81

IQ 3.14

преди 2 години

и наще се наредиха за далаверата стари мигове срещу ф-16 но митрофанова ги овика и им дръпна юздите и сега вече тва е фейк нюз.

80

Б@си

преди 2 години

До пияница мистик - по "начетения" ти коментар е много видно кой от двама ни е Олиг. Кога точно комунистите във Виетнам "избиха така за кеф" много цивилни? Това да не ти е Пол Пот в Камбоджа, а или малко ги бъркаш? В Ирак не говоря за повода. Говоря за несъществуващото химическо оръжие на Саддам и това, че държат контрола на кладенците. За Либиа и Сирия нещо да кажеш? Защо топнаха хобота там? Америка никога не е ценила човешкия живот. Еиджънт Блу и Ейджънт Ориндж товорят достатъчно.

79

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да изпратим на украинците чертежите на американските самолети по Еконт. Така ще ги подпомогнем ясно и категорично. Миговете така или иначе не летят Ще вземат да паднат сами без руснаците да са си мръднали палците

78

Агоп

преди 2 години

Как сащ и ес да признаят нaци режима в киев. Трябва дa признаят и за зверствaта в Донбас. Набутват клоуна. Войната приключва рано или късно. За сметка на Зеленски.

77

пияница мистик

преди 2 години

До Б***си === Айде като поумнееш малко и прочетеш повечко книжки ще разбереш защо са започнати тези войни. САЩ нямаше какво да вземат от Виетнам - ни ресурси ни нищо, но го направиха защото комунистите избиха милионии цивилни ей така, за кеф. В Ирак отидоха, защото Садам Хюсеин нападна без никакви индикации Кувейт. За да им вземе петрола. И като ги подпукаха американците с "Войната в залива" и генерал Шварцкопф и подпалиха всички кладенци в Кувейт. Крушката винаги си *** опашка, другарю Олиг :)))

76

Б@си

преди 2 години

До пияница мистик - айде да не се правиш на ш'***, а? Америка цени човешкия живот?! Как, като този във Виетнам или като този в Либия, Сирия, Ирак, Афганистан и да не изброявам? В момента точно Америка я е страх не по малко от който и да е друг. Няма как да не се страхуваш от луд с картечница. Или както казваше един автор - не е толкова страшен руския танк. По страшен е пияния му екипаж. Така че, задръж си моля философските разсъждения.

75

vlady

преди 2 години

Можем да помогнем с взвод военни теляци от перално-банния батальон да изкъпят украинците и да им изперат униформите.

74

Анонимен

преди 2 години

Ц 550 разрушава ракети и в космоса а американските спътници стават на прах.

73

до 72

преди 2 години

На запада изобщо не му пука за украинците въпроса е да омаломощи руснаците, а досега те воюват с техника от края на миналия век, а не с най-новото което притежават.

72

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 72 - напротив, напротив! Истински я подкрепя, но на дир'ника на Източна Европа. Не е против Запада *** като Полша и България да си пратят самолетите. После ще им изрази "морално" съчувствие с някой и друг Джавалин.

71

Анонимен

преди 2 години

Западът от къде да вземе тия мигове? По-добре да иска от Путин, че там по складовете вероятно са останали няколко хиляди бройки.

70

пияница мистик

преди 2 години

Американците ценят човешкия живот. За разлика от колхозниците в тази мизерна и жалка държава Джуджистан. Иначе най-лесното нещо на света е да им изпратят 20 Раптора и 10 Ф-35 пето поколение и със съветските воено-космически сили се приключва на момента. Ама ще стане трета световна и двете страни го знаят това

69

доктор ох боли

преди 2 години

Спасението на украйна е джавелин и стингър

68

Анонимен

преди 2 години

Ако не му дадът самолети, значи все едно му казват: разкарай се.

67

Анонимен

преди 2 години

Западът не подкрепя истински Украйна. Щом за няколко стари самолета се стискат, сметай ако украинците поискат нещо сериозно.

66

-

преди 2 години

Искам Руски самолети в Куба Венецуела и Мексико. Тогава и България ще даде разрешение да фъркат към Хамерика. Пфууу.......за балами я вземат Европата!!!

65

Б@си

преди 2 години

Да бе, те поляците колкото и да мразят /и то много основателно/ Русия, да не са луди да започнат война? Защо? За да може "велика Америка" да изрази още "съчувствия"? Едва ли някой в момента иска да отвори втори фронт срещу руснаците. И то за 10 изтребителя които ще бъдат унищожени за 2-3 дни при масивното руско превъзходство?

64

Анонимен

преди 2 години

По добре да иска от Китай. Там по-бързо ще му направят необходимите реплики.

63

Анонимен

преди 2 години

Какви бяха санкциите за Америка когато влязоха в Афганистан?

62

Анонимен

преди 2 години

S-400 обезсмисля всякакви военни самолети.