92

Анонимен

преди 2 години

Кво се дърляте бе? Истината е че дребния от Кремъл още не е извадил сериозните оръжия, засега воюва с 18 годишни дечурлига. Вкара ли по сериозна войска напушения е довиждане за нула време.

91

Глух Пор

преди 2 години

До ХА,ХА,ХА- 171- Втори добър и логичен коментар от теб. Въпреки че надушвам че си опасен русофил. Истината за тази война е обаче е най-важна . И кой я предизвика всъщност. И кой я премълчава?

90

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

До Глух Пор.Да,така е целият Свят е подложен на терор от Глобалистите.Фиксирам САЩ,защото,атам е центъра на Глобалиският образно да го наречем щаб.Те си направиха една силна дъжава ,която да им е жандарма с който могат да наказват(разбирай избиват) несъгласните по целият Свят!

89

Анонимен

преди 2 години

До ХА,ХА,ХА - Слушай негоднико като не знаеш не пиши .

88

пияница мистик

преди 2 години

...като имат всичко

87

пияница мистик

преди 2 години

До Глух Пор === Ще ти отговоря на теб, а не на онзи анацефал ХА,ХА,ХА, защото няма смисъл да комуникирам с безмозъчни индивиди с промити от съветската пропаганда и лъжи мозъци. Моят отговор към теб всъщност ще бъде зададен под формата на въпрос. Говориш ми, че психясалото джудже убиец иска да се защити от Новия Световен Ред, нали така? А задавал ли си си въпроса кои искат НСР? Ами тези дето имат сили и възможности, нали? Тоест тези дето сега са Старият Световен Ред. Защо им е да променят нещо :)

86

Анонимен

преди 2 години

Украйна е страната получила най-много територия като подаръци без да е проляла капка кръв в света.Примера с Крим-16 войни между Руската и Турската империи и след един запой Хрушчов го харизва на УССР.Затова укрите се държат нагло и тук и в Молдова Румъния и Полша-те са свикнали само да им се дава.НАТО натъпка до горе Украйна с оръжие последните години като прибавим и живия щит от цивилни-напълно логично укрите се държат още.

85

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

До Пианицата!!!Празна консервена кутио,не ми харесва изкривената Ви предсатва за демокрация!!!Я се огледай във България и виж колко затворени заводи и предприятия,за да не бъдат конкуренция на Западните Демонкрати.Няма да ходя в Русия,ще остана тука,за да изчистим България от такива вредни елементи,като тебе!

84

Глух Пор

преди 2 години

До пияница мистик- Като изтрезнееш ще разбереш че демокрацита в ЕС и Запад отдавна свърши. Радвам се че поживях в нея поне двадесет години. Все файда!

83

Анонимен

преди 2 години

Киевските фашаги отново доказаха че не спазват никакви закони, противопехотните мини са забранени.

82

Анонимен

преди 2 години

Самолет на президентският авиоотряд на РФ лети към Вашингтон. Много скоро ще научим как стават за смях васалите, когато не чуват какво им говорят господарите. .

81

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

Сега аз да ти обясня,защото мозъкат ти е с ограниено поле на разсъждения!Ако САЩ не бяха направили преврата(Майдана) нямаше да се появят такива престъпници,като десен сектор,Азов и др,които 2015 г изгориха 50 човека в Одеса,душели са с кабел бременна жена ,преди да я игорят.За 8 г са убили над 14000 човека.Крим е Руски!Русия е водила войни с Турция за него и си го е взела.Ако твоите ментори бяха са съгласили,да подпишат писмени гаранции за неразполагане на ядрено оръжие,военна операция нямаше д

80

Глух Пор

преди 2 години

До пияница мистик- Ако Украйна не се бе подвела по гайдата на глобалистите и не бе настоявала за НАТО , това с Крим нямаше да се случи и щеше да си е цяла. Същото важеше и преди за Грузия. Колкото и Русия да не ми е по сърце, имам предвид правителството и, има право да се защити от Новия Световен Ред.

79

пияница мистик

преди 2 години

До ХА,ХА,ХА === Другарю Олиг, като не ти харесва демокрацията, винаги можеш да отидеш да живееш в диктатурата на джуджето убиец, Венецуела при Мъдурko, при Ким Грух в Северна Корея или Куба. Бай дъ уей, личния ми съвет към теб е да избереш Куба. Бил съм там във Варадеро. Изключително красиво, но платих 10 000$ за 20 дена почивка :))) Дано рублите ти стигнат, приготви си 2 куфара от най-големите, SAMSONITE имат добри модели :)))

78

Глух Пор

преди 2 години

До ХА,ХА,ХА 163 - Въпреки чепато написан, коментара ти е един от най-точните тук. Само дето и Америка- САЩ е също жертва на същите Глобалисти,които искат да установят Нов Световен Ред, и народа там също стене.

77

пияница мистик

преди 2 години

Понеже сте прости гал0ши повечето дрогаре комунисти като вас обяснявам като на малко дете. Ако психясалото джудже убиец не беше посегнало на Украйна да и завземе Крим със сила, както и да навлезе в източна Украйна и да си присвои Донбас и Луганск, да разположи свои сили и да лъже, че уж населението били руснаци, дето искали да са съветски граждани, а не украински, сега тази война нямаше да я има. Всичко щеше да си е мирно и тихо. Украинците си пазят територията, това е.

76

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

Ало умнико Пианицо.Ако Русия беще направила преврат в Мексико и заявят ,че ще разположат ядрено оръжие на границита,каво ще направят твоите любимо Демонкрати?

75

Анонимен

преди 2 години

До Пияница Мистик.Явно алкохола ти е убил и малкото мозъчни клетки!САЩ направиха преврата в Украйна 2014 и поставиха марионетно правителство!Тез са виновника за хилядите жертви на несъгласните Русконаселени територии на изток.САЩ е империя на Злото!А такива като тебе са хора с празни консервени кутии на раменете си,вместо глава!Такива като тебе са ретранслатори на Злото по Света!

74

пияница мистик

преди 2 години

До ХА,ХА,ХА === Салбoyмник, не съм чул САЩ да е нападнал Мексико или Канада, но пък видях как Империята на Злото СССР-2 на джуджето убиец си присвои Крим, а после и Донецк и Луганск през 2014, а сега и тръгна да нахлува в Украйна с военна сила, тоест обяви и война с цел да я завладее. Абе вие всички комунисти ли сте толкова безмозъчни се чудя, че не виждате обективната реалност?

73

ХА,ХА,ХА

преди 2 години

Америка ще води война с Русия до последният Украинец!Ало Украинците малко мозък нямали да вкарате,за да осъзнаете,че ще умирате за чужди интереси.За интересите на Глобалистите,които искат да установят Нов Световен Ред,разбирай пълен контрол и робство за целият Свят.