372

Цанко

преди 2 години

Дано не е вярно, че руснаците набират сирийци, защото муджахидините като нищо ще извършват зверства и издевателства.

371

Анонимен

преди 2 години

Нато да не се услушва, а да се намеси решително, защото заради тяхната пасивност ще умрат още хиляди невинни жертви! И както казаха Зеленски и бившият прем. Порошенко, техните животи ще лежат на съвестта на безучастно наблюдаващите страни от Нато, което значи, че "те искат да ни оставят да умираме бавно!" каза Зеленски.

370

до 423

преди 2 години

Недей да лъжеш. И аз живея в Русия. Вече 5 години съм тук. Нямам пари да се върна. Тук няма живот. Няма свобода. Има само един диктатор и една държава с бензиностания с ракети. Утре си тръгвам пеша от Москва. Моа ти свирна ако искаш да си идваш с мене.

369

kk

преди 2 години

Путин трябва да се отстрани и да го вкарат в психиатрията. Там да си говори със Сталин и с Ленин. Но това може да бъде направено само от руския народ. Само, че руснаците ги е страх. Там се убива, тровят се хората инакомислещи, или ги вкарват в затвора. Така, че ЕС и НАТО трябва да посъветват Зеленски да отстъпи Донбас и да сформира нова Украйна. В противен случай войната ще продължи докато Путин е на власт. А той ще е на власт до 2036 година.

368

до ОБЯВА В

преди 2 години

Руските бан дити били осигурили "хуманитрни" коридори по които жените и децата на Украйна да се евакуирали в русия и беларус. И от там да ги качат на конските вагони и право в сибир. Голям хумаист е кгб *** путин. Но номерата му не минават пред украинците - те са били жертва на кланетата след ревоюцията през 1917 г.,гладомора на сталин при който са загинали около 7-8 милиона украинци.След ВСВ се продължава с масови разстрели и депортации в сибир.Г нусните ватенки са най-долното племе в света

367

Анонимен

преди 2 години

До Herr Mull пилците ще ги броим на есен кои ще е победителят аз живея в москва русия е в воина санкциите не спират и все пак живейм подобре от вас на вас бензина днес е 3 лв утре ще е 5 лв газта е в момента е 3800 дол по улиците ще ходите на тъмно ще ви се спре цялата икономика франция е една развита страна плаче че икономика е на провал ще ви виде на есен- много е далеч по добре началото на лятото

366

нн

преди 2 години

Няма отърване. Юркат хората като ***. Кое е истина и кое не е, ужас. Всеки пише, той е прав, той знае, той казва, а не лъже ли, казва ли ти някой. Истината винаги е различна.

365

до Herr Muller

преди 2 години

Първо да изясня какво означава Хер* от руски на Български, ами означава - чепец! И незнам колко е часът в момента, но мисля, че е време да си пием хапчетата чепец Мулер. Въпрос, някой плаща ли Ви или го правите от чиста неприязън към трезвият хуманизъм?

364

Сата НАТО

преди 2 години

Няма никакви наркомани и никакви нацисти на власт в Украйна. Всичко тьпашка пропаганда на ***, за да оправдаят заграбването на украинския чернозем, ракетните и танкови заводи, и на 40 млн роби от най-добрата раса. Начело на Украйна са високообразовани момчета на средна възраст, президентът им е на 45, за разлика от москалите, където начело на тьпото стадо стои 70-годишен лум пен от тайните служби.

363

Анонимен

преди 2 години

Директор в руска финансова институция(разбираемо е пожелал анонимност). На въпроса, защо Московската борса 3 ден не отваря? - Луди ли сте? Ако отвори, долара ще започне да се обменя срещу 500 рубли! Само първия ден! За следващия не ми се мисли!

362

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам,че ставам свидетел на геройството и сибеотрицанието да защитаваш родината, за които само сме чели в учебниците по история. авид срещу Голиат, Ботев и Бенковски срещу Османката империя! Слава на Украйна - дано удържат на ор_ките!Това е война на цивилизациите.А ние, лишени от политически и въобще всякакъв елит (по вина на "братушките" и неграмотните каскети, дето им подг_ъзуваха) се снишаваме като последните страхливци, щото ботоксовто бункерско джудже можело да ни се разсърди.

361

Анонимен

преди 2 години

Путин тръгна на война срещу свободата и демокрацията. Не само трябва да ръчкаме мечката а и да я гръмнем в главата!

360

wseki

преди 2 години

***, стига си чела лъжите в западните медии. Погледни истинските неща. Колкото и да расте антируската пропаганда, от това действителността няма да се промени.

359

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че е време Европа да се поучи от Путин и да проведе една декомунистозация и всички фенове на комунизма и путин да последват съдбата на денацификацията на братята си от Украйна!

358

Анонимен

преди 2 години

Като малко дете, на което обясняваш да не ръчка мечката, а то не спира и после кой ми * в гащите

357

До Аз

преди 2 години

А ти наистина ли вярваш, че ако се снишим, ако не надигаме глас и най-вече ако целуваме ръката или д-то на когото трябва, бурята ще ни отмине?!! .............................. Като се сетя само как целокупно и предварително сме похарчени само за едните икономически интереси в една бивша наша рафинерия, та да си въобръзявам, че някой ще ни пита и жали, ако си науми да разпростре военния си конфликт из цяла Европа? Едва ли...

356

Анонимен

преди 2 години

До 403 Do 396 Путин е пазител на тези дето му целуват ръката, докато США зарязва иббриците си. Кюрдите им вършеха мръсната работа в Сирия. Като им станаха непотребни ги оставиха на Турция. Помниш ли как пищеха? Същото и с украинската върхушка. Путин ти каза и го изпълнява! Не иска да се бие с украинците и който сложи оръжие си заминава вкъщи! Предупреждават работниците на заводите които ще ударят. Не нападат дори военни общежития! Пазят атомн.централи от бандеровци! Иска да махне прокситата!

355

tt

преди 2 години

Руски убийци-горете в ада!!!

354

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller питай твоят пра дядо как посрещал руските воиници -това означавали че твоят пра дядо е един от тези главоци срам и позор за рода ти

353

Анонимен

преди 2 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааМисля, че е по-добре, час по-скоро да тръгваш за оня свят, най-добре сам.