143

Анонимен

преди 2 години

Меглена каза че санкциите щели да продължат докато се превъзпита руското общество.

142

Анонимен

преди 2 години

Прав си 165, много си прав! Една държава действително се е вгледала в едни острови, а за една друга пишат, че се е вгледала в един по-голям остров. Виж ние не се вглеждаме, щото сме миролюбиви, широко скроени, и т.н. Преди години в една телевизия пееха една народна песен с един такъв стих в нея "държавата имала още пет-шест дела за да биде цела". Ама това е песен, т.е. литературна народна измишльотина. Песента е недостоверна категорично. Песента е за маса и за веселие.

141

кики

преди 2 години

До Слава на Русия ! Ако и хапчетата не помагат качи се на покрива и скочи оттам.Ще се отървеш и ти и хората около тебе .

140

До 166

преди 2 години

До АнонименАбе, дървен философ, ами, че утре някой може да се появи и да каже, че никой не иска и България да съществува в този си вид.Една част за Турция, една за русия и една за ЕС.Ти, съгласен ли ще си с това?

139

Истина

преди 2 години

да изградиш империя е лесната част, много хора са го постигали, да задържиш една империя завинаги, това никой не го е постигнал!

138

разпад

преди 2 години

Сибир е Китайски а руските фашисте напад беззашитна мирна просперираща държава разпада на империята ще продължи с десетилетия.

137

Анонимен

преди 2 години

Кой по света иска да я има държавата Украйна в сегашният и вид?Германия като основен потребител на човешка плът-не!Франция като основен производител на Ел Енергия-не!Полша с мощният си аграрен и въглищен сектор-не!Русия като съвземаща се супер сила-не! САЩ като финансово бреме за дълъг период -не!Та от всичко по горе личи,с Украйна е приключено във вида в който съществува!

136

Анонимен

преди 2 години

За неразбралите. Тук не става дума за или против Русия или Украйна. Става дума за незачитане на международните закони, като се нахлува в друга държава, призната от света като независима. Погазване на основни международни правила, които случили се веднъж може да доведат до поредица от подобни действия на други държави, които имат малцинства в съседни държави. Познати гърци, споделиха че имат притеснения, от съседна държава, с когото имат дългогодишни спорове за островите, може да стори същото.

135

Анонимен

преди 2 години

До Слава на Русия !Е добре де, къде бяхте вие тези 8 години? Излязохте ли да демонстрирате, да защитите хората, за които казвате че са били убивани. Що не проглушихте ушите на света, дуло ли ви беше опряно в челото? Или просто сега използвате тези събития, за да оправдаете нахлуване в чужда територия? Няма нужда да ми отговаряте, ще излъжете, както винаги го правите.

134

Анонимен

преди 2 години

Като чета всичките разнопосочни писаници, става ясно едно - Русия ще си вземе каквото е намислила, макар и малко отстреляно. Съпротивата ще трябва да възстановява за нейна сметка, а запада ще се ядосва малко, и после пак ще си купува нефт и газ и още една купчина суровини, които ги няма, но пък са наблизо. Що е това упорство нямам никаква представа. Ще си плаща тихомълком и за санкциите които е налагал. А Америка, ех Америка, тя просто е зад океана. Такъв е живота - неприятен!

133

Анонимен

преди 2 години

Дали пък украинците не са искали да изгонят прокситата на Москва, които искаха и назначиха марионетно правителство начело с Янукович с цел присвояване на ресурсите им? Дали пък на Москва не им хареса политиката на Юшченко и не пробваха да го отровят, както и мн. други неудобни за тях. Дали пък методите им за решаване на проблеми не са от 17в?

132

Анонимен

преди 2 години

Путин грешно тръгна. Трябваше първо от България. Тука щяха да си дадат г.ъзовете веднага, че даже с песни и китки, първите дъщери щяха да си дадат.

131

Слава на Русия !

преди 2 години

Търпяха осем години , накрая Мечката се събуди !!! За две седмици постави Европа в енергиен колапс без война даже !!! Велика сила , Украйна е загубила на всички фронтове , не знам само на кого не му е ясно , даже наркоманът Зеленски го разбира ?!

130

наследници

преди 2 години

Сегашните руснаци са правени от армията на хитлер.

129

Анонимен

преди 2 години

Империя на злото.

128

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли омръзна припяването на тая мантра. Русия беше принудена да влезе в Украйна след като 8 години ги призоваваше, молеше, увещаваше да не убиват хората на изток, да не бомбардират, да спазват мирните споразумения, да спрат гражданската война, да не преследват руския език, да прекратят нацистките шествия под лозунга "московчани под ножа". Е, отказаха да чуят и на запад, и в Украйна - резултатът е това, което става в момента. Какви империи ви тресат.

127

Анонимен

преди 2 години

Кога му скочи рейтингът на Путин? Преди или след като започнаха да бият и арестуват протестиращите там? Или след като въведе закон за 15г затвор ако говориш против партията?

126

До: Шшшшш

преди 2 години

Явно не си стъпвал в Санкт Петербург или Москва , вярваш си на евроатлантическата пропаганда !!! Ами вярвай...за това и ще сме врагове на Русия , и яко ще ни дупят с цените !!! Не ме интересуват крайните райони , същото е и като в България !!! Мизерия ,глад и застаряващо население , отиди в Горно -нанадолнище....и бачкай по 12 часа за 20 кинта таван !!! 116 евро ... мухахахахахахахахахаха....тва го разправяй на Байдън , да се надъхвате ....че ще ги превземете...

125

АТАКИСТ

преди 2 години

Опааааа 180 наемни к0пелета в логистичен център до полската граница отидоха курбан хахахаха. 1 ракета от кораб в черно море и айде чао. Искаме още пенсионери от UK, USA и канадски на курбан! Мачкай

124

Анонимен

преди 2 години

Какви империи ги тресат тези. Територията не означава нищо, щом нямаш 2 грама мозък. Вижте Швейщария, Дания, Австрия