339

+

преди 2 години

За това и идва утре американеца да обори Радев, а то нас се образуаала американска прогрупа с министерчето по отбрана, Кирил Петков, този, Плевнелиев, Томата, Иво Перката.. Инджов

338

Анонимен

преди 2 години

И тоя днес не си е пил хапчетата, викайте му санитарите

337

Мдааа

преди 2 години

Ф 16 ке закъснеят така като гледам пооне до края на войната. А нищо чудно и ако накрая нещо се обърка и въобще не дойдат. Мдаа. А нашите скоро ще почнат да падат по главите ни щото няма кои да ги поддържа.

336

Хаха

преди 2 години

До Хаха Тезата ми се потвърждава. Дотук десет nеeрaсa са ми сложили минуси. Признайте си бе! Ще ви олекне.

335

Европеец

преди 2 години

Ха хаа

334

Европеец

преди 2 години

А НАТО и Европа виждайки голият ганйовски гз които не е в състояние да пази себе си а комо ли др е естествено да изпрати квото трябва тъи като това освен Ганйо касае цяла Европа.

333

Европеец

преди 2 години

Да пращат и то колкото може повече.БГ трябва да разбере че е част от съюз в който е влязла самостоятелно и доброволно и че тук става въпрос за общата сигурност на този съюз а не само за българската такава, защото най малкото което е това е много егоистично. Ако не ви кефи напускаите и Европа и НАТО и прав ви път.

332

Анонимен

преди 2 години

НАТО и Запада са пътници, новият център на Света е Азия.

331

Анонимен

преди 2 години

Ако Украйна победи Русия, опасност за нас и други държави няма да има, така че трябва да сме спокойни.

330

Хаха

преди 2 години

До Анонимен 400 Какво става ли? Става това, че всички мълчим като #$%^&, а тия се бият помежду си за влияние. И докато мълчим, мpъcнu натовски кубинки ще тъпчат земята ни, а от небето ще падат бомби. Става това, че тук вече няма мъже, а само nеeрaсu.

329

Анонимен

преди 2 години

Какво става в държавата!? Президентът: Ние ще пазим небето си! Съветник на премиера: НАТО ще пази небето ни!

328

Анонимен

преди 2 години

Ставаме свидетели на неща които дори при байтошово време ги нямаше.Някакви чужди типове ще тъпчат българската земя, под предлог че ще я бранят. Такова падение България не е имала никога.

327

Анонимен

преди 2 години

Всичките смелчаци тук клавиатурни като ви вкарат в казарма и сте такива по-срели че направо се чуди човек как да ви спре да не се самоизбиете сами.За това и нямате държава нямате ред нямате независимост откак съществувате и сте все клоуни подчинени на тюрки авари гагаузи африканци араби мароканци даниел лурелчета и османци. Нямате една кадърна революция за разлика от другите държави шотстелеш

326

Доуточнение

преди 2 години

До уточнение: Ако Кирил Тагарев не беше "Куха лейка", нямаше да го курдисат на мястото на генерал Стефан Янев. Само такъв като него може да заслужи доверието на натовците.

325

В.

преди 2 години

Който иска да го охраняват да си плаща сметката от джоба. Още повече да пазят разни разни като Плевнелиев, Костов и Агов - кресливи пребоядисани и усърдни екстремисти.

324

Котка

преди 2 години

До Георгиев Кой те напада, че да се пазиш бе, cyльo? Пази си в двора кокошките! Когато вълците се бият, да джавкаш край тях като селско баронче, си е самоубийство по начало. Ама да чакаш някой да те и "пази", си е признак на дефицит. Ментален.

323

Бегай на фронта

преди 2 години

Ей тъй навремето както сега нашите яcтpeби управници се присламчиха за келепира към каузата на Хитлер... и после олеле, та Русия трябваше пак да ни спасява!!!! А тагаров да вади мешката и всичките ястреби да се качват на трабанчето на Паси и право на фронта и да не ни хибридят тука, че ще вземат да ни докарат некоя мечка!!!

322

Анонимен

преди 2 години

Магарев си беше откровен ***, натегач и използвач, и преписвач и такъв си остана, как се добра до професор и министър - лесно, в едно висше учебно заведение има конвеир за докторанти, доценти и професори, кой от кого по некадърен... като преподавател е кръгла нула , плещи преписани глупости , неблагодарно гаффно към тези които го изучиха ...

321

Коритаров Лайв

преди 2 години

Верно , че никой не очакваше дядя Пyтлеp да нападне Укритата, но след като видя колко е зор срещу една държава, не е чак толкова изперкал да посегне и на други, защото това ще е краят му. Нали другаре ватняци, не съм ли прав? Има логика, нали? НАТО ще му надуе шошоните на бърза ръка, дори и да има ядрен конфликт, тогава пък не само дядинката ще се замине, а и цялата матушка ще бъде заличена, докато от западния натовски свят все нещо ще остане.

320

Хага зове Путин

преди 2 години

Русия вече загуби тази война, кой ще ни нападне?