93

Госпожа Лъжата

преди 2 години

Вече плячкоса каквото можа. Сега пуща димки за да излезе суха от положението. Хората просто се запасяват за в случай на руско нашествие. Но Нинова не прати оръжие на Украинците. А Украинците докато се бият за земята си се бият и за нашата свобода. А това не влиза в плановете на предателите.

92

Пенсионер

преди 2 години

Плачи народе ! Плачи за Борисов , защото от Просто Киро няма да получиш и грош за погребението , което ти е подготвил !

91

Ъхъ !

преди 2 години

Тази щом излезе и се изцепи , че няма такава цена , означава , че се задава двойна цена ! Няма по-некадърно нещо от комунист !!! А ние го върнахме на власт !!! Е, сега плащайте си за решенията , другаре избиратели !

90

Анонимен

преди 2 години

Нинова каза за складовете ,а за веригите кога че проверите

89

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е спекула. Но какво прави правителството, за да я спре? Нищо. Самоэсе говори за бежанци, че ще им дават по 40лв на ден. Кирчо да остави украинците и да се погрижи за народа.

88

данчо

преди 2 години

Чакаме арести.Какво правят крадци като Боко Тиквата на свобода.До кога безнаказаност?

87

56

преди 2 години

И Корнела като стигна до мъдрото решение, че е спекула, какво направи. И какво ще направи, нищо, само приказки, типично за комунист.

86

Анонимен

преди 2 години

Да ги затварят по затворите крадците на Българския народ.Това са хората на Боко,които направиха пари на наш гръб и сега искат още повече.Да ги осъждат и да им отнемат правата за търговия.

85

Анонимен

преди 2 години

95 Нещо не си в час. 1000 лв. беше Септември миналата година. Даже докато си пишем още се вдигна. За догодина пък да не говорим. Сигурно ще е над 3000 със сигурност. Украйна е основния доставчик на слънчоглед, а там няма да има никаква реколта тази година.

84

Анонимен

преди 2 години

Вместо да мислят простотии да видят хората какво са правили в подобни ситуации. Решението на проблема му се казва мито за износ. Слагате 500 евро мито за износ на слънчоглед и по 200 евро за пшеница и царевица и си решавате проблема. На който му отърва да изнася. Веднага цените в бг ще паднат двойно. С парите от митата за зърно може да се супсидират горивата като се премахне акциза и торовете. Арабите като искат да печелят от петрол, за плащат за зърно или да умират от глад.

83

Анонимен

преди 2 години

Е къде па слънчогледа е 2000 лева.Че той слънчогледа вече е 10000 лева беше.

82

Анонимен

преди 2 години

Т.н.Унгария,Чехословакия,Полша, Румъния имаха истински революции,хората пребориха комунизмът със смелост и патритизъм, а ние като меки китки с мир!Днес всички тези държави се отдалечиха от България в правилната посока,а ние обедняваме,защо някой сеща ли се?Ще ви кажа,защото не сме единни и сме страхливи,само на думи сме смелчаци и много ги разбираме всички неща!Ето и днес всеки знае колко тежи слънчогледа,колко олио излиза от тон,колко печели колхозника от продукцията си и т.н. на това казват бе

81

О, божке

преди 2 години

Да слага таван на цената и да пускат купоните. Или алтернативно, другарката да го произведе и пуска на народни цени. Аман от комуноиди, 35 години след режима им.

80

Анонимен

преди 2 години

Слънчогледа е 2000 лв за тон. За тон олио са нужни 2 тона. Всеки може да си сметне колко е цената само на суровината. Оттам имаме разходи за производство, печалба на производителя, печалба на търговеца. Дори 5 лв. е евтино за литър олио.

79

Анонимен

преди 2 години

Овче стадо как сте днес ? Нямате мозък, затова и по-безмозъчни от вас се упражняват да ви омотаят празните тикви и да ви пробват как сте с омразата и подсказването ! Спомняте ли си какво беше ви казал главният овчар от Банкя че той и вие сте еднакво т'ъ'пи, опс пр'ости, абе не е ли все едно т'ъпи ли сте или пр'ости, важното е, че сте от една порода "българска тъ'поглава" ?

78

Иванов

преди 2 години

В Пловдив над 5,20лв. навсякъде. На доста места и липсва (просто са го скрили).

77

Нинова

преди 2 години

Аут от правителството !Спекулантката си ти !

76

Анонимен

преди 2 години

Вече е 5 лв навсякъде

75

Анонимен

преди 2 години

Вече е над 6лв :))))

74

Най добрия

преди 2 години

Комунист е този, който е под земята !