423

хахаха

преди 2 години

Що пък да не може а го съдят .направо да си приготви торбата с драги и една кофа вазелин че не се знае дали няма да попадне в килия с мусулмани.Какъвто е бял ще го харесат за булка.

422

"Русофил"

преди 2 години

Ще го съди собствената му съвест както него така и българските русофили, които се "надпреварват" за руски визи.

421

Димо

преди 2 години

Съгласен само ако мерим с един аршин и се почне от виновните за Хирошима и Нагасаки,изгорените 2 млн с *** виетнамци и още безброй невинни жертви във всички държави оказали се непослушни пред агресора!Другото е липса на справедливост.

420

АнонимеН

преди 2 години

РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МИНА ВСИЧКИ ГРАНИЦИ!!! ФАЛШИВИЯ ВЛАДИМИР ПУТИН ВЕЧЕ Е ОСЪДЕН НА СМЪРТ ЗА ОГРОМЕН БРОЙ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ САМО В УКРАЙНА ОТ ТРИБУНАЛА В ХАГА КЪМ МЕЖДУНАРОДНИЯ СЪД НА ООН!

419

Може

преди 2 години

Да!

418

КАН КРУМ

преди 2 години

ПЪРВО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА БЪДЕ УБИТ!!!!!!!!!!!!!!!

417

Анонимен

преди 2 години

Ами Баидън можели да бъде съден за воени престапленя за билогични оръжия като прокт UP 4 затова цял свят страда.

416

Анонимен

преди 2 години

Кой ще отговаря за 14 000 избити за осем години в Донбас??? Кой??? Кой???

415

Анонимен

преди 2 години

Тези май ги е ударила шизофренията. Като бомбардираха Югославия на съд не отиде НАТО, а Милошевич. Следвайки пътя на логиката, сега за военни престъпления трябва да бъде преследван Зеленски.

414

стар комунист

преди 2 години

Чета и се чудя на простотията и профанщината ,която залива този сайт!!!? Вижте тази операция -не война,не се прави, ей така като да отидеш на мач! Подготовката е направена още преди някои тук пишещи да са родени! Пазари,съюзници,икономика,банки,армия и всичко за каквото се сетите е на бойна нога от доста време.Четете бре хора,а иначе честит имен ден на всички именници днес!

413

ghj

преди 2 години

А съд имаше ли за янките, когато избиха буквално милиони ?

412

Куку

преди 2 години

По стар руски обичай,Путин ще го разходят в мазетата на Кремъл и после ще напишат,че е починал от остра мозъчна недостатъчност!! Това е ! След това Европа и Сащ за пореден път започват да изпращат храна и лекарства на Расия.Нещо неясно?

411

Анонимен

преди 2 години

Русия и Путин ще ви смачка, атлантически перверзници! Сбъркали сте адреса, това не е ИРАК, АФГАНИСТАН ЛИБИЯ, не е цветна революция а един цветен там отзад и в Арлингтън!

410

Rrr

преди 2 години

До Иваннет там никакой демократии, и свободы слова, и т. д. Все ложь

409

Иван

преди 2 години

До RrrДемократию?

408

рушките курви от

преди 2 години

кремля пият чай и след това им правят държавни погребения.

407

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли е че Нюланд признала за 30 биолаборатории в Украйна, на които помагали да се спасят от Руско завладяване?

406

Анонимен

преди 2 години

Идва края на света. Покайте се грешници.

405

Щирлиц

преди 2 години

До До руските тро.лове.....Отстояваш свободата на мишката,хваната в капан,на която е осигурен прощален обяд.Лошото е,че не го знаеш,ама може пък да е за всеобщо добро?

404

Ясно е!

преди 2 години

"Може ли Владимир Путин да бъде съден за военни престъпления?"---- Разбира се че може. Само дето трябва да се докажат. И двете страни се обвиняват за такива. Та и Зеленски също може да бъде съден за такива дори, ако се докажат. Дори да му отнемат нобеловата награда за мир.