587

Анонимен

преди 2 години

А какво става с имотите в София- търсят ли се? От 24.02 от както започна войната в Украйна до днес, няма нито една статия за имоти, а преди това се публикуваха по 3 статии на ден.

586

LKJH

преди 2 години

Най-много пари се печелят от война. На какво основание се вдига цената на горивата, не е ясно, запасите по бензиностанциите не са купени по днешни цени на петрола...Спекула си е.

585

Анонимен

преди 2 години

До ЕВ Ми то убу електричка, ама и ток требе за нея, нъл тъй? Не връй с прадня...

584

Анонимен

преди 2 години

Любимата Фон Дер Линден, русата куковица, каза ли ви че ще страдате? Каза ви! Предупреди ли, че тя ще налага санкции, а вие/ние ще ги плащаме? Предупреди ви! К'во мрънкявите сега?

583

Анонимен

преди 2 години

ХАЙДЕ ХАРВАРДО, ХВАЩАЙ ЛЕЙКАТА И ЛИТВАЙ ПО БЕНЗИНЕРНИЦИТЕ ДА РАЗЛИВАШ В КОЛИТЕ НА ХОРАТА БЕЗИН И ДИЗЕЛ ЗА ЛЕВ И ТРИЙСЕТ!!!

582

Алов

преди 2 години

Авера работи в бензиностанция и вика доставките се бавят,скоро няма да има гориво. 2,3,10 лева просто няма и почват да се разпространяват слуховете вътре в семейство, приятели, те на свои приятели и всичко копува не е заради 10 стинки не се заблуждавайте

581

rft

преди 2 години

ТОВА Е СПЕКУЛА.Тази сутрин заредих бензин на 2.80И няма никакви опашки.Няколко *** са решили да забогатеят бързо, но няма да им се получи.

580

Анонимен

преди 2 години

Айде да става 10лв., че ми писна всеки втори сервитьор без пари да ми се перчи с 10-годишната си немска барака.

579

Анонимен

преди 2 години

Шепа безакълни сънародници наливат вода в мелницата на алчните търговци, за да вдигат цените безпричинно.

578

Гошо

преди 2 години

10лв да стане ,та дано на българина му светне кой кой е на този свят Сега чакайте и олиото по 10 лв , та съвсем да ни се усладят санкциите

577

Свобода

преди 2 години

И пандемията и сега тази криза показва едно, че българина заслужава съдбата си, *** народ, лесно се манипулира.

576

Анонимен

преди 2 години

Русофилите да минават на руска диета - гречка, картошки и самогон за сгряване. Карането на 20 г. западна кола е буржоазен лукс. Да минават на лади и москвичи.

575

Анонимен

преди 2 години

В Българиа нещата вървят от зле към по зле особено с тези хора които г-н президентъп доведе и сега са управляващи. Имало гориво има си хас да няма - ама на каква цена ще е господа, кой ще си го позволи, а горивото ще повлече и другите цени вие докато се разхождате из Европа.

574

Четвъртък

преди 2 години

Народа се изплаши, че няма да има гориво, да отиде с автомобила си до тоалетната и ще се запече. Факт.

573

сладур

преди 2 години

До АнонименЕ само гориво ли се запаси? А да си вземеш десетина - петнайсет тона брашно, ориз, картофи, олио, месо и т. н. продоволствие?

572

Св

преди 2 години

И какво ще спестиш и какво ще заредиш - 20-30 литра отгоре - 4-5 лв. ще спестиш ЕДНОКРАТНО> Аз разбирам да е по голяма сумата или многократно спестяване, така или иначе пак ще трябва да зареждаш на по високи цени, или при липса на гориво... Да си загубя 2 часа от живота, че аз ще изкарам 10 пъти повече пари за това време, да не говорим че докато обикалям безсмислено пак ще изхарча тия пари между бензиностанциите.

571

Жигули

преди 2 години

Причината в случая не е в цените на бензина, а че много народ си е спестил петъка и всички още от вчера са хукнали навсякъде, най-вече към родните села. Не е за сефте. Същото ще е през април, после още на два пъти през май... Простотия до шия.

570

Факт

преди 2 години

Въртим, сучим стигаме до Костя и Възраждане - същия тоя Костя за който да зищитиш националния интрес означава да си в една групичка с Русия, Беларус, Северна Корея, Еритрея и Сирия. Мисля че мястото на България е точно в тази компания. И Костя така мисли, щот ще може точно кат *** и Лукашенко после да управлява 30 години.

569

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото а какво ни чака ви е бедна фантазията. Не само високи цени на всичко

568

Да да

преди 2 години

До Анонимен 69 Ами от Възраждане откога агитират за това.Ама просто киро барабар Петко с мъжете.