10

Анонимен

преди 2 години

Нека съветниците ни от Американското Посолство да поемат за тяхнана сметка това поскъпване

9

Анонимен

преди 2 години

Последното изречение е много важно. Но докато Франция може да си доставя газ от бившите си колонии в Африка, където е разположила своя компания, Германия няма избор. Прави впечатление колко е нараснало потреблението на топла страна като Италия, вероятно се запасяват. Може би и Полша, въпреки че строят газопровод от Швеция и затова са търдо против Севрен поток 2 .

8

До Стьопа

преди 2 години

"СССР трябва да се държи беден, за да не напада съседни държави."Чърчел

7

Анонимен

преди 2 години

Ич ми не требва!Баба ми как се е оправяла без руски газ а?!Аре да си го взимат руснаците!Затворете им крана и да си го чуват!!!!Никакви пари за тия окупатори на свободни държави!!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че ако Русия чака да се изхрани от износа на газ за България досега да е умряла от глад. Мащабите са несравними.

5

До Бат-Баян

преди 2 години

Това, че Русия се нуждае от износа отменя ли факта, че Европа се нуждае от вноса? Беше взаимноизгодна търговия, която в момента в който изчезне, ще направи Русия по-бедна, а Европа по-нестабилна, защото ще има такива скокове в цените, които ще съборят правителства.

4

Стьопа

преди 2 години

Хора успокойте се, никой не иска да унищожи СССР, нито да го превзема или има, просто ще го държим малко беден и изостанал - за което ще платим, НП, за да не напада. Много жалко за Украйна ще помогнем с каквото може, лично аз заминавам другата седмица. А вие се замислете какво руско имате вкъщи което ще ви липсва...

3

Нормално

преди 2 години

Всички зависими от руския газ държави си запълват хранилищата, а нашето в Чирен никак не е малко.

2

Анонимен

преди 2 години

Русия изнася повече и цените са в пъти по-големи. Приходите на Русия ще надвишат всички възможни разходи за операцията им в Украйна.

1

Бат-Баян

преди 2 години

Да не стане така,че не ние,а Русия се нуждае от износа на газ, иначе ще измрат от глад и мизерия.