207

До запознат

преди 2 години

Това което си написал е едно от най-тъпите неща който някога съм чел в интернет. Да не си някакъв ид*От

206

Киевска Рус

преди 2 години

Православни християни срещу чеченци ичерни руснаци....

205

От Хага

преди 2 години

Доведете ни ПУТИН, немедлено !Също Лавров и Шойгу !

204

Анонимен

преди 2 години

Големи глупости се пишат тук от троловете. Но ще дойде и вашия ред.

203

Митко

преди 2 години

Както стана ясно едно малко смешно човече, седи параноично в бункера и даже не знае какво е интернет. Чете от разни папки сводки, които му подготвят слугите и се мисли за господоря на света... А че умират хора, това него не го е грижа. Важното е да остане на власт и да си задържи милиардните които е откраднал. Путин е човек който не живее в реалността и даже имитира срещи със стюардеси да покаже обратното. Просто жалко човече заради което страдаме всички...

202

10987

преди 2 години

Кой има големи загуби не знам, но днес в БЪлгария загиват хора за стек олио!!! В щатите горивата хвръкнаха до небесата. Та кой има най-големите загуби не знам, това определено не е Русия. Украйна загуби вече половината от територията и населението си, което едва ли ще се завърне отново там. Та Зе, кой има големи загуби - ти или Русия, след акто натирихте руснаците да се връщат в страната си?Де да имаше кой да докара и българите в България...

201

Анонимен

преди 2 години

Ако руската армия не пази цивилното население, нито загубите ще са такива, нито темпа на настъпление ще е такъв. Много е подло да използваш хората като щит.

200

Живко от Варна

преди 2 години

Не е нормално България да иска на мен да не ми върви в живота и да нямам приятелка !

199

Анонимен

преди 2 години

Руската армия изобщо не е смешна! Тя разполага с мощ да срине град за минути! Това че не го прави не я прави смешна!

198

Анонимен

преди 2 години

Те само украинските трактористи си набраха 100-тина руски танка останали на полето без нафта. Отделно с джавелини и байрактари им изгориха над 2000. Пълен разгором на смешната руска армия.

197

Анонимен

преди 2 години

da vidim biologichnite usa orajia ot laboratoriite na ukraina v koia darjava i narod ste idat bezplatno?!

196

АК-47

преди 2 години

Ей, човече, ти защо не спазваше Минските договорености, а 8 години изтребваше населението на Донбас. Какво си заревал сега. А, както се разбра, САЩ май са ти вдигнали мерника.

195

Ghost

преди 2 години

Няма ли кой да ликвидира това зелено човече, употребено от САЩ и захвърлено като *** кукла, която всеки ден играе актьорската си роля, на грозен комик в трагичен театър. Не разбра ли, че предавайки се ще спаси стотици човешки животи от украинска и руска страна. Най-силното развитие на фашизма в Украйна периода на зеленото човече, през който дори полицията не можеше да каже нищо на неонацистите. Разбира се с одобрението на Запада където също се развиват подобни подразделения и групи.

194

Анонимен

преди 2 години

Руската армия зацикли. От една седмица нямат съществен напредък в завземането на територии. Стрелят по градове и села, пречат на населението да се евакуира. И естествено че идват нови подкрепления от Русия, защото украинската армия вече е започнала да спира настъплението. А битката за Киев тепърва предстои. Тепърва ще има големи загуби и за двете страни.

193

Един приятел пита

преди 2 години

Какво каза по въпроса страхливото малко човече, скрито в бункера ?!

192

Анонимен

преди 2 години

Евреинът знае ли че руската армия непрекъснато качва клипчета от различни части на Украйна и е въпрос на време да те намерят чеченците?Ивлез от бункера , държавята ти е срината . Скора и столицата ти ще стане на пепел.Едни чеченци Ве търсят бандите разбойници

191

ГЕРБ

преди 2 години

Ние сме с този, който спечели

190

Анонимен

преди 2 години

Заформящата се липса на дрога следствие тая обсада на Киев най вероятно е довела клоунът-безродник до някакъв вид наркотична абсистенция,видими резултати от нея са психичните отклонения и пълна загуба с реалността!

189

Анонимен

преди 2 години

Лъже като македонец.

188

Анонимен

преди 2 години

Какво искат да вярвате. Руснаците мачкат украинците, трябва да им пратим самолети и оръжия да се защитават. Също така украинците мачкат руснаците и печелят войната. Новините не ви мислят за много умни.