78

Анонимен

преди 2 години

За Чалгария надали някой ще тръгне да се бори. Това е една провалена фашистка държава и няма нищо общо с родината ни Народна Република България.

77

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

76

Анонимен

преди 2 години

само аз ли виждам огоремен конфликт на интереси за заемане на поста на който е в момента!

75

Анонимен

преди 2 години

Бая прилича на нео нацист и така се облича

74

Анонимен

преди 2 години

Да Събев! Трябва да се борим за държавата си! ЕС не мисли за нашата държава! Шайката начело на ЕС не мисли за европейските народи! Чака ни глад, а те продължават да дават оръжие! Кой ще воюва с това орьжие?! Кой ще нахрани бедните европейци, в това число и хилядите бежанци от Украйна! Кой ще сее и ще произвежда храна?? Не може Европа да си затваря очите за нацизма! Не може Европа да си затваря очите за хилядите загинали в Донецк и Луганск! Нима там не живеят хора?! Нима там няма деца?!

73

койчо

преди 2 години

Питате се от къде са му парите, нали? Отговорът: Партията му даде 100 милиона в куфарчета, а той ги направи 10 милиона.. Бойкотирайте Еконе.

72

Анонимен

преди 2 години

Този и той е страшенмършляк!

71

Хахаххахаххаха

преди 2 години

Я да каже колко му струваше прословутата шапка и после да обясни как може чоек да се издържа с една пенися от 300 лв цял месец. Не ми пука за продънената държава! Нямам намерение да се бия за нея! Спасявайте се гнуснии псевдо-политици! ГНУСАР! Повръща ми се от вас!

70

Asd

преди 2 години

Точно вие дойдохте на власт благодарение на хибрифната война на Путин да дестабилизира и нашата държава. Възползва се от Ковид пандемията и от възможността да действат чрез фигуранта и бсп.

69

Кръстьо

преди 2 години

Всеки се бие за това, което не му стига ...

68

Анонимен

преди 2 години

Пешо си татуира Ботев на цицата, вече му е размер C, взима много стероиди и расте.

67

Анонимен

преди 2 години

То управляващите са хибриди, това е по-страшното.

66

Анонимен

преди 2 години

Браво, трябва да се казват тези неща..Истината ще ни освободи...

65

Анонимен

преди 2 години

До 91 Анонимен . . . . . . голям физически. . . пък след това лилиПутски! Огледай се къде живееш! Ако не си разбрал питай лекар! Америка инвестира наточи милиарди в Украйна, а сега и каски нямат! Имай в предвид, че Украйна е в световната петица на страни износители на зърно, т. е. има какво да губят! В коя област България е поне в първата десетица! Българите няма какво да губят, а и с това какво да любят! Попитай се защо? Кой е виновен за ситуацията? Народ не уважаващ историята си се самозатрива

64

Анонимен

преди 2 години

Кой ви страхува бе, чоджум?

63

Жокер

преди 2 години

Хибридния натиск ще приключи, когато унищожите русофилските организации и арестувате основните русофилските продажници за престъпления против държавата. Сега е точния момент, когато целия свят следи войната между Русия и Украйна.

62

Анонимен

преди 2 години

Браво! Точно така е. Което правят украинците, е вдъхновяващо, защото е пример за героизъм, който отдавна сме забравили. Тука вре_сливи лилиПутини размятат знамето на чужда държава, а тя е сатрапски, изостанал Мордор, който десетилетия тъпче десетки народи от позицията на това, че е голям (физически, не интелектуално и културно). Не мога да разбера защо не заминат да живеят в рая, изграден от Сталин и лилиПутин - там има много място, а се "мъчат" тука с нас нормалните хора?

61

Гаргамел

преди 2 години

Когато в България се научат в обявите за работа да изписват заплатите нето!!! и когато бъде въведена минимална часова ставка на заплащане на труда!!!, ще повярвам, че има такава държава и членува в ЕС-а.А народът в Бг-то е под постоянен чалгаро-сатанински натиск.

60

Г-н Събев, бегом към

преди 2 години

Украйна да браните Зеленски

59

Българин

преди 2 години

Слава на героична Украйна!