412

Великан

преди 2 години

Туй да градиш цял живот за дьржавата си а накрая от високомерие че си по ниськ с две педи от останалите и с един замах да пратиш всичко по дяволите и барабар народа си е доста джуждево комплексарско!

411

334

преди 2 години

Всякакви разговори и преговори с Путин са безсмислени. Неговият инат и имперското му самочувствие ще доведат да окончателното разпадане на Русия или до Трета /окончателна/ световна война. На него и на съдружните му старци не им пука за човечеството, те вече са изживели живота си.

410

Правда

преди 2 години

Толкова пропутинови *** няма и в Русия, един и същи пише под различни имена. Явно добре им плащат да пробутват прокремалски ботове, но в Бг има мислещи хора и всичките тролски напъни на разни фашизирани путлерови фенове няма да успеят !!!

409

Анонимен

преди 2 години

На Путин не му трябва територията на Украйна. И без това Русия е най-голямата страна в света и сигурно не му е лесно да я управлява. Достатъчен му е Крим и излаз на южните морета.

408

до Веселина Йорданов

преди 2 години

...и "вземат за заложници за мирни граждани", някак не звучи. Хайде преглеждайте си материалите преди да ги публикувате. Пълни са с грешки.

407

Крим не е руски

преди 2 години

ама много му пречат украинската армия на Путин да окупира цялата държава..ха.ха.ха хич не мислят че Русия ще фалира..ха.ха

406

Анонимен

преди 2 години

САЩ е единствената държава в света използвала ядрено оръжие. Само тя си е позволила в историята на човечеството.

405

До историк

преди 2 години

Незнам какъв историк си. Това което казваш до някъде е вярно с изключението, че САЩ т.е. НАТО имат бази по целия свят и при една война с САЩ Русия е длъжна да унищожи и тези бази.

404

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

403

историк

преди 2 години

До СветлаНе сте в час Светла. Ако някой се опита да заличи Русия, Русия ще заличи света. Има такава доктрина и така пише на атомни ракети, в Русия, насочени към различни части на света - защото свят без Русия не може да има!! Нямате си на идея до къде може да стигнат постсъветските ръководители - те спирка нямат.

402

Анонимен

преди 2 години

Смерть Путина !!!

401

Точен

преди 2 години

Западът лъже 2 пъти повече от Русия и Китай. Зеленски лъже 4 пъти повече.

400

Светла

преди 2 години

Ако Русия бъде заличена, то тогава САЩ ще заличи целия свят а ние ще сме нейни роби.Проследете историята на САЩ и Англия.

399

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 444 а защо трябва да остъпи на америка а не направят украйна нормална държава ?

398

Анонимен

преди 2 години

Другата седмица ще из-ри-тат най-мразеното джудже на света и от МВФ и Световната Банка. От тук нататък ще се реди заедно със Северно Корейското кюфте на опашка пред китай за социални помощи .

397

Анонимен

преди 2 години

Това си е война между Русия и САЩ която се води на територията на Украйна, а украинците са буфер. Плашещото е, че Путин никога няма да отстъпи пред Америка!

396

googlena

преди 2 години

Дано скоро русия е заличена като понятие

395

Глух Пор

преди 2 години

До 439- понеже не ми стигна мястото да довърша: Зеленски се съгласи с господарите си, вместо да спаси териториално Украйна и хиляди невинни украинци, да продъжи до края. Играейки покер със слаби карти. Или-или! С надеждата че Путин който знаем как води войни, да се оформи световното обществено мнение и да се въвлече ЕС и НАТО във войната. Господарите му това са му наредили. Никаква Украйна или украински жертви ги интересуват. Пази Боже, дано не да успеят

394

Глух Пор

преди 2 години

Че всичко което върши Путин е отвратително, никой не трябва да се съмнява. Както всичко корто прави. Но Зеленски е дори по-голяма опасност и слуга. Нека помислим разумно. Да, Путин нападна Украйна. Защото искаше да му се изпълни условието Украйна да не прави постъпки за НАТО, както е в договора за създаването на Украйна през 1994. И не иска Нов Световен Ред там. Зеленски имаше избор да се съгласи и да спаси територии и жертви! Или да продължи разрухата на Украйна и смърти за да предизвика 3та СВ

393

Анонимен

преди 2 години

Има много неща, които все още много не желаят да се признаят у нас и на запад. САЩ и Великобритания се бият с Русия използвайки нещастните малоруси (няма такава държава Украйна). Това е война на сенките и в сумрака не е ясно дали "лошият" е лош, а "добрият" - добър. Та дори високопоставени американци под клетва признават за лабораториите на тази завладяна територия за биологично оръжие. Дори само заради това, тази операция е оправдана и е много по-хуманна защото биологичното оръжие е забранено!