бактериологично оръжие по време на войната в Украйна.Това завява френският външен министър". ВЕЧЕ Е РЕШЕНО. ИСТИНАТА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ, СПОРЕД ТЯХ! КАКТО САЩ НАХЛУ В ИРАК - ЗАРАДИ "ИЗПОЛЗВАНЕ НА ХИНИЧЕСКО ОРЪЖИЯ". В ПОСЛЕДСТВИЕ ЕКСПЕРТИЗАТА НА ООН КАТЕГОРИЧНО ОТХВЪРЛИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ХИНИЧЕСКО ОРЪЖИЕ.

37

Анонимен

преди 2 години

Само така! Русия е виновна за всичко. Така мисли и нашия орел Плевнелиев.

36

българина

преди 2 години

каква наглост и лицемерие! Русия откри биологичните оръжия платени от Пентагона в украйна, накрая тя ще е виновна!?!?? дали пък укрите няма да го използват както 2019 африканската чума по прасетата дошла точно от север в птиците, както си го пише документите открити в украинската лаборатория?

35

Анонимен

преди 2 години

Ако Украйна го използва, пак ли Русия ще е крива?

34

Анонимен

преди 2 години

Горкия, вероятно е с напреднал паркинсон. Иначе няма обяснение за такава глyпост.

33

Пян_Гъ

преди 2 години

Русия ще демилитаризира Украйна, но всичко е за сметка на славяните и Европа. Военният театър е тук, а не в Калифорния. Джордж Фрийдмън преди време каза, че на европейците ще им се поналожи малко да поумрат в някоя война, за да са добре САЩ. Тогава се зачудих, а то ето какво било.

32

ЩЕ Е?

преди 2 години

Откъде знаеш?

31

Нх

преди 2 години

Нито една колониална държава няма право да се обажда.Англипани- си скоро имаха колонии, избили са милиони невинни.Франция със Африка, но сега им го връщат ТЪПКАНО, Холандия, Испания.Избили са милиони стотици милиони.А сега тези колонизатори защитават неоНацистите в Украйна.

30

???

преди 2 години

Русия щяла да бъде виновна, че Украйна ще използва химическо оръжие или биологическо оръжие от американските лаборатории в Украйна. Е, няма такова нахалство

29

Киро

преди 2 години

А вие се правите на божи крави Кой подкрепя бандеровци които избиха изгориха живи невинни хора Трудно е да излъжите че не очадтвате в тези мръсни игри

28

мдаа

преди 2 години

От поне седмица западните *** ни облъчват с това безумие, което ще рече, че САЩ вече са дали на нацбатальоните необходимото от лабораториите си в Украйна. Сега се чака точният момент, в което ще им се даде команда да извършат тази провокация, за която разбира се ще е виновна Русия.

27

PG

преди 2 години

Лабораториите на руснаците ли са мръшляци,всичко което е от запада е положително така ли,долни твари само наливате масло в огъня и друг да вади кестените,писани от вашето гнусно право

26

Анонимен

преди 2 години

Както американските идилци правика в Сирия, а ФАЩ обвиняваше Асад, ясно!

25

Анонимен

преди 2 години

До Изперкалия дедо -да Странно, всички западни държави са "се заразили", само праведната Руслямска джамахирия е на прав път.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 "под предлог, че са били руснаците!" Мдаааа бе, западни танкове, оръдия и самолети разрушават украинските градове и избиват украинските жители!

23

Анонимен

преди 2 години

До Пълна неадекватност! На вас конкретно винаги и само Империята на Злото ви е била за "пример".

22

Анонимен

преди 2 години

Украйнския народ да се пази, запада е решил да ви жертва, под предлог, че са били руснаците!