15

БГаньо

преди 2 години

Не може да сме на ничия страна. Не може да не кажем на агресора и насилника да спре. Защото така проблеми днес не могат да се решават.

14

Анонимен

преди 2 години

Престанете да държите хората като жив щит, пуснете ги на свобода, това не го е имало през никоя война , да държите насила хората като жив щит и не ги пускате, дори по време на войните в Азия и Африка го нямаше! Зеленски и нацистите прекаляват, пуснете хората ***!

13

gergi

преди 2 години

Тоя направо каза, че не е проблем да се ползват цивилни за щит - баси и лицемерите. Ако беше обратното Русия да ползваше цивилни за щит, такъв вой щеше да се нададе, че и на Сатурн щяха да ги чуят? Бива двуличие ама тея биха по точки

12

анонимен

преди 2 години

На ничия страна съм, защото войната е грозно нещо. Също смятам за неудачен примерът с Кърджали, защото това си е било винаги България, а от друга страна, спорните зони в Украйна са били руски винаги и са къде по-многобройни. Също си спомням с какъв плам щатите обясняваха как в Косово имали право да се самоопределят, лицемерие отвсякъде. Да отстъпват и двете страни и да се приключи.

11

анонимен

преди 2 години

Спрете се най-после! Виновни са и едната, и другата страна! Като влезела Украйна в НАТО и какво, веднага ли ще почне третата световна? Че тя и сега може всякак да започне, да не би да сме застраховани по някакъв начин? А пък на Украйна от друга страна защо са и затрябвали, макар и по-богати области, пълни с мразещи ги руснаци с постоянна готовност да се дърлят и трепят векове напред? И не ми казвайте как Турция щяла да вземе част от нас заради 660 хил. турци.......

10

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая си казахме истината.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 и ФСБ-то ти се обади на теб да ти се оплаче! Западна лицемерна гни..

8

Анонимен

преди 2 години

Санкциите срещу Русия влияят единствено и само на обикновения човек. Като държава Русия нищо не губи от тях, а всъщност печели защото продължават да си продават петрола и газта в долари. И това пак е по вина на ЕС защото промениха договорите за закупуването им. Преди години бяха годишни договори с фиксирани цени, но по изчисленията на ЕС било по-подходящо да се изчисляват от дневната цена на борсата. Хак да им е сега. Плащай като изоглавен вместо до края на годината цената да ти е една и съща

7

Анонимен

преди 2 години

ФСБ е подготвило доклад за равносметката за 13 дневния период от войната. но на никой не му стиска да го представи на Путин че ще му бие шамари до сутринта.

6

Анонимен

преди 2 години

Днес получих покана да даря пари за украинските бежанци, като си купя луксозна чанта. А фирмата щяла да дари 5 евро за децата и жените на Украйна. Е, те това е западното Лицемерие, искаме да правим бизнес на гърба ба нещастните хора, а нашата печалба да си цъка в портмнонето ни.

5

Анонимен

преди 2 години

Най-сетне малко истина. Колкото повече украинците бавят топката, толкова повече Путин им налага все по-тежки за тях условия. Това показват фактите. Следващите преговори ще са още по-ужасни за украинската страна.

4

2014г майдан

преди 2 години

Разбира се. Украинските боксьори и зелени наркомани ползват цивилните като заложници и щит. Жалка работа. Какво може да очакваш от продажници взели властта чрез преврат!

3

Анонимен

преди 2 години

фашистите през войната са ползвали точно тази тактика.Скоро всички зверства на укро-фашизма ще излезе наяве

2

Цинично

преди 2 години

Да държим цивилните, иначе ни е спукана работата на десните сили.

1

Анонимен

преди 2 години

Тоест си признаваме че ползваме цивилните за жив щит. Еее, пропуква се западната пропаганда, айде малко по-сериозно!