7

Кръчмарят

преди 2 години

САЩ няма да се намесват повече за да избегнат директен конфликт. Те постигнаха категорична победа като запалиха войната, и то не каква да е а ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, това е като обърнеш една нация срещу себе си. И като бонус - последиците за Европа - бежанска криза, икономически последици - енергийна и суровинна кризи, опасност от радиоактивно замърсяване, това е отмъщението на евреите, това е световен еврейски заговор, Зеленски е евреин, това не е случайно, те искат да запалят света.

6

Анонимен

преди 2 години

3 в грешка си. Започнат ли в гръб да си вземат ще стане домино. Защото Япония ще отнесе бомбите от Северна Корея, заедно с Южна. А Китай от доста време има апетити към японски територии. Няма да казвам, че там на 1 хвърлей са Австралия и Нова Зеландия, които са на кралицата, намесат ли се, а те ще го направят, Пакистан напада Индия, Англия се намесва и Европа остава сама. Което е сигнал за арабите, че Израел е сама и свещения град ще стане само на 1 религия! И няма да е нашата!

5

dakotabg

преди 2 години

Смятат,или не,до сега все ,,без кръчмар''смятат!

4

Анонимен

преди 2 години

Сигурно са сд объркали. Глонас, явно дава координатите на тренировъчните полигони на РФ или правят тактики пи старите СССР карти, пък там шиле СССР.

3

пияница мистик

преди 2 години

Сега е време Япония да си вземе Курилските острови, а Китай Сибир. На джуджето убиец ще му се завърти главата накъде да гледа. Нека малко и от него да вземат, не само той да иска територии кръволока :)))

2

Скитник 13

преди 2 години

Сигурно чакат ученията да свършат:)

1

Анонимен

преди 2 години

Руската ВМФ ескадра е разположена на рейда пред Одеса от най-малко седмица. В състава на руските ВМФ сили са 6 БДК /големи десантни кораба/. Какво чакат? Защо още не са предприели десант? Отговор има комадването на МО на РФ и на руския ВМФ.