115

Анонимен

преди 2 години

Гази мръсните комунисти. Само солидарност и всичко ще се изплати с лихвите. Връщане назад няма. И да почне Европа пак да купува газ от Русия, докога ще е така - до следващия път. За това сега ще е болезнено, но няма да има следващ път. А тия монголи-татари отиват при Северна Корея

114

Анонимен

преди 2 години

ЕС ще се разпадне заради немислещите управници. Англия излезе от ЕС и се съюзи със САЩ за да унищожат ЕС и да отслабва Русия с желанието утре те да господстват над света, но забравят, че има Китай, ОАЕ, Египет и др. САЩ могат да имат супер богати, но на други места не. Тяхните богаташи все херувимчета, а другите все нечестно забогатяли. Стига с това припадане по америка, отидете да видите колко клошари се търкалят по улиците и какво изцеждане на работещите е, на филм е друго.

113

мнение

преди 2 години

значи явно ЕС не е толко единен и велик щом един миньон путин ше ни разкаже играта :) крайно време е тоя измислен ЕС да се разпадне и всяка държава да си се управлява както преди , а не от някакви брюкселски милионери . ЕС е обречен още в зародиш но през цялото време ни убеждават колко по добре живеем сега . кое му е по доброто , че ядем и пием неща пълни с химия , че ходиме в Гърция на море ? айде малко по сериозно !

112

Анонимен

преди 2 години

Боли ме фара за Европа тях интересуваше ли ги, че майка ми взима 300лв те ни направиха роби. А онзи отвъд океана със синчето му, ни водят за носа, както са правили в Украйна.

111

Анонимен

преди 2 години

Не се страхувайте от тази рецесия, тя, рецесията, ще ускори 100 кратно прогреса, ще остави болните мозъци като путлера, извън борда!

110

Анонимен

преди 2 години

От една страна в Русия действа в някаква степен пазарна икономика, от друга - тя не е ограничена от никакви директиви да подпомага бизнеса си. В същото време, целостта на ЕС се крепи на корупцията от еврофондовете.

109

Анонимен

преди 2 години

ами то какво излиза,че санкционирате са по-добре от санкциониращите така ли...само защото на Байдън синът му няма да получава пари защото Северен Поток 2 щял да работи а тръбата през Украйна щели да я закрият,този човек разруши света и никой нищо не може да му каже...всички европейски лидери като папагали повтарят едно и също до втръсване...

108

Анонимен

преди 2 години

А някой кара ли Европа, да се меси в локален конфликт. А нима европейските политици не са знаели, че намесвайки се ще вкарат в бедност населението на европейските народи. На, кой му трябваха санкции. Русия и Украйна така или иначе щяха да водят война. Ние от Бг ще оцелеем. Свикнали сме. Но разглезените.....трудно.

107

Анонимен

преди 2 години

Какво видяхме хубаво от ЕС и Нато? Нищо, че ни използва Америка и Канада природните богатства, че създадоха план за унищожението, на една от най-образованите нации, че се подиграват с доходите на най-бедните, като ни потупват по рамото, че сме дисциплинирани. Кажете, кое хубаво видяхме от там, освен да пътуваме свободно? Да се разпада и ЕС и Нато. Ние сме свикнали с кризи и бедност,те да му мислят.

106

Анонимен

преди 2 години

Половата гъвкавост е много по-важна.

105

Хюго Бос

преди 2 години

Ми нали искаха санкции срещу Русия, конфронтация. Еми, нá ни санкции. Ама то за тези санкции се иска дупе, здраво дупе, а не ЛГБТ и джендърско такова, с псевдомъже, които се лакират...

104

Анонимен

преди 2 години

Изобщо за какъв ни е тоя ЕС? Направиха Гърците боати, направиха на турците лесен достъпа до цяла Европа, а на нас? На нас ни направиха милионеричета, ама само от партия ГЕРБ и няколко от ДПС.

103

Гражданин

преди 2 години

Въпроса е дали при това стечение на обстоятелствата Макрон ще остане на власт. Ако това се случи явно на овцете им харесва. Байдън ще си получи възмездието ноември месец, но то явно е неизбежно така че играе вабанк картата с Русия. Русия вече няма закъде да бърза ни с война ни с нищо, времето работи за тях. В Германия коалицията започва да се разклаща. Но реалността е че е дошло време за сметката за взетите грешни решения сега и в последните 10-12г., особенно през ковид-кризата.

102

Км

преди 2 години

За нацистите и бандеровците,които осем години избиваха и гориха живи хора,бяхте слепи и.глухи и сега се разревахте,когато ви засегнаха личните финансови интереси.

101

Краварофилите -

преди 2 години

Я сега пуснете приказката "русия няма капитали" за лека нощ! :):):)

100

Анонимен

преди 2 години

Ще компенсираме с полово разнообразие!

99

Анонимен

преди 2 години

До АнониКафе има и във Виетнам, ако това би бил проблем за руснаците. Но те имат толкова други неща, че кафето е последна грижа. Кафе и то какво кафе има и м Южна Америка. Да си чул някоя страна от там да е против Русия ?

98

Путин се смее с глас

преди 2 години

"НЕ СЕ БИЙ с лодкаря, докато минаваш реката!"

97

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДо 121 - Ти си просте гениален ! Смях се с глас !

96

Анонимен

преди 2 години

Най-забавно ще е когато всички евроатлантици станат рязко Путинофили. :-)