75

Ами, щото от чеченци

преди 2 години

Остана само Рамзанчо !

74

Зеленски

преди 2 години

А,бе,къде е Копейкин ?!

73

Анонимен

преди 2 години

Как ли ще се пържи Путин в ада?!!Или еврейчето е безнаказано?!!

72

Иван Калчев - Глиги

преди 2 години

В Киев съм ! И чакам мужиците !Свобода за Украйна !

71

Анонимен

преди 2 години

Позор е уж майката на православието Русия, да насъсква, мюсюлманските патриоти от Чечня да се гаврят и избиват православни. А колкото до Украйна, това е фалшива държава създадена от Световния ред, по голямата част са руснаци с промити мозъци,, само в западната част могат да се причисляват към полското малцинство, но като цяло всички са пан-славянски племена.

70

танер

преди 2 години

а ние защо пращаме бомби и ракети??

69

LIVERPOOL CHAMPION

преди 2 години

Свобода или смърт !Слава Украине !

68

Анонимен

преди 2 години

Кефят ме психарите по форумите.Славната украйнска армия громи руснаците,руските жертви са десетки хиляди останалите живи нямат храна гориво и оръжие,бягат към Русия хаотично,украйнските самолети свалят всички руски изобщо разгромът е пълен.Само не казаха защо в Киев вече има руски танкове и войници а Зеленски призовава старци и деца на бой с голи ръце?

67

КЛИЧКО

преди 2 години

Трябва да има мир !А Путин в Сибир !

66

Анонимен

преди 2 години

А относно това защо му трябват на Путин наемници, Димов каза, че е очевидно, че не може да се справи сам със своята армия. - Ха-ха-ха! По-важното е, че *** няма да може да се справи с роднините на огромния брой руски жертви, които ще даде в тази империалистическа агресия! Затова кътка арабско и друго пушечно месо на разни международни терористи!

65

Аз

преди 2 години

Г-н Юруков,вие какво разбирате от военни операции.Нали сте по вноса на кафе.Много експерти,много нещо.поне учебна рота имате ли в биографията.Или и вие,като математика ,на всяко гърне мерудия.

64

Бай Х

преди 2 години

На тази територия наречена България, няма ли кадърни хора, които да правят адекватни изказвания? А излизат математици, които се изказват за ковид и война и хора като този правят смешни и неадекватни изказвания.

63

Анонимен

преди 2 години

Така е, аналиааторе, украинската армия излиза и атакува с малко жертви, защото руската я пази. По жертвите ли ще оценяваме една война? Обратно. Украинската армия стреля на поразия, без значение чужд или свой. В случая нещо е защитаваме главорези, които не се съобразяват с нищожна, знайки, че зад гърба си имат цяло ото еурохендъркoобщество.

62

Анонимен

преди 2 години

До 88 смени си хапчетата. Путин ще ги унищожи за 10 мин ако не беше мирното население. А украинските диктатори не ги пускат, защото ги ползват като жив щит. Това го казват самите украинци. В момента те бягат от диктатора зеленски, не от войната

61

натовски наивник

преди 2 години

тоз говори само несързани неща -Украинската армия била запазена и сега вече показвала и т.н. почти цялата и армия е без логистика ,обкръжена и до дни ще падне най-голямата пленен а часъ край краматорск.няма въздух ,няма летища кви глусти говори човек пеобуран за кандидат за военен министър

60

Анонимен

преди 2 години

Публична тайна е, че в Ирак действаха частни армии от наемници. После Блеър бля като овца и мънка, че уж американците ги подлъгали. Никой не му дреме за домокрацията. Довчера англоамериканците не знаеха къде е Украйна. Днес станаха много загрижени за нея. Пълен фарс и лъжа. Не, че случващото се там е цвете, но това е само резултатът, а причините се премълчават тихомълком. Скоро всичко ще свърши и никой англоамериканец няма да си спомня за Украйна. Както е било винаги. Това е картинката.

59

Цеци

преди 2 години

Защото е психопат.Защото няма доверие във руската войска.Защото накрая ще завърши с коршума от собствената си ръка.Това е съдбата на самозабравилите се диктатори като получат просветление в опиянените си мозъци

58

Анонимен

преди 2 години

Разбрахте ли най накрая защо воюват. Всичко е заради олиото от Кауфланд. Течното мазно злато от България.

57

Анонимен

преди 2 години

Защото Путин се страхува че ако изпрати руснаци то те ще се разбунтуват срещу него. Тази война няма никаква популярност в Русия. Наемниците на Путин са крайно отчаяни хора от Сирия биещи се за 200-300 долара. Путин подготвя и указ за амнистия на затворници които да се бият за него в Украйна. Все по-отчаяни действия на диктаторът психопат.

56

Анонимен

преди 2 години

Само едно не нога да разбера, всички, които уж сте българи, защо защитавате украинците. Нима забравихте, че същите тези украинци през 2015 избиваха и колеха българите в Бесарабия? И гориха българските знамена? Защо тогава не говорехте и не искахте да помогнем на нашите сънародници, които безмилостно бяха избити от украинците