316

Анонимен

преди 2 години

Има подобни клипове, снимани за пропаганда от наети лица. Не може да се вярва на всичко в мрежата.

315

Юнак Задунайски

преди 2 години

До 342: Защо не отидеш да дадеш мъдрите си съведи за гласност и свобода на словото и на Путин. Днес рашъните са приели закон според който само за споменаването на думата "война", вместо военна операция дават 15 ГОДИНИ ЗАТВОР. Хващаш ли разликата??Е там отиди, на любимия ти сатрап да му проповядваш демокрация.

314

Тони

преди 2 години

Целият свят знае на къде отиват, само те не знаят 😁😁😁. Отиват на море с танковете 😆

313

Анонимен

преди 2 години

Много интересно. На държавите в ЕС е забранен достъпът до руски медии, а в Русия е разрешено да вярват само на техните информационни канали. Междувременно и едните, и другите избирателно преразказват какво противниковата страна е казала. На същите рези, на които е забранено сами да го прочетат. ЕС се води демокрация, Русия - автокрация. Открийте разликите:DБлагодарим, че ни спестявате труд да мислим самостоятелно!

312

Коко

преди 2 години

Само едно не мога да разбера как си мислите че нормалните хора ще повярват на такива простотии напишете че в момента всички негативи като цени и начин на живот идват от еврГЕЙския съюз и господарите им крсвари

311

Анонимен

преди 2 години

Отвратително, отвратително! Как е възможно да представяте като журнализъм резюме на и-нет видеа с пленени войници? Независимо от чия страна! Всъщност, ако претендирате за обективност, защо пускате информация само за едната страна? И как може да се считат за истина нечий думи, изречени в плен, под заплаха? Дори в съдебната практика показания, дадени под заплаха, се приемат за невалидни.В една война винаги има и информационна война. Жестока пропаганда. От всички страни!

310

Чакър войвода

преди 2 години

Прогресът на нашата родина в последните 33 години е напълно обясним предвид качеството на коментарите и определено доброто познаване на тънкостите на световната политика.

309

Анонимен

преди 2 години

Нельчету Христувъ с мозък на бройлер и слабо платена писарушка....

308

Анонимен

преди 2 години

В колко часа ще е шоуто на зеленото джудже по къси ръкавки?

307

Кики

преди 2 години

Скоро и Вовата ще мрънка и приплаква че не знаел къде е украйнската граница.Слава на украйнските герой.

306

маалии

преди 2 години

Всичкото сбъркано налазило форумите!!!!!!!!!

305

аман от пендели

преди 2 години

До Владо А ти от кои си бе,шушон!?

304

Владо

преди 2 години

Рунаците са най-тъпите в света. След тях са 80% от българите.

303

Анонимен

преди 2 години

Е то какво да кажеш, когато си заловен и 20 човека с автомати са те заобиколили и имат огромно желание да те гръмнат. Естествено, че си бил измамен, мислиш, че си си в Русия на учение и изобщо нямаш идея как си се отзовал до Киев. Подобни пропагандни клипчета са супер нелепи.

302

Додо

преди 2 години

Много путинови барсалки много нещо.Джуджето психопат ще си получи заслуженото.

301

Анонимен

преди 2 години

ПОДЦЕНЯВАТЕ ИНТЕЛЕКТЪТ НА БЪЛГАРИТЕ!!! ВИНАГИ СРАВНЯВАМ ПРОЧЕТЕНОТО С WASHINGTON POST, NEW YORK TIMES AND WALLSTREEET JOURNAL, А ТАМ ТАКЪВ ЕЗИК НЯМА!!!

300

РЯЗАНИ МЕЧТИ

преди 2 години

Пълна измишльотина,много е паднало нивото на бг.журналята,не могат да мислят самостоятелно-БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ЩОТО МЕТЕРИАЛА ОТ ДЕН НА ДЕН ПО-ЛОШ СТАВА

299

Анонимен

преди 2 години

Ти и много украинци се предадоха и казаха същото. Само че България е за пореден път на страната на фашистите.

298

Бахти

преди 2 години

И простата пропаганда. Вече съм за Русия. Тоя Зеленски лъже.

297

Зоро

преди 2 години

Отново ни показаха написа истината за ук. фашисти.Каде отношението което трябва да получи според международното право пленените военни.Украина е 628 хил. кв кил.площ .5 пъти по големина от България.Танковете не летят за това че бендеровците унищожават инфраструктурата не се казва Ако Путин беше решил да унищожи всичко ще се да хвърля само от самолети бомби,както направиха Американски те военни,и избиха 200хил.невинни в Багдад.След което им ръкопляскания