293

гого

преди 2 години

След като ликвидира опасността от Украйна, Путин ще се заеме да ликвидира опасностите за Русия, които идват от Молдова, Литва, Полша, Грузия, Латвия, Финландия и така нататък

292

Ох,

преди 2 години

Боже, тоя путин и днес не си е пил хапчетата!

291

Анонимен

преди 2 години

Що за наглост-Запада се държал войнствено и нецивилизовано.Да нападнеш друга държава,да започнеш война,да убиваш и разрушаваш ,това никак не е войнствено. Русия е агресор и терорист.И нали уж санкциите не действали,защо е този вой тогава?

290

Анонимен

преди 2 години

Явно тези русофобите са с махмурлук още.Аз не знам защо не сте на страната на Русия...там на воля ще си жулите водка с братята,а на запад на третат бира ше ви обяват за долни,пр*паднали алкохолофилци:DПийнете едно аспиринче да мислите трезво и дано ви дойде акъла в главата!

289

Анонимен

преди 2 години

До историка:В руската история такива като теб директно са ги застрелвали:D

288

Анонимен

преди 2 години

Болшевиките не ми ги хвалете. Хитлер за това ги натупа. Щото са психари. И сега щенги натупат отново.

287

Чокумба

преди 2 години

Това малко пръстче и мохамеданите терористи обичат да го вдигат така.

286

В Руската история

преди 2 години

Има едно време наречено смутното време- някъде около 1605 година.И един "пророк",наречен ЛъжеДимитрий.Той успява да заблуди всички,че е син на предния цар.Така и Путин успя да заблуди цяла Русия,че е нещо различно от треторазряден КГБ кадър.От историята се знае как завършва земния път на този ЛъжеДимитрий...същото чака и Путин!

285

до Само питам

преди 2 години

Ако Путин е психопат,как би определеил Буш,Клинтън и Обама,които нахлуха в суверени държави,разружиха всичко,само защото "сметнали че там има нещо нередно и трябва да "демократизират" населението".Така го го демократизираха,че ги върнаха 30 г. назад.Ако вярваш на "добрите" им намерения на американците,ментално болният си ти пич/ка.

284

До Истината

преди 2 години

Пропускаш пенсиите и парите за военни, който САЩ дават на Елцин. Тогава Русия е пред разпад, ама никой няма интерес това да се случи, заради атомното оръжие.

283

Анонимен

преди 2 години

Психопатите сте вие!Още не сте изтрезнели от вчера или почвате от сутринта рано с чашките?!Ей от такива алкохолици ни затъва държавата!!!Разберете,че в името на световния мир Украйна трябваше се неутрализира иначе сега щяхте да понасяте последствията на радияцията!!!

282

Анонимен

преди 2 години

Я напиши в търсачката "Украйна заплашва НАТО с атомна бомба" и тогава ми говори кой бил терориста!Техният посланник като отишъл в Германия вдигнал ръка за поздрав като Хитлер!Много са ви промили умовете!Не умеете ни да четете,ни да мислите!

281

Анонимен

преди 2 години

Тръмп не става за президент.Цял свят му се смееше на изказванията.Нали помните как заради негова реч американци се бяха натровили с белина?Бърни Сандърс ще е следващия.Прекалиха със санкциите,но всъщност себе си санкционираха.Путин сега щял да увеличава заплатите,бензина бил поевтинял,а местното производство се засилило.

280

Анонимен

преди 2 години

Как така държава с 6000 ядрени бомби е нямала избор и сигурността им е заплашена. На това само изключително *** човек може да вярва.

279

Българин

преди 2 години

До Русофил........ Русофил =национален предател =българофоб

278

Русофил

преди 2 години

Никога не съм разбирал адската омраза на САЩ към Русия, а тя е толкова очевидна- във филмите им, в изкуството...страшна омраза , но най- вече страх ..към руснаците , много преди Путин да нападне Украйна. Просто не могат да разберат , че славяните имат и друга мотивация освен парите- чест, семейство, ценности...и вместо да се борят с правдата, да вземат пример и да престанат да разделят света! Мир за всички!

277

Анонимен

преди 2 години

Хей, някой може ли да ми каже: Как минава блиц-криега? Киев за два дни, стигнаха ли до Киев или им трябва още два-три дни?СССР 2.0 е гняз

276

До 454

преди 2 години

Тръмп може пак да застане начело на САЩ след 3г, а освен това злото не може да бъде победено от друго зло каквото е Путин. Този е абсолютен безбожник и тоталитарен диктатор и по-лошото повярвал си е и си мисли, че неговата истина е единствена.

275

аноним

преди 2 години

И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН

274

ВЪПРИС ?????

преди 2 години

Спомняте си САЩ как нападна Ирак с пълна бойна техника и уби над ПОЛОВИН МИЛИОН души ! Може ли някой да обясни, ОТ КАДЯ НА КАДЯ нападнаха суверенна държава без никаква причина или матив ???? Значи САЩ могат да нападат и за тях няма санкции, нито са военнопрестъпници??? Освен това са и крадци, в момента нефта на Ирак се държи от американските евреи ???? Е кой е злото питам ????