96

Анонимен

преди 2 години

Хитлер е явно по-добрия "лош чичко" от Путин! Хитлер не е използвал химически оръжия, за разлика от Путин, който явно ще ги използва срещу цивилното население на Украйна!Няма ли? Той Лавров какво говореше преди 24-ти февруари, а? Че няма намерение да напада Украйна нали? Че САЩ лъжат? Кой сега лъже?Хитлер е бил обгазяван през ПСВ и знае последиците от химическите оръжия. Не знам дали по тази причина, но не ги е използвал във ВСВ, въпреки че IG Farben е имала огромни запаси от тях.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 150 Таваришч русофил, говори за непобедимата и могъща руска армия не ми претопляй старите пропагандни манджи за Садам и Ирак. Говори по същество какво става с военната операция на Путин, която от вчера и Китай я назова война подпалена от Русия.

94

Анонимен

преди 2 години

До: НЯМА ОПРАВДАНИЕ Като гледам историята и се замисля - колкото и да звучи абсурдно, Хитлер е бил по-добър от Путин. Не е избивал германци. Дори като е окупирал Австрия не е изстрелян нито един куршум, да не говорим за снаряди и бомби! Но той всъщност и Сталин е бил като Путин.За него народите на СССР са просто биологична маса.

93

Анонимен

преди 2 години

Украйна води Отечествена война срещу фашиските орди на Русия.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 144То един британски премиер каза, че Садам е нарупал оръжие. Един американски генерел от НАТО пък се тръшна в ООН. Ирак отдавна са го обърнали наопаки и още не са намерили химическите оръжия на Садам. Някой послъгва. И то много повече от другите. Вече оляха с лъжите за химически оръжия, новичоци и казачоци.

91

Анонимен

преди 2 години

Аз пък смятам, че войната скоро ще свърши и няма да се разрастне, както някои предполагат. Преди лятото всичко ще е приключило

90

Анонимен

преди 2 години

Кой сега е на грешната страна, таваришчи русофили? Нормалните цивилизовани българи или русофилите?

89

Анонимен

преди 2 години

До УКРКакъв инат бе таваришч, украинците ви утрепаха от бой той говори за инат. Новината е че след последните руски зверства в Украйна с нападения на родилни домове, детски градини и училища 97% от украинците са готови да воюват срещу Русия.

88

Анонимен

преди 2 години

Евроатлантиците си протриха езиците да ни обясняват как гръмнали плановете на *** за бърза победа, Има един анализатор по Севодня мире. Анализира движението на руските и отцепническите войски. На 1-2 места е имало запъване. На руснаците унищожената техника се замянят с нова. Украйнците няма от къде. Обсаждат градове и методично унищожават артилерията им. Бавно ги изтощават за да си намалят жертвите. При това основните сражения са при Донбас между отцепническите войски с украйнски и нацитата.

87

Анонимен

преди 2 години

"Британският премиер заяви още в интервюто за "Скай нюз", че се опасява, че Владимир Путин може да използва химически оръжия в Украйна," мислех си го същото. Всичко, което някога путин е казал, е било обратното на истината. Така че със сигурност руснаците подготвят такива оръжия.

86

Анонимен

преди 2 години

Това е лудост, която ще доведе до много жертви! Украйна има 250к армия, още толкова териториална отбрана, полиция и други въоръжени части. Около 700к се бият или ще се бият за държавата си. Много тежки дни за руснаци и украинци предстоят.

85

УКР

преди 2 години

Заради ината на тъпия Зеленски.

84

Малкия Диктатор

преди 2 години

убива жени и деца, сред тях и българи. А бай Га..я му се радва все едно е спасителя на света :D :D :D Kак е психически възможно да сте толкова про...сти??? Руски войничета на 19-20г горят като факли в старите танкове. Защо беше нужна тая глупава война? Украинците никога няма да се предадат на това ур...дливо дж..дже.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 Удавник русофил за руски въображаеми сламки се държи.

82

Анонимен

преди 2 години

Тео, този аргумент за целесъобразност го оставете! Цялата човешка алчност и лакомия - база на съвременното ни общество - са пълна нецелесъобразност. Какво може да прави един човек с много средства за живот? В 99% - да демонстрира лукс и да се побърка психически. И пак ще отиде в гроба.

81

ха-ха-ха

преди 2 години

Facebook и Instagram промениха правилата си, за да разрешат "временно" използването на враждебна реч срещу руските войски или Путин, съобщиха от компанията "Мета" Значи дългогодишният политик на годината таваришч Пундин може да бъде хокан като Хитлер. Добрите новини започват от сутринта. Дойде им акъла в главите на толерантните към Русия и Путин западняци че си имат работа с едно чудовище което трябва да се унищожи. Питам се на нашите не много умни русофили кога ще им дойде акъла?

80

Анонимен

преди 2 години

Няколко факта, които все още не намирам в българките медии: 1. САЩ са ходили да просят и в Иран , и във Венецуела, опиват се да ги вкарат в козните си против Русия. Точно тези страни. 2. Днес Русиия внася в ООН материалите за биолабораториите. 100% тук ще се включи Китай. САЩ излизат с изявления, че, видите ли, Русия ги обвинява в нещо, което тя сама прави. НО! Не позволява никакви проверки на своя територия... Войната се премества в друго поле. Наистина ще има нов световен ред. Време му е.

79

Анонимен

преди 2 години

До: Тео И руският народ плаща цената на Путин! Няма печеливши и губещи народи - всички страдат!Както има украински бежанци от Украйна, така има и руски бежанци от Русия. Само дето руските са по-малко. Засега.

78

...

преди 2 години

Фюрерът от Кремъл говори за "малка военна операция"?!Вероятно руските генерали разработват на картата военна операция,но в Украйна се води пълномащабна война,с хиляди жертви и всред военните и всред населението...

77

Анонимен

преди 2 години

до 132 Руснаците поне да вървяха след военните колони да си прибират труповете, а не да ги оставят да лежат в снега. То вярно сега е студено и са в естествен фризер, но пролетта идва и като се разтопи снега...