8

Анонимен

преди 2 години

Престанете да подценявате децата! Българските деца учат много повече от децата по света. Проверете колко предмета имат в други части на света! Проверете къде се учи химия и физика в други части на света. В България децата имат изключително натоварена седмична програма. Една раница на третокласник тежи над 10 кг. Защо не разбирам заглавието?

7

Да бе да

преди 2 години

Те не само не учат по- малко, те не четат, не могат да пишат ни най- малко и не могат и да умножават

6

Анонимен

преди 2 години

30 години съаъипват учебните програми, там вече няма какво да одрискат соросоиднкте марксисти и от нямане каква друга идиотия да измислят се захванаха с датите и ваканциите. Важното е нещата да стават все по-зле. Колкото повечв проблеми, толкова повече кинти за крадене!

5

Анонимен

преди 2 години

Не само учебните дни на нашите са повече, но и материалът който учат е с една-две години по-напред от това, което учат в някои "развити" европейски държави!

4

Анонимен

преди 2 години

Родното образование е вредно за ума, психиката и физиката на учениците. И по трите показателя образователната среда у нас е за оценка слаб две на релси!

3

Анонимен

преди 2 години

По-малко, повече... това да не са килограми пържоли?! Тук става въпрос за образование! А смистлът на образованието е в качеството, не в количеството! Количеството у нас е вредно високо. По цял ден едни деца търкат едни чинове и наизустяват ненужна информация, а после вкъщи търкат столовете с тъ.пи домашни. Няма физическа активност, движение на въздух, не се учат да разсъждават, не учат умения, тъпчат се с джънк от училищната лафка. Качеството на масовото образование у нас е... копае дъното!

2

Анонимен

преди 2 години

Тук е важно качеството, не количеството!

1

Анонимен

преди 2 години

Нема страшно, така ще се изравнят с връстниците си роми. Ще пламне ромско-българска любов и България ще пребъде