146

Анонимен

преди 2 години

Путин запуши всички гласове от медии,които не говорят лъжите му.Това ще го бутне вече,защото се получава като тенджера под налягане без клапан за изпускане на парата.Руснаците ще скочат масово и ще го приключат!Край с Путин!

145

Анонимен

преди 2 години

Има клип на който Жириновски на 21.12.2021 година казва, че Русия ще нападне Украйна на 22.02. 2022г. Това е два дни по-рано от действителната дата(малка промяна) ... Значи тези руски лъжци и пoдлеци са планирали тази война още през лятото.

144

Анонимен

преди 2 години

Щом путин каза,че няма да прави нищо лошо на съседните държави,значи трябва да е разбира обратното!Чакаме да изплува подводница пред Варна и Путин да каже:''Пригответе се да ви освобождавам!''

143

Reality check

преди 2 години

Бйдена каза, Пас, Жи Жи Пин каза, Пас, Кой разбрал, разбрал.ФОН лай,,нен раздава бомби, като на Чирпанска сватба, ,,, бабата дава една пара,, оркестъра да изпее песента,,, кой мь е,,ба в г,,за.Поздрави

142

Анонимен

преди 2 години

Някакси чудесно ми звучи "Слава Украйна". Етимологично не знам от къде идва, някои казват "по края на Русия". Обаче, фонетично ми звучи като край на нещо, съпоставено с военната операцийка на Русия във въпросната Украйна, оформя завършена фикция в съзнанието ми: Край на Русия!

141

Истината

преди 2 години

Чайка и Аз другите са на заплата или се оплакват, как единпът не и се доработи от сърце. По принцип мене не ме искат щото немам пари и работа щото всички работят за Русия.

140

Анонимен

преди 2 години

Слава Украйна!

139

до 147 Русия плаща

преди 2 години

Пропуснал си Борисов и ГЕРБ!С наши пари,през наша земя построи газопровод на Путин,даже клип му снимаше от хеликоптера за да му прати,та да види как му се строи тръбата.Няма по-голям подмазвач от Борисов!Истински Путинофил!!!!

138

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли деца думата "ритна менчето с млякото". Това е млякото, което някой си направи труда да издои вечерта, което мляко се образувало по биологичните закони след цял ден пасене на кравата, ако не е вързана в обор. На това мляко разчита цяло семейство. И, понякога се случва, кравата ритва менчето(котленце от бакър), и всичко това отива по дяволите. Край! Използва се като метафора за грешка, фатална и необратима. Като Путин към Света!

137

...

преди 2 години

Ботокса с късите крака, защо постоянно седи на някакви 15 метрови маси, страх го е че ще хване въшки ли, какво?

136

Анонимен

преди 2 години

Когато си мислите, че сте отгатнали нещо за Путин, той се радва, защото това съвпада с плановете му.

135

Анонимен

преди 2 години

Путин по всичко личи, няма осъзнаване за чудовищните поразии, които сътвори досега с тази война. Когато обясняваше как не е мислил да си развалят отношенията с Украйна, как намеренията му били добри, лицето му даже не трепна, усмихваше се и говореше много хладнокръвно, спокойно. Все едно нищо не е станало, нито един човек не е бил убит...той или е държан умишлено далеч от реалността или е с тежка ментална диагноза.

134

Анонимен

преди 2 години

До до 140 ИвоПропагандата е на макс и от двете страни.Преди няколко дни имаше клип как уш са ликвидирали един от бойците на Кадиров, оказа се че е жив и здрав.Клиповете на пленени руски войници са безброй, половината опроваргани.Да, със сигурност има и такива и от двете страни, обаче най интересното е, че и от двете страни се държат към пленниците уважително.Защото дълбоко в себе си знаят, че са братя.Както беше казал един от нашите анализатори, "Западът вдига ПИР, докато гледа тази война"

133

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

132

до 140 Иво

преди 2 години

Видео, разпространено от Държавната служба за специални съобщения и защита на информацията на Украйна, показва пленен руски войник, който разказва за зверствата в руските части в Украйна офицери убиват ранените си войници, оставят мъртвите на бойното поле, не уведомяват близки, твърди младият мъж: Изпратиха ни на смърт.

131

дългият нос на Путин

преди 2 години

Ако носа на Путин растеше с по 1 сантиметър на всяка изречена лъжа, досега да е станал по-голям от телевизионната кула в Останкино !

130

Иво

преди 2 години

До Путин е пътник...Тая марионетка Орбан и малката хънгари не е никакъв критерий, братленце.Критерий е Китай, Венецуела, Индия, Северна Кориея, Тръмп (който скоро пак ще е на власт) и много други.Дефакто в западните медии се налага някакво мнение, че целия свят е против Русия, но реално не е точно така.Русия ще смачка енда от най-напомпаните военно страни в Европа и после започва маршът.

129

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

128

Анонимен

преди 2 години

Всички, които са за санкцийте, всъщност подкрепят сащ, не и европа!За да е силна европа, трябва да е самостоятелна и независима! Сега сме просто поредната американска колония..

127

Анонимен

преди 2 години

Толкова са доверени, че са на по 10+ метра от него