138

Анонимен

преди 2 години

До БобиОт учебен ядрен реактор до училище с ядрен реактор разликата е от земята до небето. И разчиташ на такава медия да те информират

137

Руски цели

преди 2 години

Само училища, болници, градини и къщи! Как пък не улучиха поне един украински танк или войник? Дали? Понеже, слава Богу, не виждаме снимки на убити деца, стигаме до извода, че тях са скрити в казармите, а в училищата са се настанили мало умните укри.

136

Анонимен

преди 2 години

Това на видеото даже в ООН се обсъждаще. Разбра се че е фалшиво. На снимката е бюти блогер от Окрайна и това не е училище, а родилен дом в Мариупол който е затворен на 28 февруари... А постановката е правена за CNN

135

Анонимен

преди 2 години

вече и на децата им стана ясно, че официалните медии в България показват изцяло фалшиви новини и разпространяват лъжи !

134

Анонимен

преди 2 години

Това не е нищо. Онзи ден удариха тоалетна с ядрен реактор. Петя май пропусна тоя важен момент.

133

Анонимен

преди 2 години

Училище и университет са две различни неща но важното е да се облъчват битовите алкахолици и домакините с/у Русия.

132

Martin Bormann

преди 2 години

Някой да покаже снимки от Грозни след края на 2рата Чеченска война на малкото зелено човече в Киев защото точно това очаква и неговата столица. Без население, без бездомни кучета и котки, дори без плъхове.... само пепел.

131

Анонимен

преди 2 години

Поредна фейк новина.Още преди седмица руското военно разузнаване предупреди за такъв удар от страна на украинските ВСУ като ще обвинят Русия за това.Но нали трябва да се поддържа пропагандата срещу най-голямата страна в света.Отговорете ми защо Русия ще се опитва да удари ядрен реактор като стова рискува да убие и себе си и останалия свят трябва да си много ограничен в мозъка си за да вярваш на подобни простотии.

130

Анонимен

преди 2 години

Пък от заглавието разбрах, че обстрелвали с ядрен реактор училище!

129

Анонимен

преди 2 години

Егати заглавието. Сигурно учениците учат и дисциплина: Изработване на ядрена бомба

128

СОЦИАЛЕН ПАТОЛОГ

преди 2 години

А руските войници ядат деца и изнасилват домашните животни. Проверена новина, като всички останали.На г-н Зеленски изпращам по Еконт памперси за една седмица..

127

Анонимен

преди 2 години

Мисирке, ак не бяха руснаците сега щеше да си биеш главата в пода на джамията ели да викаш Алах е велик.Иначе те украйнците имат същите наклинности като ИДИЛ дя се крият зад бременни и деца така примамват руснаците да не стелят по нациските банди начело с комик .

126

Аха

преди 2 години

Всеки ядрен реактор-пирон в ковчега на Путин!

125

Оли гого френ

преди 2 години

Вярно е. То и аз на село в двора си имам ядрен реактор

124

Анонимен

преди 2 години

Мустафата ли е измислила статията . Само много *** или чужденец би сътворил такава глупост.

123

Анонимен

преди 2 години

Очаквам ДЕТСКА ГРАДИНА с отделение по хирургия и разработване на нови щамове на КОВИД. Пропагандата с/у Русия не спи.

122

aaaa

преди 2 години

ахаххахааа амайкоо какво заглавиеее. аххахххаааа

121

Един

преди 2 години

Руските сили да изстрелят един безплатен ядрен реактор който да падне в гьола в Белене и да ни прай ток в таз криза!Че те купешките реактори прекалено скъпи!

120

Малкия Диктатор

преди 2 години

убива жени и деца, сред тях и българи а Бай Га..я му се радва все едно е спасителя на света.... Как е психически възможно да сте толкова пр...сти? Побъ...ркан диктатор изпраща собствените си войници на сигурна смърт. 19-20 годишни момчета изгорят като факли в старите руски танкове. Украйна никога няма да се предаде на това дж..удже.

119

:)

преди 2 години

Преди седмица Руснаците потвърдиха, че Азов се опитват да взривят ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН ядрен реактор...намиращ се в Харков..е седмица по-късно, вие дето сте на надник тук..решихте да го напишете, но през призмата на "вашата" истина...те в момента държат над половината им ядрени централи..но ще взривяват експериментален в Харков..има ли балъци дето ще повярват на това което пишете, тук ?