486

INFO

преди 2 години

Въпреки че съм с гражданска позиция против нахлуваннето на Русия в Украйна не мислите ли че тази пасивност е свързана с нежелание да поразяват цивилно население, защото хайде да не се лъжем Русия има потенциала да изличи Украйна от замята за 1 час имайки предвид ядреният арсенал.

485

Анонимен

преди 2 години

Ми по-евтино им е да действат с "град" и друга артилерия, нали целта им е да не останат две тухли една върху друга, а Азовско да и стане вътрешно море. :(

484

hahahahaa

преди 2 години

Руската авиация е като всикчко руско - една голяма измишльотина. Само като им видиш прегладнелите скъсани войници и 200-годишните оръдия и танкове и ти става ясно, че в тази прогнила държава на корупция и тъпота, няма нищо качествено, дори армията им. Единственият им коз са ядрените им оръжия, които като гледам всичко друго, вероятно няма да могат дори да изстрелят като хората. ***.

483

Анонимен

преди 2 години

Е,хайде разберете се "коментиращи" от гнойче зеле-оня зеленясалия непрекъснато врещи към господарите си от тъъъпия запад,да затварят небето на украйна ,а те все се дърпат,а вие плещите.че Русия не владее небето и едва ли не "неведимата" украинска авиация си вършее,как си иска!От друга страна,"липсващата" руска авиация,така опердаши великите западни експерти,от оня полигон до Лвов,че краварите набързо се ометоха някъде на запад извън границата на украйна.

482

@ дойчевеле

преди 2 години

Вашите защо гледат като пу.... и само дават акъл и пропагандират ? Айде помогнете на украинците бе играчя , защо сре наакани ?

481

Някой

преди 2 години

"Тази тактика вероятно показва, че въпреки голямото си въздушно превъзходство Русия предпочита да действа максимално предпазливо"Не, тази тактика показва, че действат бавно за да ни продават бензина и дизела на такива безумни цени максимално дълго време. Все едно, че нефта в тая Украйна го помпят. Нали уж има санкции, явно Ексон не са чули още, и работят с Лукойл в Баренцово море заедно, че се късат. Артисти. Ега ти театъра само и само да ни измъкнат стотинките от джоба.

480

Анонимен

преди 2 години

Имаше един дядо, който пишеше пътеписите си , без да напусне София, само по източници от библиотека, защото ДС не му позволяваше да напусни България. Сега, като чета тази статия си мисля, че по нея руснаците може да си направят изводи за въоръжението на Украйна.

479

Анонимен

преди 2 години

Не летят, щот нямат зелени сертификати, а и маските им едни такива, не по стандарта на СЗО.

478

Бай Гроздан

преди 2 години

Това да не е сценарий от Холивуд?Доколкото си спомням Зеленски постоянно иска от НАТО и САЩ да "затворят" небето над Украйна,но те се дърпат да го сторят.

477

rusnak

преди 2 години

К'во стана с "Призрака от Куев"? Колко станаха свалените самолети от него, 3830? Колкото и глупости да бълвате, чуството с всеки изминал ден ще е по-кофти.

476

Анонимен

преди 2 години

Името на авторката е мр-ъс=на нецензурна дума? Опитайте да го напишете.

475

do 558

преди 2 години

"Ако Путин е смятал да превземе Украйна без смазващо превъзходство във въздуха, значи е по-смахнат и отколкото го мислим".....Първо, едва ли Путин е искал да превезема Украйна. Най-много да я откъсне от черноморието, което вече успя. И да я откаже от НАТО, което също успя- Зеленски го заяви. И второ- на никой от експертите на ***, не му и мина през акъла, че Путин просто си пази самолетите, при положение , ако НАТО се върже на подстрекаването на патриота Зеленски. В което не виждам нищо смахна

474

Анонимен

преди 2 години

Може би и техните самолети са като нашите, само на хартия. Но пък на парадите летят, значи имат, а какво и защо, русите си знаят. Имат си план, работят си. Затова за останалите е загадка, но така и трябва. Врагът не бива да дам знае плановете ти.

473

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Най смъртоносният снайперист на Земята ,супер снайпериста ,канадеца Вайл ,вече не е най -смъртоносния . Издържал само 20 минути на фронта ,не успял да избере място за прикритие ,сразен от неизвестен снайперист .

472

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Друго е да се намесят самолетите на демократите ! Че като започнат едни бомбени килими , че като забухат електроцентрали ,заводи,петролни бази ,пристанища ,гари , телевизии ,болници ,,жилища ,хора ,деца ,бой ,бой и демокрацията побеждава .Руснаците да гледат и се учат от ,демократичните държави как се завладява !

471

Анонимен

преди 2 години

руски фашисти, махайте се от Украйна!

470

339

преди 2 години

Така е,щадят цивилното население.А самолетите не подбират.

469

339

преди 2 години

Така е,щадят цивилното население.А самолетите не подбират.

468

kiki

преди 2 години

Само Русия

467

Ха!!!!!

преди 2 години

До М*лоумници- Колкото и да не харесвам Путин, не мога да отрека, че ти си дал най-точното обяснение. На хитреца му трябва не само победа, но и да не предизвика така, че украинския народ да го намрази него и Русия, още повече. Освен това знае че НАТО седи и чака да види валидна причина, за да се намеси.