83

Анонимен

преди 2 години

Путин е ваксиниран с три дози Спутник вакснал се е срещу Ковид измамата. И личния му роб Костадин Костадинов и той си е бил ваксина на Пфайзер, такива слухове се носят

82

Анонимен

преди 2 години

Ние българите най добре знаем какво е Диктатора Путин. 45 г ни мачкаше руския ботуш и бяхме роби

81

Ххх

преди 2 години

Русия неиска украйна да е в нато, също така неиска да има ядрено оръжие! Ако украйна влезе в нато сащ веднага ще довлече ядрините глави и тогава русия няма да може да каже копче! Това ли искате? Не забравяйте че ни дели едно черно море с русия!

80

Сълза и смях

преди 2 години

*** ,давай заден,че го закъса с тия бандеровци...омекни малко,белким оцелееш още некоя и друга година

79

Слай

преди 2 години

Като гледам в почти цяла Европа руснаците купуват имоти, и това не са некви олигарси, нормални хора. В България по морето, в Банско, Сандански е пълно с руснаци, в Гърция, Кипър, Испания, Франция също. Който е работил по морето знае кой беше най- хубавия турист. Клиенти без да се пазарят, бакшиши винаги. Анличаните и немците - all inklusive туристи, поръчка за семейство една салата с четири бродчета с четири соди. Цър вули много има у Еуропата.

78

Анонимен

преди 2 години

Това с демилитаризацията не е лошо. Ако може и България и Румъния също... Ние синове да измират в чужди войни нямаме... Много му е притропало на някой за нас ако не сме първа линия ....

77

brave

преди 2 години

Ще преговаряме обаче на поне 50 метра маса,че има ковид.

76

Анонимен

преди 2 години

Факан фашист подкрепен от милиони фашизирани руснаци. Империята на Злото трябва да бъде изолирана от международнат общност!

75

До 80

преди 2 години

Хората в Рашка засужават да бъдат освободени от диктатурата и неонацизма. А в Детройт си имат Еминем.

74

До 80

преди 2 години

Май си гледал Ню Орлийнс само на картинка, този град има душа , а кайджунската кухня е най добрата , да има бедни , но в селска Русия мизерията е ужасяващо изпаднах в потрес . Нищо по долно не бях виждал в живота си, а пътувам много , дори селяните в Боливия живеят по добре.

73

Мими921

преди 2 години

Тук като гледам са само американски коментари

72

555

преди 2 години

Намали малко исканията и може и да стане, иначе ще затъваш, както ти затъват танковете в калта.

71

Мими921

преди 2 години

Има вероятност военната операция в Украйна да завърши до една седмица така казаха по руската телевизия казаха че президента на Украйна е избягал в Полша и се охранява от американска частна армия

70

Мими921

преди 2 години

Така мислят българите дето държат за Америка и президента байдън психопата.

69

Мими921

преди 2 години

Истината ще излезе рано или късно !!!!!а за коментарите тук нямам думи

68

?!?

преди 2 години

Ясно е, война ще има. Не е сега момента за край. Бог да прости войниците който ще извършват това. Бог ще накаже грешните политици сурово, без значение кой е победил.

67

Анонимен

преди 2 години

Някой задава ли си въпросът такава ограмна страна с толкова много етноси как се управлява? Ми идете в Америка и вижте как е и там.От 2011 до 2014 г. бях там за 3 години видях каква и и тяхната демокрация. Че там бедняците повече от Индия. В Ню Орлеанс се уплаших каква мизерия е, нашия северозапад е по-добре.Детройт не е по - добре и той, банди гьотере, въпреки че законите са драконовски. Та в Русия как да е. трябва си твърда ръка.

66

Анонимен

преди 2 години

Тръц, Вовка, Тръц, Тръц тръц... Много бързо свалихте гащите...

65

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам да плащам по-скъпо за всичко, но тоя диктатор да бъде свален и обесен.77270

64

Номер2

преди 2 години

Мир с Путин-невъзможно!Мир без Путин-възможно! Значи Путин трябва да...изчезне! Меко казано!