22

era

преди 2 години

Та ние произвеждаме повече отколкото можем да изядем в пъти и пак плащаме повече. Проблема е, че няма контролни органи да упражняват и пазят интересите / правата на хората и държавата.

21

Георги

преди 2 години

До ШофоьрСупер прав си за всичко което си написал.

20

Георги

преди 2 години

Дреме ми , от 20г съм на зехтин. Сега даже са на една цена.

19

Шофоьр

преди 2 години

Не мисля е има смисъл, но ше си го кажа-работя в Испания 12 години карам мебели основно Мадрид-Барселона, Мадрид - Севиля, заплата ми нето е 1960 евро, цената на олио в Алкампо, вчера беше 1.54 евро, зехтин Екста Върджин цена от 3.95 евро и тн. Ето сега може да ме оплюете и да кажете, че мия тоалетни и да си избиите комплексите си, но това няма да промени факта, че България е най-лошото място за живот пълно с озлобели и оскотели хора!!

18

Анонимен

преди 2 години

Няма да поскъпва, Нинова се е заела с въпроса. Направо ще изчезне от магазините.

17

Анонимен

преди 2 години

Не сте ли забелязали,пътувайки по пътищата на страната хиляди неприбрани и изгорели ниви със слънчоглед.Вземат субсидиите,засеят нивите и до тук.По-изгодно им е да не го прибират.Затова строг контрол и да не им се дават повече субсидии.

16

Анонимен

преди 2 години

То и свинската маз поскъпна.

15

Djakero

преди 2 години

Цена на олиото в гр Исперих 6.8лв и околностите

14

До 7

преди 2 години

Бачкаторе,заплатата ти е ниска заради алчните работодатели,а цените са високи заради алчните производители и търговци.Не е въпроса до заплатите,а до морала.В Германия при средна заплата 3,500 евро и преди повишението цената на олиото беше два пъти по-ниска от нашата.

13

Анонимен

преди 2 години

И какво се оказа ние олио или слънчоглед не произвеждаме май и всичко оставало по магазините ни е или украйнско или руско само опаковкана западна.

12

Анонимен

преди 2 години

Младежите на ГЕРБ спукулантите Кир. Петков и Ку. Нинова дезинформираха по всички медии за поскъпване и опашки по магазините за олио. Пиян Рашков пак дреме на чашка.

11

Ей така става...

преди 2 години

Снощи един зърнобос с яке PP за поне 3-4 бона ревеше че може да му забранят износа на жито...

10

Коментар

преди 2 години

Всичкото олио произведено в тиквария се товари на влакове и автоцистерни и се изнася!Няма никаква държавна политика в това военно положение!

9

Анонимен

преди 2 години

Това нас не може да ни засегне, ние изцяло сме на палмово масло...

8

Анонимен

преди 2 години

СПЕКУЛА!!?Също като бензинджиите.Всеки гледа от другия,че вдига цената и той така.За бога братя,не купувайте?Обявете им бойкот и те ще свалят цените.

7

Бачкатор

преди 2 години

Ако на нас бачкаторите дават поне 1200 чиста заплата като на украинките-бежанци не е чак толкова скъпо,но със 750 лева заплата и 350 лева пенсия е прекалено скъпо!

6

Мхмм...

преди 2 години

Държавата що не намали акциза на горивата, а се прави на загрижена с измислените си проверки за спекула и картели???

5

Котарак

преди 2 години

Ще поскъпва. И ракията ще поскъпва, защото каквато и простотия да стане по света, у нас поскъпва ракията.

4

В Гнусния

преди 2 години

Панелистан винаги е спекула, всички искат да стават милинери на гърба на бедния и комплексиран ***, а държава няма!!!!! Ама си го заслужавате злобата ви изяжда!!!!! Не в Европа в Света няма държава с 3 евро олио и минимална заплата 300 евро!!!!!

3

Состин

преди 2 години

Ние на внасяме от тях, ама трябва да се алчим и да дерем кожи. Цялото ви управление е скръб и мизерия.