9

123

преди 2 години

До Анонимен 3Всъщност един от начините да се окаже натиск върху цените на зърното е като се пусне на пазара част от наличното в държавния резерв. След това този резерв трябва да се попълни. Как? Като се изкупи зърно. Сега, какъв е механизма на това изкупуване, по пазарни цени или не, не знам. Но държавата има право, при заплаха за националната сигурност, да спре износа и на зърно, и на ток, и на горива. Дали ще го направи не е ясно.

8

Нск

преди 2 години

Предлагам да наложим санкции. Например пенсионерите ни ще спрат да ядът. Така ще сложим ембарго върху стокитени ще накажем Русия. Събудете се! Кирчо ще си хапва сьомга в майка Америка а вие? Олио за 10 лв ако го намерите.

7

До киро

преди 2 години

Кой окраде резерва...Имена...........................Гешев чака имената им.

6

Анонимен

преди 2 години

Да бе, хаос? И един мармот налива масло в огъня? Вчера си купих 3 пакетчета пуканки за микровълнова на нормална цена, и станаха много хубави!Царевица бате! Кукуруз! Зърно колкото щеш!

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 "България няма да има проблем със зърното, ние сме износители, да му мисли Африка." --- то и електричество произвеждаме достатъчно, че и предостатъчно за нашите нужди, но само може да се благодарим, че зимата беше мека и нямаше режим (всъщност на някои места имаше). А за цената на индустриалния (скоро и битовия) да не говорим! Та така е и с житото - ще има, който има пари! И не забравяйте да благодарите за това на ЕС!

4

Данъкоплатец

преди 2 години

Досега може да не е имало проблем със зърното, но щом правителството се е заело да решава несъществуващия проблем скоро проблем ще има.

3

Анонимен

преди 2 години

Аз само да питам - складовете на държавния резерв не трябва ли да са постоянно пълни??? Ако тепърва ще ги пълнят, нека преди това да обяснат къде са житото, петрола, оръжията и т.н., които трябва да са на склад???

2

Анонимен

преди 2 години

България няма да има проблем със зърното, ние сме износители, да му мисли Африка.

1

Анонимен

преди 2 години

Най-лесно се лови риба в мътна вода, зърнарите пак ще се оредят с нови яхти и "Бентлита"