62

Димитрий

преди 2 години

Пандемията от ковид не създава психическо напрежение освен ако не останеш без приходи. Другите хора нямат право да се оплакват от пандемията. Освен ако не са били с болна психика от преди пандемията. Това го казва човек който изгуби баща си заради пандемията.

61

Габи до 48

преди 2 години

Когато Нешка печелеше от слугуването на Бареков беше по-ниска от тревата.От нея само критики към всичко и всички различни от диктаторското и мислене. Грозно е за всеки мислщ човек да оправдава агресора Путин.

60

Кире

преди 2 години

Тази тетка смята че "Държавата възпитава народа си", а Държавата сме ние. Или смята, че кравар от Правец е този, който да ни "възпитава". Или психоопат в Кремъл. Щяла да чака да види какво е провокирало тези действия. Какво ли може да накара да отнемаш живота на друг човек. Може би свободата. А и *** в Москва го казаха какво е: "Те искат да решават бъдещето, армията и членството на съседна държава". Тая е наистина мнооого проооста.

59

Анонимен

преди 2 години

Истината Нешке ще излезе няколко десетилетия след войната а че и от двете страни лъжат си е така във всяка война е така.Ти да не мислиш че при двете световни Хитлер и Антантата са казвали все истината? Пропагандата винаги има в себе си лъжи и върви и от двете страни това е нормална практика.А засега ще се наложи да се задоволим с доминиращо тролските мнения платени от американското и руско посолство по-долу.А сега заради това че не пеем с хора троловете ще псуват, класика де.

58

До Богомил

преди 2 години

Като те слушам, сигурно и боевете на Шипка ще представиш както е модно вече, а именно - Руски агресори и български сепаратисти в бой със законната османска власт!

57

Анонимен

преди 2 години

Истината има много ли а, например, че при Майдана през 2014 година финансиран от САЩ с по 1 милион долара на ден, двама български инжинери бяха заляти с бензин и изгорени живи от едни от украинците.

56

Факт

преди 2 години

Малко са хората като Нешка Робева, които така яростно защитава войната на Путин.Абе Нешке защо не защитаваш Българските гимнастички , хулени и обиждани от руската треньорка, а се изказваш в подкрепа на фашиста Путин .

55

Анонимен

преди 2 години

Трудните времена раждат герои.

54

Избирател

преди 2 години

Нешка Робева е тъмночервена куха лейка. Не отричам постиженията й като треньор, въпреки спорните методи, но ми идва малко повече, когато я канят да коментира всякакви теми, като че ли е най-ерудираният човек в държавата.

53

Христо Христов

преди 2 години

Тая служеше на чуждо разузнаване, когато създаде, заедно с пияндето Слабаков, Екогласност... а после не стоя нито ден на студено за идеите си.

52

Анонимен

преди 2 години

Всичките тези събития ни правят само по силни. Седнах и обясних на децата си за националния празник, за връх Шипка, за загиналите за свободата на България. Нещо което едва ли щях да направя преди 3 години.

51

aa1830

преди 2 години

"Тя ясно заяви, че не подкрепя войната в Украйна, особено избиването на два братски народа." - един вид ако не бяха братски народите *** ми дойди ми... Или с не подкрепя войната ни казва все едно че не подкрепя разрушения и смърт. Има ли човек който да ги подкрепя, бе Нешке. И ти трябва да се качиш днес на самолета за Масква.

50

Анонимен

преди 2 години

Нешка Робева как така си позволява да говори неща различни от опорките, които ни спуска американското посолство?

49

Анонимен

преди 2 години

Четеш какво са написали някои тук и разбираш, че при демокрацията нямаш право да изразяваш мнение различно от мнението на управляващите.

48

Факт

преди 2 години

Малко са хората като Нешка Робева, които не ги е страх да кажат какво мислят, особено сега при демокрацията, когато всеки със самостоятелно мнение е мачкан отвсякъде.

47

Анонимен

преди 2 години

Сега основното правило на демократите е разделяй и владей.

46

Анонимен

преди 2 години

Аз немога да я разбера тая жена на възраст, защо се занимава да ходи по телевизии и да плямпа глупости. Смята се че с житейски опит от 60+ години човек трябва вече да гледа по-широко на нещата и да си наляга старините колкото остават. Ааа и Левски не е предаден, следен е поне година изкъсо и е планувано залавяването му. Стига с тия комплекси за малоценност дето ги шият *** 45г по учебниците.

45

dogan

преди 2 години

Това че човек си разбира от работата, съвсем не значи, че разбира от всички работи. Тръгнала тая, дето се продаде за жълти стотинки на оня ка пу т барека, да дава акъл по световни проблеми...

44

Русофоб

преди 2 години

Тази кикимора , Нешка Робева , защо не е заминала за Русия още ? какво прави в България ?

43

Анонимен

преди 2 години

Тая комунистическа лелка става все по-жалка