793

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 874Байдън изработи Путин. Путин води безмислена война, от която нищо няма да спечели. Това е негова лична война. Най-много губи Русия, после Европа, за съжаление и България. САЩ само печелят от тази безумна война на дребния ид.иот параноик. Самите руснаци ще го обесят.

792

123

преди 2 години

Железен!!!

791

Анонимен

преди 2 години

Байдън е много корумпиран от периода когато е имал мозък. Сега ако си прочете правилно речта е не си напълни памперса е най- големия успех

790

Мими921

преди 2 години

от коментиращите тук само държат за Америка и Психопата Байдън !!!!!!!

789

Анонимен

преди 2 години

малко се бъркат тука някои ако мислят че Путин иска да изгражда на ново съветски съюз. стройят ще е авторитарен, но не комунистически. Запада върви към комунизъм повече от Русия

788

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, ще унищожи тази анти Русия. По простата причина, че първо ще унищожи Русия с безумните си действия.. След което логично няма да съществува анти Русия, няма да има причина за съществуването и.

787

От Вселената

преди 2 години

Сега Идва Ред... от новата земя да се преразгледа.... писаното вчера... Имаше ли вчера и днес? Не! Защото .... Спя, Спя, Спя, Спя... Събуждам се С_ра, Се_а, Сер_ и пак Спя. Спя. Спя. Спя и пак се събуждам и Се_с, С_кс, С_кс и пак Спя, Спя,Спя, Спя... а кога като заспя ще мога да С-ра, Се_а и да правя спящ С_кс, С_кс, С_кс?

786

Анонимен

преди 2 години

И Путин и Украйна с НАТО казват половината истина. 1.Путин се страхува за бъдещето на страната си. Най важната част от Русия- европейската ще бъде обградена с държави, членуващи в антируската организация - нато. 2.в украйна има енергоизточници които са значителни и англо-саксите ще разработват всичко това. Деца на американски сенатори вече работят в енергийни компании там. 3. американците активно подпомагаха нео-нацистите (бандераси и др.) и направиха две цветни революции.

785

Анонимен

преди 2 години

Накои още ги гони комунизмът. Комунистическата партия в Русия не е идвала на власт от разада на СССР за разлика от България, където е част от управлението.

784

От Вселената

преди 2 години

В момента Пиша.... и писъците на чайките и .... скърцането на корабните въжета така се оплетоха.... че смеха ти трябваше да ги раздели...

783

пффф

преди 2 години

Абре Путин, Путин, не разбра ли че всички бивши соц държави ви мразят в червата, тоя комунзма искал да връща... сигурно ще ни даде китайски комунизъм

782

От Вселената

преди 2 години

Златното столче, на което е седнал е направено от българското откраднато злато по времето на Стефка *** Сутрин Рано!

781

Агент Смит/ЦРУ/

преди 2 години

Запада от300 години се опитвае да създаде украинска нация, с променлив успех. Путин успя да направи това за по - малко от месец. Запада се опитваше да накара славянските , а и европейските народи да мразят Русия, без особен успей. Путин успя да направи това за по-малко от месецЗапада се опитваше да разцепи съюза Русия-Китай, без никакъв успех. Путин успя да направи и това.Браво агент Путин- мисията е изпълнена блестящо!

780

Анонимен

преди 2 години

путин ти си убиец!

779

Анонимен

преди 2 години

Усмирителна риза за фашиста путин!

778

Анонимен

преди 2 години

Другарят Путин иска да възстанови СССР. Затова започна война с насилие действа слабият .С ЛЮБОВ силният. Путин е диктатор. Путин спри войната !Голама Карма трупа.Свобода за Украйна. С теб сме Украйна. Целият свят е с теб. МИР и ЛЮБОВ за човечеството на земята. ТОВА Е БОЖИЯ ПЛАН!

777

Анонимен

преди 2 години

Този направо си е за Карлуково. Едно време и Гитлер искаше да въведе нов световен ред и видяхме накрая как свърши ама кой да чете историята.

776

Часовникар

преди 2 години

Този е водачът на съвременните фашистки орди нахлули вероломно в Украйна .Дано ду мите и делата му се обърнат срещу него и кликата му !Явно е забравил как се нацедиха руснаците в Афганистан та цели... 13 години ! Колкото и да приказвате,че бандеровци вършели золумите в Укреайна,всички разбраха колко "обичате своите събратя - украин ци ".Е,няма що-голяма любов,която преследва много жертви,колосални разрушения, при съединяване на суверенна държава към... империята ?! Затова НИКОЙ няма да ви обича

775

Анонимен

преди 2 години

НИ, то и краварите ги презират по света, ама да виждаш да им пука, кво си се загрижил за рашките

774

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Ще успее, но въпросът е : Къде са "приятелите на Украйна" , САЩ и ЕС!Обаче, не това е интересното! По интересното е прецедента, че САЩ и ЕС се одръпнаха от Украйна, което може да да ускори предстоящата инвация на Китай в Тайван! И ако украинците могат са избягат билот в ЕС или Русия, то китайците от Тайван няма къде да мърдат !