123

Анонимен

преди 2 години

Думата "пак" е неуместна!Вие в желанието си да "свалите" Путин едва се сдържате от злоба не знаете какво пишете.

122

До Пропаганда

преди 2 години

Боже, колко си п*** Саше. Днес ядрените ракети в Европа са само 2% спрямо времето на Студената война. Какви ракети са се насочили... Само Русия постоянно се хвали с нови ракети. Кажи ми, коя европейска държава последно си чул да е разположила ракети?

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 - И аз се питам как в 21в. може да има такива И--ТИ като теб , ама на има Ви и крещите без да знаете за какво , и без да имате елементарните способности да мислите - ПРОСТО си КРЕЩИТЕ глупостите и някой трябва да Ви слуша - МЪКА , МЪКА !!!

120

Анонимен

преди 2 години

Мечтайте си! Я да попитаме западняците какво се офлянкват, вместо да помогнат на любимата им Украйна за която ореваха цялата планета? Очевидно Путин е много силен и няма никакво намерение да пада. Затова са отчаяните молби да бъде убит от някого.

119

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Напоследък руснаците започнаха да мислят, че САЩ са заменили лилипута с двойник програмиран да разтури Русия. Аз си мисля все пак, че изперка от Ковида и голямо си шубе. В България много хора са скочили от прозорците по време на лечение, лека им пръст и Бог да им прости. Ама лилипута си живее дълбоко под земята, под къртиците дори, и си няма прозорци. Затова намери друг начин да се самоубие и да повлече целия свят ако е възможно.

118

Анонимен

преди 2 години

Да се оправят! На нас ни стига да ни пуснат мълва и глей кво става! Гориво си заредих е, остава нещо друго да измисли Киро. Вдига, после сваля и ни гледа сеира. И някой друг го направил, а то оправил. Чия беше идеята??? На една лъжа....

117

Пропаганда

преди 2 години

от 1991 година колко се разшири НАТО и колко Русия?от 1991 година колко ракети се наредиха насочени към Русия и колко към НАТО?кое е пропаганда Путин защитава страната си с цената на война. просто Киро ви тласка към война за да зашити парите си които му дават Щатите

116

Анонимен

преди 2 години

Поредната *** пропагандна статия! От къде ги намирате, кой ви ги дава, да публикувате тези глупости?

115

Кики

преди 2 години

На руините на руската империя ще има *** на Вовката.

114

Истукан

преди 2 години

Путин ще го убият както убиха Мламър Кадафи в Либия. В един момент ще се изпокрие като тръгнат да го гонят за убиване. Сега е смел, но руснаците им е писнало от него и ще искат самите те да го махат.

113

Анонимен

преди 2 години

Не след дълго, господин Владимир Путине ще бъде световен лидер номер 1, след като фашистките режими в Северна Америка и Европа бъдат унищожени !

112

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде свален от Руснаците и ще настъпи световен мир поне за няколко века.Скед това самоще трябва да се страхуваме от извънземните.Дано по-бързо го махнат Путин или да го заключат в бункера му.

111

Анонимен

преди 2 години

Putins Game is over

110

До 115

преди 2 години

Не е само out , а Putin Go to hell

109

Анонимен

преди 2 години

Каква ли участ очаква потомците на Путин и Лавров. Децата носят кармата на дедите си

108

До 114

преди 2 години

Ми ние сме на запад бе ! В ЕС сме ! Ти заминавай за блатная !

107

До117

преди 2 години

Много си мил с този страхливец. Путин да отива лично да охранява АЕЦ Чернобил. Не да праща млади момчета там .

106

Анонимен

преди 2 години

Путин е OUT ! Пиша го на английски,защото все по-често този език ще се използва в Русия !Руснаците не искат повече комунизъм,лъжи и пропаганди.С 240$ заплата къде да отидат,какво да видят,как да се забавляват ? Да,има много богати руснаци от антуража на олигарси и номенклатура-това е жалкото.Но идва времето,когато страха от изолация ще наделее над страха от милиция.Само гледайте ,драги пробити русофили,какво ше стане !!! Милиони ще излезят и поискат главата на Путин

105

До 106

преди 2 години

Абе да цари ,колко да цари с тия масови протести срещу ***.Даже старите баби излязоха та протест срещу ядрената заплаха . *** настъпи мотиката

104

.

преди 2 години

Русофил = национален предател. Да се екстрадират всички предатели в Русия. Там ще работят по-добре срещу България.