6

преди 16 години

давайте г-н министър и не забравяйте за Пловдив, за да не стане отново само приказки както досега.

5

преди 16 години

и за кого да глсуват нормалните хора според теб?

4

DevilishSoul

преди 16 години

Дрън-Дрън!Предизборната кампания започна...

3

преди 16 години

ами ако нормалните хора си вдигнат и гласуват на избори може и нещо да се промени. Щото докато червените бабички и купените *** решават изборите надежда няма.

2

:)

преди 16 години

.... та да продължа де.... Хайде да ви питам за Румеен Петкоф - защо ще го съдят(ако въобще) за издаване на свидетел, като е корумпирал МВР???? Значи простия извод е, че и той е корумпиран.... Нали така се казва от Миков пред Ройтерс - ще чисти корумпираните. Ми да почнем от министъра гос'дин Миков, а???? Какво ще кажете??? Ама изведнъж почват да се назначават комисии, после експертизи и всичко се размива във времето - добре познат ни сценарии от миналото. И сега порбваха, но не мина, щото мн. се раздуха работата из чужбинката. Щом дори и Гоце се изказа "ЗА" Петкоф, а после като му забиха шута в дивия.... ами ииии, правилно било. Нещастници. Но нали е "наш" сега ще го пууснат по тънката тарифка - 1000лв. ако се докаже. А хора, какво да си говорим... то няма край

1

:)

преди 16 години

просто няма думи с които да се опише ставащото в България... Всичко е стратегия с предварително наредени карти. Добре, хайде да ви питам сега какво мислите за ДАНС? Ще ви кажа аз какво мисля - една служба(набързо скалъпена), която все повече видите ли работи и лови престъпници. Но това са отдавна подготвени карти, които сега се свалят на масата, за да поиздухат малко прашния имидж на българската политико-мафиотска държавна стръктура. Не се учудвайте, защото и за напред ще чувате за акциите на ДАНС, а целта е да се набие в общественото пространство - видите ли работим, ловим ги, ще победим престъпността. А наивния *** се радва за куклите - които точно като от витрина свалени, понякога и без нищо да подозират... Но ще ви кажа какво няма да чуете - примерно за осъден политик, да не говорим за лидер на партия. Всички са престъпници вероятно, но са недосегаеми. А защо ли? Защото, който ги е качил горе им е обещал, че ако слушкат ще са и за напред добре.