67

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Защо Русия не била помогнала на Сърбия по време на подлите варварски бимбандировки на САЩ над Сърбия,ала и над България ?!?!?И този въпрос се поставя от мразещи България,Русия и Сърбия евреи. Русия,по времето на Елцин бе съсипана . Какво общо има Владимир Путин с масовата педофилия,ежедневните обири,масовото насилие.. в Русия на Елцин. Нищо. Лъжите ще бъдат наказвани със смърт скоро!!!

66

Анонимен

преди 2 години

До д-р ДрегерВърви се пробвай,умнико.

65

Анонимен

преди 2 години

Познавам много сърби които са против членство в ЕС и НАТО това че техните политици искат да ги набутат там като нас е друг въпрос

64

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До спекулантите,които мразят Българи и Сърби! Тито бе ЕВРЕИН,роден в Хърватско,а не Сърбин. Тито бе враг на Сърби и Българи. При управлението на Тито братята и сестрите ни Сърби бяха подложени на етническо смесване и унищожение. В същото време власт в Сърбия имаха повече шиптърите,отколкото Сърбите. Престанете да спекулирате,евреи! Руската армия няма кой вече да я спре !!!Да живее Русия ! Да живее Сърбия! Да живее БЪЛГАРИЯ!

63

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До спекулантите,които мразят Българи и Сърби! Тито бе ЕВРЕИН,роден в Хърватско,а бе Сърбин. Тито бе враг на Сърби и Българи. При управлението на Тито братята и сестрите ни Сърби бяха подложени на етническо смесване и унищожение. В същото време власт в Сърбия имаха повече липтърите,отколкото Сърбите. Престанете да спекулирате,евреи! Руската армия няма кой вече да я спре !!!Да живее Русия ! Да живее Сърбия! Да живее БЪЛГАРИЯ!

62

toti

преди 2 години

Много са прости комшийте.....що не кажат с какво Русия им помогна след войната,освен с ръкостискане и усмивки...и вече ще чакат дтугия век,да станат държава от цвободния свят!!!

61

Нищо ново

преди 2 години

Да не забравяме, че НАТО бомбардира Сърбия. Американците и нас са бомбардирали, но нашите п'родажници издигнаха паметник на американските пилоти в София. А това е позор.

60

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

В прекрасни отношения съм със Сръбската Национална Партия. В прекрасни отношения съм с протестиращите пред Скупщината Сръбски родолюбци. В Боговаджа знаят жестът,който извърших в критичен за Сърбите момент,за да го има Сръбският Народ. Ще бъдем една Държава-Руси,Българи и Сърби! Само евреите,гърците и турците бе желаят обединението ни! Българи и Сърби сме един Тракийски Народ Безсмъртен!

59

Малко за политика

преди 2 години

Добре правят сърбите. И България, когато е провеждала балансирана политика (както на времето между Русия и Австроунгария) определено е печелила от това.

58

ами

преди 2 години

Санкции и за сръбските нагаждачи

57

д-р Дрегер

преди 2 години

Скоро не сме разпердушинвали сърбите.

56

яша

преди 2 години

сърбите може да са пияни но са тарикати, а ние сме трезви ***, те ще имат и газ и бензин, а ние ще чакаме платените самолети от янките

55

DDR

преди 2 години

У *** бензина става към 5 лева, за тока не ми се мисли......*** по форума пак акъл ръсят и другите държави коментират........

54

анонимен келеш

преди 2 години

Всичко се връща:)

53

В.

преди 2 години

Здравейте Е., добре съчинено от ДВ. Само не мога да избегна чувството че нещо завиждат на Сърбия за позицията, която тя взема, защото такава на тях не им е позволена

52

анонимен келеш

преди 2 години

Путин със сила и агресия налага терор над страна където и не иска и да чуе за Русия:)Жалък комунист:0

51

Тито

преди 2 години

Не става.. или си военно престъпник или не.

50

Анонимен

преди 2 години

Руският елит в Масква и Питербург разчита на Братска Сърбия да я спаси от глада и жаждата за западни стоки, дрехи, обувки, храна. Да им пращат редовно айфони, готови са да плащат двойно и тройно за айфоните от Сърбия. Да пращат макбуци, самсунги. Плащаме много, пращайте, братя сърби, спасявайте ни.

49

анонимен келеш

преди 2 години

Никой не иска с Путин и Русия.Никой!

48

Анонимен

преди 2 години

НАТО фърлиха ядрени бомби в Сърбия и няма как.