80

Анонимен

преди 2 години

Рф няма достатъчно армия за да обсади 4 милионен град и руснаците дори не се опитват да го " обсаждат", целта им е да блокират града от север и северозапад ( там ще е особено трудно заради градът Герой Чернигов), а от изток вече е невъзможно при град Сумми руснаците са разбити!

79

Анонимен

преди 2 години

Това са 40 милиона еврогърла за хранене, бе! Слава на бога и на Путин за спасението. Паметник в София му трябва, от вечно признателния български народ. Украйна беше проблемна държава, Путин ще я дисциплинира и храни.

78

Анонимен

преди 2 години

Войната ще приключи скоро със смъртта на един пcихопат в Кремъл. Слава на Украйна!

77

Анонимен

преди 2 години

Как умно се спасихме от украинците. Путин ще им дава много евтин газ и ток. Украинците ще казват: "Спасихме се от Европейския съюз и неговите високи цени." Раздялата е по взаимно съгласие на Путин и Байдън. Хилъри Клинтън няма да получи своя "Афганистан".

76

Анонимен

преди 2 години

Статията на Днес.бг ме заинтригува и взех че влязох в Униан, там оригинала е съвсем различен от бг " копието", с две думи не чакайте обсада на Киев, такава няма да има!

75

Анонимен

преди 2 години

вариантите пред Русия са много,само човек който не разбира от военна тактика може да каже че Украинските нацисти ще спечелят войната

74

Анонимен

преди 2 години

Най-тъжното е, че българските журналисти вече няма да получават материал за сутрешните си блокове. 10 славни дни на въпроси "Имате ли храна?", "Можете ли да излизате навън". Отговорите вече ще бъдат "Да, Путин ни храни", "Излизаме навън, защото сме свободни и независими". Ефирът ще спре.

73

Истината

преди 2 години

Представете си нато и сащ какво щеше да направи с мирните граждани и градове,нищо и никой нямаше да е жив,Русия напредва бавно защото пази народа и градовете и това и най върлите врагове на Русия не могат да отречът.

72

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да влиза в Киев, само ще го обсади, и ще ги остави да се покажат на целия свят какви са в действителност като почнат да се избиват и изяждат взаимно.

71

Цирк

преди 2 години

Пак ли ?!

70

Анонимен

преди 2 години

Как бе мечкарите вече грабят хранителните магазини в Киев и тия за битова техника, а утре ще е референдума за Киевския народна република в едно с парада на " победата" там ще е и восъчната кукла на умрелия от инфаркт путин, а застреляния от ВСУ мечкарски генерал ще го кремират в центъра на Киев с попско опяване за Бог да прости!

69

Това е Виетнам 2022

преди 2 години

Нали бяха малка шепа футболна агитка? Тогава защо им трябва километрова колона да колонизира Киев? И като влезнат в Киев, тогава какво, това ли е Освобождението което продадоха? Който е взел нож, от нож умира.

68

Анонимен

преди 2 години

Наръчник на НАТО за диктатори: "Как се подарява Украйна за 10 дни на диктатора"

67

Падингтън

преди 2 години

До до ПадингтънТогава какво лаете, че е война. Разбира се, че Русия не иска масово унищожение на народ, който 30% е от руснаци.

66

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Путтин брои само транспортираните в Русмия трупове, те даже не събират труповете - уличните кучета ги ядат - и русмаците тях не ги броят - като свърши войната ще кажат че са изчезнали - дезертирали - изгубени

65

Анонимен

преди 2 години

Старото НАТО ще се бие с Путин на територията на Новото НАТО.

64

Шейтаня

преди 2 години

Да пускат тежките бомбандировачи та да замерише долу на дюнер. Всичко наред до последният блок.

63

Анонимен

преди 2 години

НАТО покани не приема, Путин покани не иска.

62

Христо Христов

преди 2 години

Заповедта от атлантиците в Киев е да се бият зо последния украинец. Лошо вяма.

61

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Украинците са Взривили всички мостове от към север - Беларус - бяха заклещили 67 километровата колона , и руснаците са се опитали да минат през нивите и са затънали в калта - и селянните с тракторите конфискуват техниката