91

Реал Мадрид

преди 2 години

Путин, махай се,да си гледам мача !

90

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

"Ранее официальный представитель Минобороны России генерал-майор Игорь Конашенков заявил о подготовке украинскими националистами провокации с использованием отравляющих веществ с целью обвинения России в применении химоружия."

89

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Наборни войници от неруски етнос са част от военната операция. Броенето на пилци е стара практика. Когато при битката на Дойран французите ни определяха като църни,се всезнаеле,че на първа линия отиват nаразuтuте на Обществото. Та наборните войници са евреи,тюрки,арменци,украинци,грузинци и 'секва друга непотребна uзметъ. Само ЦСКА ,Другари и Другарки! Руската Армия още не е започнала. Първо чистката на вътрешният враг. Да живее РУСИЯ!

88

Анонимен

преди 2 години

За един ден си признаха две лъжи, добре е за сега! Утре още и те така докато не си признаят всички лъжи !

87

Анонимен

преди 2 години

До99.Абе бунак,ти не разбираш ли,че това за Русия е въпрос на оцеляване и жертвите са неизбежни във война.Радвайте се че ние не сме на тяхното място.Болни мозъци сте всички фашаги и извратеняци.Да се радваш на чуждото нещастие не е нормална човешка постъпка.Дори животните изпитват мъка,когато стопанина им се пресели в отвъдното.Вие сте просто безсъвестни твари а не хора.Такова безумие е присъщо,само на садистите фашисти.

86

А,бе къде е Ам гъл?

преди 2 години

Скрил се е в бункера в Сибир !

85

Джо

преди 2 години

Но ги връщат на мамите им на части. Кеф!

84

Превод

преди 2 години

"Руското министерство на отбраната обеща да не допуска подобни ситуации в бъдеще." Ахахахаха. Руското Министерство на отбраната обеща, че ще лъжат само така, че да не могат да ги хванат.

83

Антон

преди 2 години

Както винаги руснаците се оплетоха в собствените си лъжи. Живота в Русия не струва и пукната копейка. Така е било и така ще си отиде.

82

Анонимен

преди 2 години

До 98 Напротив, тепърва ще дава много жертви. В Украина са пристигнали още,, Байрактари", Джевлини, Стингери и ще има още овъглени руски солдати, които ще тежът на съвестта на Путин.

81

Мише,Мише !

преди 2 години

По добре Тише,тише !

80

Анонимен

преди 2 години

След поредните провалени преговори и след четвъртата възможност,дадена им за евакуация,Русия няма да остави нищо живо и камък върху камък от там от където долети куршум или снаряд,без значение кой дърпа спусакаПовече жертви едва ли ще дадеНо няма и да остави жив фашист или наемникСвършено е с тяхИ до седмица,най-много още две,Светът ще е забравил за УкрайнинатаЩе има само мирис на изгореноЖалко за загиналите заради американски интереси укриТака и няма да разберат за чии интерес са загинали те.

79

и и

преди 2 години

До Мишо и и избиват и младежите си путлерастите!

78

Самир

преди 2 години

Мишо говориш пълни глупости.Войната там е пълно и ненужно губене на млади животи.Казвам ти го като човек с 3 мисии 2 в Ирак и една в Афганистан видял съм войната отблизо

77

Анонимен

преди 2 години

Няма изненада, както за всичко друго и за това ИЗЛЪГАХА Путин и властимащите в Русия.

76

Striker

преди 2 години

Хахаха, лъжа след лъжа! То нямаше да нападат, после беше само Донецк и Луганск, после само военна операция, после само по военни обекти, после хуманитарни коридори, после само професионална армия, а?! Смърт за трав=ерсата от Кремлин, слава на братска Украйна!

75

Гьобелс

преди 2 години

До Инокентий да не ви е поизлъгал вашия "пастор"? с какъв чин е, знаеш ли?

74

Все актьори

преди 2 години

Мачкат руската мечка !Роналд Рейгън ! Сега Володимир Зеленски !

73

Мишо

преди 2 години

Става въпрос за военни обслужващи тиловата служба, примерно изхранване. Украинска диверсионна група е пленила няколко човека. Е, и!?Това е война мамка му! Отделно виновните мобилизирали сродници ще бъдат наказвани.

72

Не се радвам !

преди 2 години

Но Путин трябва да бъде съден в Хага завоенни престъпления срещу човечеството.Както навремето в Нюрнберг, Германия. Казва го един руснак, живееш в България.