81

Анонимен

преди 2 години

Ако си изкарва прехраната с мисане на мнения за българската публика, наистина много я съжалявам и й предлагам да вземе една мотика и да почне да прави лехи за собствен разсад, точно както казаха да правят ресторантьори, фитнесджии и артисти по времето на ковид пандемията.

80

Анонимен

преди 2 години

Дайнов - живял в Лондон във времето, когато за обикновените българи трябваше открит лист за да отидат в Петрич и изповядва доктрината на нео-комуунистите и сталинистите, и Горчева, която живее в Холандия и като комунистическо-социалистически лидер ни убеждава колко хубаво сме живели по времето на соца под русняшкия ботуш...се оплакват, че в нета не им позволяват да венцехвалят кръволока и масов убиец Путин??? Защо не отидат да се бият за Путин, вместо да претендират за права и свободи? Наглеци!

79

Путин си отива !

преди 2 години

Това е положението,ДРУГАРЕ !

78

Анонимен

преди 2 години

Особено на Евгени Дайнов не знам как да му вярвам, ако заради призив за Мир са го блокирали. Вероятно призива е бил гарниран с много други описания на случващото се.

77

Двг

преди 2 години

Тва дали на някого му звучи правдоподобно

76

Анонимен

преди 2 години

Щом и Даниела Горчева ни е напуснала, представи си кои сме останали.

75

Анонимен

преди 2 години

просто много хора подават сигнали за език на омразата и затова ги блокират. русофобите не схващат че са 5% от българия

74

Анонимен

преди 2 години

бих предизвикал всеки един прославен журналист на дебат за да ми докаже как западните медии са по верни и обективни и какво в руските медии точно е лъжливо

73

Анонимен

преди 2 години

"Аз написах, че той ще започне пълномащабна война срещу Украйна, написах, че ще нахлуе в в Украйна от всички страни и ще атакува Киев. И бях блокирана. На 24 февруари ми изтече наказанието от 30 дни. Но още с първия статус "Казах ли ви аз какво ще стане" отново ме блокираха. Този път ми блокираха и резервния профил", каза Даниела Горчева.". ХаХахахахахаХаха мале мале

72

Венету

преди 2 години

Долен и гнусен лъжец си

71

Анонимен

преди 2 години

А, този слагач без друго няма какво да каже . Само плюе в неусвес, ориентирайки се по властващите в момента.

70

Анонимен

преди 2 години

Активната позиция ви я виждаме тук

69

Анонимен

преди 2 години

Когато не се държиш прилично и бълваш само цинизми, независимо за кого и против кого бълваш - във всеки нормален сайт или медия ще те заличат. Тр оловете си личат именно по тежките глуби нападки и обиди, без никакво съдържание и мисъл да се обясни просто една гледна точка. Аз отдавна се отказах от българските медии. Повече от 10 години не следя новини у нас. Имам много други пътища за информация, чета и слушам там, където се дава гласност на различни гледни точки. Всичко друго е пропаганда.

68

Анонимен

преди 2 години

Ха, заглушихте всичко руско и пак се оплаквате. ПДРЗИ!!!

67

Анонимен

преди 2 години

haha, тия какви сайтове ползват точно?

66

Анонимен

преди 2 години

О, то било за мазния Евгени Дайнов? Не е нужно да го блокират - плюнките му и без друго никой нормален човек намя да седне да ги чете. От години се чуди на коя управляваща партия да се подложи.

65

Анонимен

преди 2 години

Глупости. В руски сайто всеки може да пише и чете и сега. Пропагандата у нас е в обратната посока - не сепропуска друга гледна точка, освен официалната натовска такава. Добре че вече имаме други кщанали да се информираме. Лично аз имам познати в Москва и в Украйна - информацията ми от тези хора е в пъти по-обективна. Ако въобще това, дето се бълва тук може да се нарече информация.

64

мдааа

преди 2 години

Ама тея ястребчета вместо да плюват от ТВ в ТВ и шляпат във ФБ да се качват в трабантчето на пасито и на фронта... от кревата и баба знае да лае!!!

63

…..

преди 2 години

Платените *** седнали да ревът. Ами много ясно - няма злобни драсканици във фейсбук, няма ляб за тях.

62

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията в частта си свобода на словото се оказа илюзия, с затварянето на медийното пространство за мнения, които не съотвтстват на господстващата пропаганда.От това следва необратим разпад на истина, морал, ценности системи и загуба на свобода."Истината ни прави свободни" се замени с "работата ви прави свободни".Това е истината за сегашния САЩ и ЕС.