137

Анонимен

преди 2 години

Какво значи върви по план. Главорезите на Кадиров изтребват планомерно цивилното население

136

Анонимен

преди 2 години

Всъщност целта е украинците да бъдат изгонени от смесените райони на Украйна.Целта е изпълнена.Тези украинци няма да се върнат по родните си места.

135

Алекс

преди 2 години

иска Украйна да капитулира,за да спре войната.Обаче украинците не си дават земята без бой.Дори руснаците в Харков посрещат "освободителите" с "Джавелини" вместо с хляб и сол.Нашественика ще бъде разгромен.Ще гледаме римейк на филма "СССР в Афганистан".

134

последни новини

преди 2 години

Последни новини по NBC съобщиха, че генерал Игор Конашенко от руските военни сили е самоубил другарката Путина. Войната СВЪРШИ. Сега най-накрая ще има примирие и руснаците ще се изтеглят от Украйна. УРААААААААААААА

133

Анонимен

преди 2 години

Руското Посолство да се закрие и забрани в България , не ни трябва такива утре може и нас да ни ударят по Черно Море

132

Анонимен

преди 2 години

Руско-Турската война 1878 г е дело на Руснаците , също като в Украйна сега. Личи си как (освобождават) и накрая Манипулация и Дезинформация

131

Анонимен

преди 2 години

Според британски военни експерти войната в Украйна можела да продължи с години. Украйна ще прилича на Германия след WW2.

130

Анонимен

преди 2 години

Няма ли някви спирачки? Пyти еднолично ли решава кво да прави тая голяма армия с това оръжие? Да не е цар? Така може да се затрие света!

129

Анонимен

преди 2 години

Путин няма работа в чужда държава. Путин иска да възстанови СССР.

128

Голяма новина !

преди 2 години

Днес другарят Путин призова по телевизията за едноминутно мълчание в чест на геройски избитите войници в започнатата от него война в Украйна, като лично даде пример, изправяйки се на крака, и стоя така цели 10 секунди ! Така че, другари путинофили, сверете си часовниците - от днес минутата вече се състои не от 60 секунди, а от 10 !.

127

Знаеш ли?

преди 2 години

За един експеримент направен да се разбере как се ориентират влечуги и хора в тъмното?Змията има инфрачервен сензор веднага вижда мишката и я хваща за секунди.Човек в тъмна стая бавно и опипвайки в тъмното намира пинятата, която трябва да удари!

126

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че руснаците ще я изгладуват тази война която Путин им натресе

125

Анонимен

преди 2 години

Половината руснаци са против войната! Другата половина да пращат синовете си и мъжете си на смърт! Много руски и украински майки и вдовички разплака Пyти !

124

Анонимен

преди 2 години

Целият свят отвори очите си за същността на фашистка русия. Краят и наближава и с това свободата на България!

123

Али

преди 2 години

Плана ако е рзпадане на руската федерация... Предполагам че върви ...

122

тодор живков

преди 2 години

Първо : Защо ни го показвате този на снимката ? Второ : Много лъжите.

121

Гиб Мелсън

преди 2 години

Европа боезнено ще разбере, че може да е икномически гигант, но военно джудже. Когато си военно джудже не може да имаш добро бъдеще. Освен това военното джудже Европа е зависима от САЩ, които наливат масло в огъня и гледат сеир отстрани. Тазви война в Украйна е последен шанс за Европа да си съсздаде собствена силна армия независима от САЩ. Това американците обаче няма да позлволят да се случи.

120

Сега ще обясня:

преди 2 години

Вземете всички европейски държави и изберете най-характерните и неглиже имена характерни за съответните държави ... И си представете официален паспорт от всяка една страна с такова име ама снимката е на лицето което в България наричаме Симеон 2 Сакскобурготски!И на всяко едно от тези имена има компании!

119

Анонимен

преди 2 години

Целта на САЩ е Русия да бъде демонизирана и унищожена икономически (без война)... Вече са изпълнили 70% от плана си. Путин се оказа изключително пpocт "държавник" .

118

Анонимен

преди 2 години

Как журналистката Вяра е написала заглавието -ВЪРВЯЛА ПО ПЛАН !!!Вървяла е майка и по бая мъже ,че капацитета да и е като 10 годишна.