71

Пазете се Гербалуги

преди 2 години

ЛАУРА Е ТУК!

70

Гахаха

преди 2 години

Гербенулския цирк край нема. Хахаха

69

Анонимен

преди 2 години

Плана за възстановяване в Гугъл пишат, че е спрян заради проекта на Киро и Асен за батерии, с който дават почти 2 млрд. в лапите на Прокопиев. ЕС имат агенти навсякъде. Няма да отпуснат нито евро на тези измаманици. Другите държави отдавна получиха парите и ги похарчиха. България чупи рекорда по върнат план за възстановяване. Скъсаха ги за пореден път за изпита. Некадърницииии! Аматьори и измамници, оставка, беее! Народа ще уморите от глад. Безсрамници! Хем голи - хем големи. За нищо не стават.

68

Айде нема нужда

преди 2 години

"Томислав Дончев пресметна" - айде нема нужда

67

Анонимен

преди 2 години

Ми те събирани от кол и въже, как да напишат нещо свястно!

66

xHamster

преди 2 години

БЯГАЙ БУБИ! Евакуирай се от София - Лаура е тук! Да не стане някой бела?

65

Анонимен

преди 2 години

ЕС пари на комунисти не дава. Разберете го един път завинаги!

64

Анонимен

преди 2 години

В Брюксел чакат да свърши войната. Путин се тутка, и те не знаят какво ще им се наложи да възстановяват ... АЕЦове, ТЕЦове, дизелови и бензинови двигатели ... или да си купуват Спутник

63

Анонимен

преди 2 години

А, не, бе! Добро утро свате! Вие да не би да очаквате от харвардските измамници нещо без риск? Ще фалират България и ще си бият камшика. Кирчо и Кокорчо нямат имоти в България. Те нямат и пари в български банки. Доколкото ми е известно имат пари в над 22 банки извън България. Това всъщност не е важно и може да се провери. Влезнах да коментирам несъществуващата партия ПъПъПъПъ. Те нямат регистрация като партия. Незаконни са. Ползват Волт и още 2 мини партии за параван.Така не носят отговорност.

62

Анонимен

преди 2 години

Като бях ученик и ми пишеха 2 щото не съм учил обяснявах на нашите, че учителите са виновни. И Кирчо тъй все не е виновен и много ми напомня на петокласник с двойка преди да го ошамарят! За забавените инфраструктурни проекти дето той спря виновни бяха ГЕРБ, подизпълнители, Русия и КОВИД. За инфлацията Господ, КОВИД, ЕС, САЩ, Русия и Китай, за липсата на бюджет ГЕРБ, служебния кабинет, КОВИД. За енергийната криза - Бойко, Русия, САЩ, ЕС, глобалното затопляне. Сега ЕС са му виновни! Той е НЕВИНЕН!

61

Ужас

преди 2 години

Днес бяхме потресени от поредното изявление на ПП и компания! Те, моля ви се, обвиниха най-безцеремонно ЕС за забавяне на плана! Представяте ли си, още някой е виновен за провала на тия льoлoвци! Те го били дали, ЕС да се оправя, какво видиш ли искали още! Ей, нeнopмaлници, марш от властта.

60

Митко

преди 2 години

Европейската комисия ни няма все още голямо доверие заради 10-годишното мафиотско и мутренско управление. Тогава, като ни даваха пари, те потъваха при Борисов, Пеевски и Доган. Сега кранчето за тези нещастници спря. Като знае Европейската комисия какви беди донесе Борисов на нас и тях, като чуят за нас изтръпват направо. Не е заради Кирил Петков, Асен Василев и Корнелия Нинова.

59

висок

преди 2 години

Българи- юнаци, парите от Европа са спирани винаги когато управлява крадливата червена ***. При Станишев, при Орешарски и сега при Нинова!

58

Анонимен

преди 2 години

Хайде сега другарите, които мечтаеха Борисов и неговия модел да не са на власт да обяснят какъв е модела на Кирчо и Кокорчо. С какво това правителство е по добро.

57

Анонимен

преди 2 години

Това Държава ли е и има ли Президент и Правителство пита народа. Един алчен и безкрупен олигарх разиграва цялата Държава само и само да се докопа до милиардите от ЕС. Срам и позор, какво друго да кажеш.

56

Анонимен

преди 2 години

А то има ли нещо, което това правителство да е направило като хората?

55

Обединени Балкани

преди 2 години

За 2 години *** на подметки на СЗО и почти унищожихте 20 годишният ми бизнес сега седнали да реват!Огън за вас *** дето изселихте България!Скоро тука други ще дойдат защото планът за унищожаване на българската раса е изпълнен с любезната подкрепа на всички партии и коалиции!

54

Анонимен

преди 2 години

Запомнетего никъде в света не дават пари предварително преди да си свършил работа.

53

Анонимен

преди 2 години

Искаме европеиската комисия да прегледа плана и да следи всяка една стотинка къде отива,и след като се изпълни проекта тогава се превеждат паритеа не да се превеждат едни пари на куп кеш и всеки да си граби и да си прави калкото си поиска без никакъв контрол,тези пари трябва да се изразходват прозрачно,целта на този план е българия да започне да се възстановява от кризата и да си стъпи на кракатаза тази цел трябва да се инвестира в хората.

52

Asd

преди 2 години

2 години в пандемията хубридно клатеха държавата с внушения, че сме вдигали бройките заразени, за да сме били докарали европейски пари повече. Е още ги няма тези европейски пари. Но хората забравиха как са ги подвеждали и обърквали. Сега се иблъчват от същите източници на дезинформация относно войната.