61

Анонимен

преди 2 години

Германия внася половината от въглищата, половината от газа си от Русия. Русия и Украйна произвеждат около една трера отз пшеницата в свете. Украинците не са се погрижили зърното им обаче да е качествено и бързо-бързо изнесли огромни количества. Недостиг на хлебна пшеница е имало оше месец преди войната.Навремето по география се учеше на какво се базира стопанството. Наш цар киро обаче се живее на клонка ( от услуги)

60

Ще

преди 2 години

Мадуро откога е санкциониран, още не е умрял от глад.

59

Анонимен

преди 2 години

Ние да потърсим помощ и да видим кой ще даде. Реактора у235 ако свършва обаче няма смисъл да търсим помощ. Орносно климата където падне под 20 ще е там

58

Анонимен

преди 2 години

Taя кога ще си намали заплатата в знак на солидарност с обикновените хора, които ги чака ценови шок. "Колкото повече, толкова повече", казал Мечо Пух след последната свръхдоза. Сууупер нагггл-а мъършаавааа пдло_гааа, изкопана от нищото и отиваща в нищото.

57

Е па

преди 2 години

То и ние сме санкционирани, като се има предвид цените, респективно намаляването на работни места, само дето не знам защо. Трябва и ние да отворим една война, поне да има защо. Ние отдавна сме готови за война АЕЦ-а сме го почти спрели.

56

Анонимен

преди 2 години

Ще бъде с Имплозионна за да се покаже официално. Всичко да се окраде. И Да послужим на сатаната още известно време

55

Анонимен

преди 2 години

Спре ли войната, иде пак ковида

54

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Криптоеврейка Кристалина Георгиева и шефът й евреин Шимонсакскобурготски ще бъдат клатени на симетрично разположени въжета с възел у центъро на София,Пловдив,Варна,Бургас,Търново ,Ямбол...едновременно. Смъртна присъда за евреите-османци фашисти! На Изсраел у rъзо !

53

100 %TURK

преди 2 години

Келнера май идва за сметката. Пригответе портмонетата.

52

бай ви ганя

преди 2 години

ама кристалинкеееее ти на луда и неразбрала се правиш?????...ама нали това е целта на занятието с тези гимнастика,като жестокия грип кови19 и така наречената война!!!!!!!..целта е да се сринат икономиките на европа и азия..само сащ и ти да сте добре!!!...само гледай да не стане световен конфликте че след края му такива като теб ще ги хвърлят на прасетата по лагерите,Харцал неХТастен!!!

51

Анонимен

преди 2 години

опааа още ли има съмняващи се втова което се готви.Икономическа разруха следпървата част пландемията.Иде такава криза каквато пред която ковида ще бледнее.предлагане на безусловния базов доход на който се набоде цифровизация дигитализация и премахване на парите нов вирус така че да приемат хората great reaet -още ли не вярвате.а и гответе се за екологичен локдаун!та цените на горивата стоките ще растът още дотолкова че даже и сметките да не млже да си платите за да фалирате и да приемете ББД

50

Чеки

преди 2 години

Накрая ще се разбере, че Европа не е чак толко от значение за икономиките на страните по света.

49

SS

преди 2 години

Чудно ми е защо Русия при толкова санкции не въведе златния стандарт ! Да се насекат златни монети с различен грамаж и номинал ! Всеки ще продаде срещу злато всичко !

48

SS

преди 2 години

Дано най накрая някой не превърти и не вземе ядреното куфарче ! От много акъл ще се затрием !

47

Анонимен

преди 2 години

Опустушителна за Рашка

46

Запада греши отново

преди 2 години

Много са заблудени горките! При тях оценката за направа на нещо (айде да е завод) се оценява на необходимите капитали и време. В Русия обаче се оценява на необходимото време, хора и материали. Капитали им не требат!

45

Дайте прогноза

преди 2 години

За кого ще са по-опостушителни : за тия със нестареещите ресурси или за тия със обезценяващата се хартия?

44

Анонимен

преди 2 години

Няма ресурси и хора треа се намалят нали такаЕй тези психопати се възбуждат само от смъртта и за това искат д а причиняват смърт по много и различни начиниНо ще видим кой кого

43

Анонимен

преди 2 години

Тая дърта бабка е само една слугиня на световния елит...............глобалисти, сатанисти, масони, банкери, финансисти..........да се скрие, гадината, никой не я пита!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Хора от Молдова се оплакваха от украинците и се страхуват от тях, влизали навсякъде и искали всичко безплатно!