64

Анонимен

преди 2 години

Ще бягат я. Който дърпа Мечката за опашката и вика на магарето <<Чуш!>> после бяга презглава.

63

Нормалните напускат

преди 2 години

къде е изненадата?

62

80 шофе0рЪ от рушки

преди 2 години

ня не можеш да бъдеш свестен.....

61

Тираджията

преди 2 години

Звънях на майка ми онзи ден(рускиня) и я базикан кво бурите света пак бе,много по спокойно ще е ако ви няма,а тя ми казва "спокойно,всичко ще бъде добре".Майка ми е от тия където имат портрети на Путин на стената и магнитчета на хладилника Путин с мечката нас не дагонят Руснаците му имат доверие.Младитв се бунтуват щото им взеха магдоналтса и колата не за друго

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен70 лева струваше Монтана ,който само въпроизвеждаше , а ,,В. Търново ,,320 лева . Купен от баща ми ,още работи а и като радиоприемник . Здрава работа ,като Ухера и Юпитера .

59

До Масква

преди 2 години

Чака го съдбата на Милошивич, Садам, Кадафи и Хитлeр

58

За тоя дет дава 500?

преди 2 години

Говорят си двама РУСОФОБИ и единия казва: Вчера бях на Червения площад и се и3cpax в знак на протест против Путин!!!! Еее не те ли арестуваха? - пита другия. Да бе ще ме арестуват, аз не съм си свалял ГАЩИТЕ!!! - отговаря другия.

57

Мдааа

преди 2 години

Така беше и в Ирак, Сирия, Афганистан, Виетнам, Либия и т н. където имаше и има бомби и куршуми ... бягаха хората, а и още бягат!!! За едни отваряме граници и обятия, за други затваряме и градим огради и стени!!! Даже и ги делим бомбите и куршумите на добри и лоши, зависи кой ги стреля!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Дойде промяната на ПП сега на власт е Жан Виденов младши, ново 30 сега.

55

Анонимен

преди 2 години

Остават ни към 5 месеца. Живейте яко!

54

Анонимен

преди 2 години

Имаше един български касетофон, такава скръб беше че просто нямам думи! Беше към 500 лева в ЦУМ и магазин София до Джамията! Дъвкаше лентата в 99% от случаите в които се водеше че свири! Имаше и българско електронен часовник Булетроник който се правеше в Правец! Червата бяха обаче на Саньо а в Правец се правеше само корубата! Продаваше се в корема за $9!

53

Анонимен

преди 2 години

Кой ли би предпочел свещите ВМЗ пред Шампион, Бош или ЕнГеКа?!?!От време на време пускаха чешки Пал и източно германски Изолатор та ставаше митинг, олелия и скандали/обиди от чакащите другари и другарки!

52

Анонимен

преди 2 години

Имаше един такъв БКП синковец с Ямаха Екс Ес 1100 кардан от 1978 година! Веднага щом напуснах правешкия "Рай" си купих такъв и вече от няколко десетилетия имам няколко такива в отлично състояние!

51

До Анонимен --- Дрънкат ти съчмите в глЪвЪтЪ, май. Какви фашисти в Украйна. Опппа, да прав си. Където и да отидат рашистите насочвани от *** са ФАШИСТИ. Трепят бременни жени, деца, старци, вси под ножа, защото са фашисти. Прави бяха ЦРУ навремето когато светиха маслото на терориста ЧеГевара, който също убиваше жени и деца. Така ще завърши и "патриотът" Путин. Той крачи смело към гробището.

50

БГ Комунист

преди 2 години

НАТО са фашисти, нищо че там изучихме децата си! Все пак, няма да ги учим в Масква! Русия е велика и непобедима, без да знаем защо, но така ни казват по консомолските събрания. Да не се налага да караме пак Москвичи! На нас и без това ни е мъчно да мислим, акъл като да не събуваме гащите през главата. Поне да вземем някоя копейка докато още има.

49

Анонимен

преди 2 години

Синчетата на тошковите БКП келемета не караха ЧеЗета, Ижовки и Етз-та! Там се караха Кавазаки ГеПеЗе 900, Хонда Найтхълк 650/750/СиБиЕх 1000 (6 цилиндъра) и Сузукита Катана! Да драги ми смехутко, БКПто те яха вече цели 76 години а ти все още спиш дълбоко!

48

Анонимен

преди 2 години

Блажени години Корекомът беше ориентир към истинския цивилизован свят и благодарение на него осъзнавахме че сме с пръста отзат откъм научно техническия прогрес! БАН си беше недоносче като в момента!

47

Натовеца

преди 2 години

Да благодарим на ФАЩ и нато за този бежански подарък !"да си враг на ФАЩ е опастно ,да си приятел на ФАЩ е смъртоностно " Хенри Кисинджър!

46

Анонимен

преди 2 години

Т'ъпаците около Путин явно са слепи и глухи щом не виждат, че вожда им има проблем в малката си кратунка...

45

Анонимен

преди 2 години

И аз израснах със стандартите на правешкия шмекер и неговата любов към Леонид Брежнев и неговата Целина! Плакнехме очи пред витрините на Кореком и си мечтаехме чичо Сам да ни освободи! И стана, затова по близко до САЩ и по далеч от Русия!