71

Евтино олио свърши

преди 2 години

Странно е когато промити мозъци от най бедната,корумпирана и грабена страна в ЕС,започнат да философстват без изобщо да разбират за какво става дума.

70

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Русия има огромно жизнено пространство. Проблема им е че никой не иска да живее в тазиКочина. Затова им трябва Украйна с техните 40-милиона жители.

69

...

преди 2 години

Жизнено пространство?!И Хитлер със същата мотивация започна световната война...

68

Анонимен

преди 2 години

Както и с ковитодеветнайсе и сега акъл и мнения дават хора които не работят за нашата страна нито допринасят за нея. Може ние да сме старомодни но този модел на поучаване на българския народ от хора които работят за друга държава ни се струва че е странно.

67

Зеленски

преди 2 години

Каква пропаднала красавица си станала , ЗАПАДнала, О моя горда Украина, слава кокаина!За много парици ще взимам нови наркотици тук в Украине, слава Кокаине!За бомби и ракети ще правя нови сонети тук в УКраине, слава Кокаине!Зелени пари и мощни коли с костюми от Гучи и парфюм на Белучи ще лъжа докрай тук в Украине, слава Кокаине!Фашисти безброй надддават своя вой тук в Украине, слава Кокаине!Лъжи и пари за газови тръби, нови фейкомети за червени амфети, А народа ми мизерства тук в Украине слава К

66

ГАДОРЯН

преди 2 години

По интересна е тази на НАТО. Имаш ли ядрени гъбки, ни та барами! Мдааа. Скоро и ИРАН ще стане недосегаем. Ако не го нападнете в стил Украйна. Само че вий сте пъзльовци и не ви стиска.

65

Анонимен

преди 2 години

За професор дава на публиката прекалено провокативна трактовка логически лишена от смисъл.Жизнено пространство е термин с обемно измерение, а това което иска Путин, са гаранции за защита на сигурността си, който можеше да се случи без разместване на реални пространства. Можеше, ако имаше кой да слуша. Но щом и професори в Европейски институти не го разбират, какво очакваме за техни бивши и настоящи възпитаници.

64

Анонимен

преди 2 години

Западът затваря бизнеси, конфискува имущество, изземва парични средства и благородни метали, гори книги, преследва хора на изкуството заради националността им, забранява изява на спортисти, даже на котки, ... Я погледнете какво е правил Хитлер, сравнете.

63

До 68

преди 2 години

Такива като теб не трябва да ви раждат.За теб Мариупол може да е котел, за жителите му допреди 20 дни беше роден град, докато "ордата освободители" не пристигна...

62

Тц,тц

преди 2 години

Руското право на "жизнено пространство" оставя "безжизнено" за другите..

61

Анонимен

преди 2 години

И в нашите медии на български език преди 2 години излезе информация за плана на Чърчел "Немислимото" Препоръчвам на всички новопръкнали се апологети на Запада. Накратко: веднага след подписването на капитулацията на хитлеристка Германия Великобритания, Франция и 'Сащ да се обърнат на изток и да нападнат СССР. Много подробен план. Много ясен за същността на прехваления ви Запад.

60

До плюещите Русия

преди 2 години

Какво става със нацистите от батальона Азов попаднали в котел в Мариупол ? Нищо лично. Просто питам.

59

Анонимен

преди 2 години

Реваншът на европейския фашизъм - това показва днес Европа. Целта е тотална победа на глобалфашизма. Добре дошли в света на Оруел - прономеровани, прошнуровани, записани във всякакви регистри. Знаещи по-малко за себе си, отколкото тези, които ни НАБЛЮДАВАТ. Биг брадър ни КОНТРОЛИРА. Каквото и да говорят, цената е за нашата кожа. Какво да правим - това е въпросът.

58

Взаимства идеи

преди 2 години

Путин е новия Хитлер. Сега очаквам и евреите в Русия да бъдат обявени за агенти на САЩ, Запада и там Блоб които са.

57

До #60 " Лойко&

преди 2 години

Тъй де!! И на САЩ им трябваше " жизнено пространство" и " прозорци",та АНЕКСИРАХА МЕКСИКАНСКИТЕ Калифорния и Тексас!! Схващаш ли бе тикво??

56

Аиде. Бе

преди 2 години

Ми то еко руснаците се оплакват от липса на жизнено пространство кво да кажат др. на този свят? Е. А си наглеците

55

Бум

преди 2 години

Истината е че сащ воюват с Русия до последният Украйнец.

54

факт

преди 2 години

Нима сащ и запада не са очаквали подобно развитие?!Те 33 години притискат,поучават,санкциионират,обграждат с бази и оръжия, Русия кой би търпял това още дълго?!

53

Вижте Подзаглавието

преди 2 години

То и Наполеон и Хитлер затягаха примката около Москва.....

52

Лойко

преди 2 години

Не и трябва пространство на Русия.Трябват и прозорци,т.е пристанища. Голяма къща без прозорци. Има дефицит на стратегически пристанища и гледа да си ги набави,чрез ревизия на историята и война.