7

Taню

преди 2 години

Човекът говори с визия за бъдещето, отдолу сал опорки.. Ми, бедни ше си yмрете, сори!

6

Зелени идиоти!

преди 2 години

Русия няма да участва в зелената ви сделка, Китай също, Азия също. Южна Америка! И как ще спасите планетата сега? Добре похарчихте трилиони евра, ама сега ще студувате и гладувате. Ще карате само коли втора употреба внос от Русия които вие самите сте произвели а руснаците са купили с парите които им плащате за газ и нефт. Електрически автомобили - смях!

5

Славко

преди 2 години

Този мисли за новите,ракетни... бензиностанции!Мисли за новите ...граници!Тамагочи!

4

Натовеца

преди 2 години

Пичове някой усеща ли акак всичко е един план ,пандемии,е-коли ,война с Русия !На мен ми светна лапичката когато почна преди няколко години санирането на блоковете ,кога държавата е давала нещо безплатно бе замислете се особено нашта?Готвили са се от години за тази война и са знаели че ще има прекъсване на снабдяването с петрол и газ !Ама кой да навърже нещата ,мисъл трябва малко и четене и исторически познания!А като почна и масовото гонене на руски дипломати ясна работа вече !

3

Анонимен

преди 2 години

Без АЕЦ или поне 3 нови ТЕЦ, няма да стане.

2

Анонимен

преди 2 години

Френска журналистка, прекарала няколко години в Донбас, разказа как управляващите в Украйна унищожават своите рускоговорящи граждани от 8 години. Да, абсолютно. Бомбардиране с ГРАД. Хората в Донбас бяха мишена на собственото си правителство, на властите в Киев. Имам всички доказателства. Мога да ги осигуря, когато се върна във Франция. Всичко съм заснела, неопровержимо е. Завчера бях в едно училище. Двама учители бяха разкъсани наполовина. Видях и много деца с откъснати от бомбите крайници. Това е нечовешко.

1

Анонимен

преди 2 години

Батерийте,виртуални като мечтите ли ще са?