227

ПУТИН ЯДЕ ХОРА

преди 2 години

Марина изчезна.......... Путиннахуй......

226

Анонимен

преди 2 години

Свобода за Русия и Украина.Смърт за Путин и неговата мафия

225

Анонимен

преди 2 години

Всички Путинисти трябва да са в затвора още днес.Ако не ги вкараме в затвора утре ще е късно.Това са хора с тежка промивка.

224

Таня

преди 2 години

Всички, които плюят по световното господство на САЩ... това ви чака, ако господар е Русия.

223

Анонимен

преди 2 години

Платените от запада активисти ТРЯБВА да завършат живота си в тюрма!

222

Анонимен

преди 2 години

Русия на малкото човече упорито върви по пътя на Северна Корея.

221

Анонимен

преди 2 години

Вижте интервюто на Anne laure Bonnel и ще видите защо ми трият коментарите. Нали всички тук сте прави ВИЖ ТЕ ГО

220

1 kanal

преди 2 години

В България няма Русофили, има ***!!!Всеки интелигентен българин знае,че царска Русия, която ни е освободила е била затрита от предшествениците на ***. Именно большевиките изтребиха нашите спасители по цял свят от Русия до Аржентина. И какво сега простака невежа подкрепя сега убийците на нашите спасители. *** народ слаба държава!

219

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите в България трябва незабавно да бъдат открити и вкарани в затвора незабавно.При евентуалнен конфликт тези ще стрелят по нашите деца и ще маркират къде да се бомбардира.Незабавно трябва да бъдат арестувани.

218

Анонимен

преди 2 години

По-добре мъртъв отколкото роб на Путин или на Бойко или на Радев или на Нинова.Това не са хора .В България има много слуги на Путин. Ако няма свобода ,по-добре е да си взатвора или да не живееш.Аз не бих живял в страна която убива деца.Смърт за Путин и свобода за Русия и Украина.

217

Анонимен

преди 2 години

231т.е. Русия атакува Украйна защото Украйна заплашва геополитическото съществуване на Русия.желязна логика!

216

Кунчев по Халат

преди 2 години

Ваксинирайте се, пазете бабите и дядовците! Бъдете отговорни

215

Анонимен

преди 2 години

Все още има ограничени хора, които си мислят че всичко случващо се е "лична амбиция" на Путин. Става въпрос за геополитически интереси и оцеляването на Русия като суверенна държава. Само западните **** могат да обясняват всичко случващо се с един единствен човек.

214

Анонимен

преди 2 години

Доста руссоффилчета се оплакват от демокрацията тук. Черешите били 30лв. И кога това? Декември? Вие какво си мислите, че ако ни превземе *** ще ядете череши за 20ст целогодишно? Или пък ще живеете по добре? Ами, отидете в русия и вижте какво е направиш там за хората си и преценете как живеят. След това се разходете и до Франция или Холандия.

213

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха , срамувала се да работи в "Първи канал" ?! А като взима заплатката всеки месец , не се ли срамува или да я дари на някой ?! Храни куче , да те лае ...

212

До 203

преди 2 години

Аз в казарма съм ходил. Кажи ти ходил ли си?

211

ф@щ 0бедняват

преди 2 години

единственият начин да п0ддържат к0кошките им щ***стливи е като 0празват дж0ба на други н***ции. явн0 нервите на р***зглезените русн***ци не издърж***т на н***прежениет0, обаче това което не знаят, че ф***щ е устремен да им р***збишка идилийката с или без путин. това, което наистина ги чака на з***пад е в найдобрия случай р***тайство или пр0ституция, така както укр***инки са д0бре д0шли в публичните д0мове да 0бслужват западните дис***билитис на държ***вна издръжка под ф0рмата на рикриейшънъл пр0грами

210

Анонимен

преди 2 години

АБЕ,ПЕСКОВ ОТ КОЯ КРУША СИ ПАДНАЛ "Работу Первого канала маркой качественной, своевременной, очень оперативной и объективной информации"??!!! НИКОЯ МЕДИЯ В СВЕТА НЕ ПРИТЕЖАВА ТЕЗИ ХАРАКТЕРИСТИКИ -ВИНАГИ КАЧЕСТВОТО СЕ ОКАЗВА НЕКАЧЕСТВЕНО,СВОЕВРЕМЕННОСТТА - СПЪНАТА,А ОБЕКТИВНОСТТА Е ТОЛКОВА УСУКАНА, ЧЕ ИЗКАРВА ЧЕРНОТО БЯЛО,НО БЛАГОДАРЯ,ЧЕ СИ КВАЛИФИЦИРАЛ НАПРАВЕНОТО ОТ ОВСЯННИКОВА КАТО "ХУЛИГАНСТВО"-ЗА КОЕТО СЕ НАДЯВАМ НАКАЗАНИЕТО ДА Е ЗАБЕЛЕЖКА!!! КОГА ЩЕ Я ОСВОБОДИТЕ??!!!

209

Беден IT 3000 лв кеш

преди 2 години

По-рано бяхте писали, че Украински програмисти започват работа за 5000 лева заплата, но такива заплати почти никой не взима в сектора. 5000 лева може да взима само някой, който е от 10 години програмист, средната заплата е 2 бона, което е доста добре аз съм на 3 бона, много над средното ниво и не знам какво да си правя парите.

208

Тошо

преди 2 години

Първи канал е бил навремето, сега пак е, но ...в друг порядък !Браво на тази женица, която се жертва в името на Живота и децата на два братски народа !Дано руснаците се събудят и видят, че са на необитаем остров !Цял свят сега вази гледа, не пропускайте своя шанс да останете в историята !