71

Загрижен

преди 2 години

Абе сега като няма да ги има рускини те по морето кво ще правим. Кой ще ни посреща нуждите?

70

Анонимен

преди 2 години

Ама геймърчетат как им се отварят дирниците, само като чуят Жевелин, ама жевелинът цвнт не струса когато подпукат операторите и жевелините им от 25-49 км и им наоравят еидн масови градушки. Стискай палци само оня с копчетов кфемъл съвсем да не изпврка и да реши че киев ще се строи на ново. Тъ пи про сти гвймърчета, в есин реален вовнвн конфликт от вас става идеално пушечно месо.

69

Кики

преди 2 години

Тоя конвой ли е , катун ли е не зная обаче го РАЗПАПУРИХа от бой.Каква беше тая тактика не знам.

68

Пустиняк

преди 2 години

Путин дотолкова се припозна в новия Хитлер, че реши и блицкриг да провежда с ръждясалата си армия, некадърните и жалки сополанковци и чеченските главорези. В това време страна необятная се завръща в средновековието. Скоро ще се наложи братска Северна Корея да и идва на помощ с чухче идеологията.

67

да

преди 2 години

още малко й остава на жалката Украйна :)Зеленски ще изчезне безследно след като попадне в руски ръце

66

Wily

преди 2 години

Чудесно.Така са мпого по уязвими а и когато са в движение са по лесни за прихващане.

65

Анонимен

преди 2 години

Ако това беше война срещу силна и въоражена армия, този конвой нямаше да го има след няколко часа, както и скупчените танкчета, които видяхме вчера. Аматьори.

64

Анонимен

преди 2 години

До До72 - Искаме Русия да бъде унижена , а не унищожена .

63

Солдад

преди 2 години

Разделяй, обркръжавай, бомбардирай до безкрай, изгаряй и закривай. Продължаваме към следващата цел :))))

62

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама нали укро-вермахтът бил повредил голяма част от конвоя, дето нямал гориво, огромна част от войниците на РФ били избити, други били измрели от студ и глад, много се били предали, а още-повече - дезертирали, а нищо чудно и да са били минали на страната на укро-нацистите... А пък сега - раздвижване?? - Явно оцелелите ще да са се изплашили, посъбрали що нафта е останала - и беж обратно по трасето. Сън в зимна нощ... А в следващата - а, Киев взят

61

До72

преди 2 години

Аз съм твърде запознат, но темата е за използването на атомните бомби над ЦИВИЛНИ, което вие, очевидно, оправдавате.Искате, явно, и сега да се случи нещо подобно...или се бъркам?!Искате да играете срещу Русия на руска рулетка, така ли?!Мре ви се?! Ако е така - заминете спешно за Украйна, няма да сте единственият.На нас ни се живее и не считам, че Русия трябва да загине за да мога да живея Аз, ако изобщо схващате, какво имам предвид.

60

Рейгън

преди 2 години

Виждам тоталната доминация на пропагандата и за да имате поне малка представа, кой какво има - четете сайта на ЦРУ. Там има раздел за статистика, анализи и т.н. Ще откриете цялата ви нужна информация.Между другото - техните прогнози за икономиката и БВП на всички държави са най-точни.

59

Анонимен

преди 2 години

До 69Тотално не си запознат с войната в Япония. Моля да се образоваш и пак да говориш. Изобщо да се говори за ядрени оръжие 2022г е нелепо. Това показва само слабост и невъзможността на руската армия.

58

До66

преди 2 години

Е, като Япония е загубила била войната, защо се хвърлят ДВЕ бомби над мирното население?!Да, разбирам, дори атомните бомби на САЩ над цивилни градове са борба за мир и демокрация. Вие не сте добре!

57

Рейгън

преди 2 години

Това са ОФИЦИАЛНИ данни, ве, господине. Вие живеете само с филмчета от тубата и това е проблема. Пълно неразбиране на ситуацията, в която сме

56

Анонимен

преди 2 години

До 63Смешко Япония обявява война, която загубва. Никой не и е виновен. Бомбите се хвърлят за да спре цялата лудост тогава инда стане мир. Япония е била загубила войната преди бомбите. Никой човек не му дреме , колко ябг имате. Прибирайте се във вашата си държава. Украйна, не е нарушила границите си. Това, какво управление има си е нейна работа. И запада не харесва вашето управление да почнем да сипем бомби над Москва ли ? Да видим дали е хубаво.

55

Анонимен

преди 2 години

"Настъплението се спира само заради нежеланието за цивилни жертви." - Да бе да. Нали ги видяхме защо бяха спрели. Снимаха украинците с телефоните си: - Момчета, загубихте ли се? - Свърши нафтата. - Да ви избутаме обратно до Русия тогава? - Хахаха.

54

До Рейгън

преди 2 години

Пак жендарска пропаганда. Русия има над 600 хиляди ядрени бойни глави. Ама жендърската ти тиква не може да проумее това.

53

Рейгън

преди 2 години

Кой ще им прости ли?! Виж Япония как се кланя пред САЩ след 2 атомни бомби над цивилни граждани в час пик за да постигнат максимум жертви...Много сте тъпички, много поемате пропагандата и забравяте, че в Русия има 6000 ЯБГ, срещу които стоят единствено вашите плямпаници и омраза, нищо повече!

52

всичко е разбито

преди 2 години

Разпръснали са го с Байрактари и Явелини