43

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До IQ 3.14 --- Колега, свиквайте, моля! "Летален апарат", означава летящо тяло завършило своя жизнен път по летален начин, като набучване с летална инДжекция, докато "хардверът" е повече от ясен, но за "софтуеърът" - нищо не са казва! Моят фаворит, като бивш овенен е <<<"безпилотен самолет, изстрелва се ракетно">>> или направо "ракетен самолет", което навява на "рокетман" и на един дебел дребосък от Сев. Корея. Твай. Нека шоуто продължава.

42

123

преди 2 години

До ZА дали са "объркали" посоката или не са изпълнили заповед точно към Загреб да го насочат?! Защо ли не ми се вярва посоката да е объркана?!

41

Анонимен

преди 2 години

Бхахаха, украинците удариха Загреб!

40

Анонимен

преди 2 години

Много смотани тия укри.Добре,че Русия им взе ядрените оръжия

39

не може да бъде!

преди 2 години

Какво да се прави ,значи докато в натовското ПВО са анализирали какъв е обектът какво да правят самолетът или каквото и да е било там изминал 700 км.и паднал!?Анализът обаче категорично е показал -Путин е виновен!

38

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Джуджаците са скочили с парашутите. Инача защо им са парашути. Доказано от практиката е, че когато човек скочи от самолет без парашут, човекът загива, но парашутът - остава. LOL

37

Z

преди 2 години

Кефят ме украинците. Разбуниха цял свят с техните приумици. Сега с този "надграден" летящ кюнец, вместо да го пратят към Москва, объркаха посоката на 180. Не оръжие, а пирони, кирки и лопати да им дава "колективния" запад - пак ще създават проблеми!

36

IQ 3.14

преди 2 години

факта, че може да напишат "хардуер" правилно, а пишат бонбандирофка и летален апарат, ме навежда на мисълта, че на тва читалище текстовете им ги пускат отгоре и тия само копипастят

35

Важното е че

преди 2 години

Транссексуалните в НАТО проведоха първата си международна среща

34

Kapmофчо

преди 2 години

Егати и яката НАТО-вска ПВО отбрана има в Европа :)))) Един самолет от времето на СССР не са го видели, докато не му е свършило горивото прелитайки над половин Европа и е паднал сам! :)))) Мани-мани! Толкова е тъжно, та направо си е смешно!

33

До Анонимен 37

преди 2 години

Разработчика на компютърната игра, от която бяха взели кадрите, пусна гневен пост във форумите на играта с призив украинците да престанат да изпозлват кадри от играта за пропагандни цели. И призракът умря.

32

Муахаха

преди 2 години

е тоя Дрон щом от Украйна чак до Загреб безпроблемно си прелетя, то Руските Балистични ракети, даже нема да разберете, че са паднали, щото след това - ще сте мъртви, а преди това очевидно няма кой да ги засече...

31

ТУ 141

преди 2 години

Психопата Путин ослепял целил се в Киев уцелил Загреб

30

IQ 3.14

преди 2 години

До Цирконанимационни филми - 24 фпс

29

IQ 3.14

преди 2 години

руски е. преди сума години така тестваха зенитните системи на нато с "повреден" миг 23 дето падна връз неква ферма. а точно щот е руски, унгарците са му направили шпалир ;)

28

Циркон

преди 2 години

Ту-141 с максимална скорост 1110 км/ч. Ракета "Циркон" - 6000 км/ч (изпитания) до 10200 км/ч (теоретична).

27

Анонимен

преди 2 години

"Байрактар" ли е бил?Ега си "рикошета"!

26

Анонимен

преди 2 години

Колко време ни проглушиха с железния купол дето го разполагаха САЩ, че да не ни изненадат пък то ква стана тя

25

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха добре че цяла Европа е в пълна бойна готовност, а в мирно време и космически кораб да прелети няма кой да го прихване.

24

Анонимен

преди 2 години

Ама и безпилотни уреди взеха да правят! Ти го гърмиш край Киев, той пада в Загреб