181

Анонимен

преди 2 години

US colonel Douglas Macgregor"Първото нещо,което трябва да направим,е че мнението на руското правителство,което те изтъкват в продължение на 25 години,е валидно. Те не искат американски сили,ракети и войски на НАТО на източната граница на Украйна. Ние не ги искахме в Куба,Путин не ги иска в източна Украйна. Трябва да признаем това.Спрете да се преструвате че това не епроблем."

180

Анонимен

преди 2 години

До Марта Марта, като гледам ти си повече загрижена за руските убийци и ни плашиш със скъп петрол и пшеница. Ами сърди се на психопата Путин за това а не че налагали санкции на иддиотията наречена Русия. Ако я нямаше иддиотията РФ нямаше да има и войната в Украйна и санкциите срещу иддиотията.

179

до 191

преди 2 години

до 191: Хиляди бебета с откъснати крайници в Донецк?Къде е тази информация, пак ли руска манипулация? Руската тактика е да лъже, първо навлизат с наемници в Украйна, после правят политически проблем, че имало бойни действия. Къде са разрушенията в Донецк, как може да сравняваш хилядите цивилни убити сега, с милионите страдащи, как това се сравнява с лъжето от Москва? Айде стига глупости!

178

Марта

преди 2 години

На фона на войната в Украина петролът поскъпна рязко.Цените на пшеницата надхвърлиха 11 долара за бушел и достигнаха най- високото си ниво от 14 години насам.Германският министър на икономиката Роберт Хабек казва: ,,Едно ембарго върху руските енергоносители би заплашило социалния мир в Германия." САЩ обмислят ембарго и в ЕС за руските енергоносители.През 2020 г.се обяви пандемия,която спря икономиката.Напечатаха се фиатни пари,което доведе до инфлация.Това е контролиран хаос.

177

Анонимен

преди 2 години

Какво искате от руснаците чиито военни командири като таваришч маршал Жукков през ВСВ разминираха минните полета с бягане на пехотата през тях. От толкова дивашки народ не очаквайте човещина и милост. И на всичкото отгоре после ни внушават колко много жертви били дали за подарената ни "свобода". Руснаците от Русия са хора към които можеш да изпитваш само презрение и отвращение.

176

хммм

преди 2 години

Аз доколкото знам руската армия се е насочвала при нападенията главно към детски градини и болници, като нареждането за това идвало лично от Путин. Информацията ми е много точна да знаете от 30.02 е, идва директно от израелски и американски източници, цитирайте ме в следващия ке *** който напишете. Освен това украинската армия е унищожила всички руски танкове и артилерия, обсадила е Сант Петербург и е пленила Путин който бил заловен в харем с 12 непълнолетни преди да се взриви.

175

Анонимен

преди 2 години

Типично по руски целенасочено се избива цивилното население с цел сплашване и изгонване от родните им домове предизвикване на бежански поток на Запад и освобождаване на територии за оpките на Путин. Тази тактика беше приложена от Путин в Сирия. Равносметката от там е 2 милиона убити от руските бомби плюс 12 милиона бежанци, напълно разрушени градове и огромна човешка трагедия по лична вина на диктатора Путин и неговия дивашки народ.

174

Анонимен

преди 2 години

Украинските военни използват ислямистка тактика в градовете, докато руските войски, напротив, опитват се да не повредят инфраструктурата. Това мнение изрази пред Fox News бившият съветник на министъра на отбраната на САЩ полковник Дъглас Макгрегър.Украинските войски се крият в населените места, защото нямат мобилност, нямат противовъздушна отбрана, нямат въздушно прикритие, нямат логистична инфраструктура. Сега те се смесват с цивилното население

173

Анонимен

преди 2 години

Украинците нямат никаква сметка да пускат цивилните от градовете, защото ги използват като жив щит.https://***/opersvodki/1150

172

Анонимен

преди 2 години

123 През този един месец може да се случат много неща. Путин трябва, да бъде спрян, да убива и руши в Европа, в 21 век. Нарушавайки международното право.

171

Анонимен

преди 2 години

Тука пишат няколко неграмотни и елементарни хорица и няма полза да се спори с такива промити мозъци. Голямо геройство е да бомбардираш градове и села и да убиваш жени и деца, ето на това се възхищават привържениците на Путин.

170

Програмист

преди 2 години

а ако руснаците не трябваше да пазят цивилни и атомни електроцентрали, до сега да са превзели Киев и да са вече пред блока ти. До сега разчистват старо си желязо като Т72 и Т80. Още не са извадили модерните свръхзвукови оръжия затова ЕС знае и ги е страх

169

Истукан

преди 2 години

Ако нападнат Москва с бомби, къде ще се скрие Путин? НАТО И САЩ са по-силни от Русия.

168

Анонимен

преди 2 години

Путин е военнопрестъпник

167

Русия

преди 2 години

Те и хероити от острова ф Одеса бяха загинали.Туй прупаганда зето от западната СМРАД?

166

Анонимен

преди 2 години

Мр..те ще дишат спокойно вече бог ще ги накаже за всичко сторено

165

Анонимен

преди 2 години

Това е краят на Путин, Русия и Комунизма!!!

164

Анонимен

преди 2 години

В България, също както Русия, е пълно със зобмирани хора, които вярват на лъжите от Кремъл и подкрепят терориста ***

163

Марта

преди 2 години

До анонимен 168 ........Програмен доклад на фондация Рокфелер от май 2010 г.,,Сценарии за бъдещето на технологиите и международното развитие".

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 175, щом смяташ, че всяка държава действа така значи ментално си зациклил някъде из началото на миналия век. Осъзнайте се, подкрепяте фашистката диктатура в Русия! Осъзнайте се преди да е станало късно!