95

Бай Иван

преди 2 години

Аман от САЩ.. където се намесят става война в последните 70г. Ужасно е да умират невинни хора заради политически игри, НО ако не бяха се закачали с Русия - сега нямаше да е така. Никой не говори за войната в Луганс и Донецк пред последните 7-8г. Купени медии!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Путин с фашисти не преговаря. Той не говори фашистки

93

не може да бъде!

преди 2 години

Извинявайте,но и даже на болшинството от бездомните кучета вече е ясно защо Путин не иска повече да разговаря-заради постоянното извъртане,изопачаване но истината ,постоянно нарушаване на дадената дума,водене на кампания против него с невероятни измислици,постоянното затваряне на очите за неудобни истини!?Да се твърди ,че е неразбираемо защо Путин не иска да разговаря е просто проява вна безсъвестностт!

92

Клаузевиц

преди 2 години

Войната е дипломация с други средства.

91

Анонимен

преди 2 години

Не подкрепям Путин мито Украйна ама като се замисля Русия са си много прави за 90% от нещата не може зеленски да нарушава споразумения и какво ли още не а русия да си седи и мълчи. Все ще отговори по сущо в начин не будете толкова лицемерни

90

Анонимен

преди 2 години

Запада са предатели доказано! Няма какво да ми гопворите ДОЛУ НАТО И САЩ ИНТРИГАНТИТЕ.

89

Бигот

преди 2 години

Времето за приказки мина, да са си отваряли ушите когато беше време

88

Анонимен

преди 2 години

До Боби.Също като ръката на Путин,преминаваща през микрофона пред него,на същата среща :-))

87

Анонимен

преди 2 години

Зеленски му предложи да се срещнат пряко, каза че не яде руснаци.Ама както (не)се разбра, Путин си говори най-вече със стюардеси. Но има ли "пилот" в самолета Русия изобщо, че и стюардеси?

86

пхахаа

преди 2 години

Какво да говори човека. Той се каза не иска НАТО и САЩ близо до Русия. Вие искате да прави каквото кажете, да стои мълчаливо и вие да си правите каквото решите. Е ама това не ви е СИРИЯ !!!! Абсолютно е прав да си защитава интересите вие като сте сателити и подметки на щатите ай бегайте!

85

Анонимен

преди 2 години

От Втората световна война все преговарят и какво стана? СССР се разпадна, НАТО се настанява все по-близо до Москва в нарушение на договореното. Всеки би разбрал, че Запада признава преговори само от позицията на силата.

84

Старият Мъж

преди 2 години

Пратете му мъж с който да се разбере, то с тия *** за какво да си говори и как да им има доверие:) Ако не можете да намерите някой нормален мъж да иса са поговоря с него?

83

Анонимен

преди 2 години

Ми кво да говори с хора които не искат да слушат

82

Хехе

преди 2 години

А сигурни ли сте, че "оригинала" е още жив,та да говори със Запада? И че в момента не го "мумифицират" с цел да бъде канонизиран като светец в борбата с империализма?Свети БЛЯДимир,звучи толкова религиозно..

81

Анонимен

преди 2 години

Путин ви говореше, вие се правихте на луди.

80

Анонимен

преди 2 години

До помним Путин може да говори много, но НЕ иска да преговаря - за него няма дипломация - или ми давате каквото искам или .... Имам 3 куфарчета , гле'йте колко съм велик и страшен- налагате ми санкции - добре - аз ще крадна/анексирам едни богати райончета от съседите- вие ако щете ги признавайте - аз така съм си решил значи са си мойте - на ви пък.

79

Тъжно е!

преди 2 години

Победи англосаксонската политика - САЩ и Англия! Повече от 8 години въоръжават Украйна и американски инструктори обучават Айдар, Азов и Десен сектор. Натикахте Русия в ъгъла, открихте 22 биолаборатории до границата й, над 15000 убити в Донбас, руският език е забранен, Украйна желае отново да притежава атомно оръжие и...може да се продължи дълго...

78

Анонимен

преди 2 години

Хахахах. Те си мислят че ще му бият санкции и ще наливат оръжия в Крайна, а после той ще иска да говори? Не, ако продължавате ще ви насоли с атомките, което ще е ужас - няма да има повече гей-паради... а и ще има временно глобално затопляне. Хахаха. Толкова ли са зле тия? Че се чудят защо не искал да говори с тях?!?

77

Причините са ясни!

преди 2 години

Европейските политици по американска "молба" работят активно за нагнетяване на ситуацията и наливат бензин в пожара. Помагат с оръжие украйнските нацисти! Лошото е, че ЕС ще отнесе негативите на всички тези санкции, в частност България, докато САЩ си продължава търговските отношения с Русия.

76

ноби

преди 2 години

много разговорливи станахте бе. а още не спрял газта