382

ТОВА Е ИСТИНАТА

преди 2 години

СЪОБЩИХА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА - 1200 РУСКИ ОФИЦЕРИ-ШПИОНИ СА ВНЕДРЕНИ В БЪЛГАРИЯ. И ЕСТЕСТВЕНО ТЕ СА ВЕРБУВАЛИ ПОНЕ ПО ПЕТ БЪЛГАРЧЕТА - НЕДОВОЛНИ ОТ НЕЩО. И така, пак по телевизията, 42 % от анкетираните българи са за Путин днес, независимо от "някаква военна акция" !

381

Cucurbita

преди 2 години

Най големите крадци в света са руските олигарси,предвождани от кремълския вожд.Но в името на народа, вярвайте ми...

380

Прозрял

преди 2 години

Путин е обладан от дявола, работата на дявола е да вкара човеците в грях и да ги завлече в ада, бойте се путинофили, вие сте слуги на дявола и ще горите в ада.

379

Анонимен

преди 2 години

Кервана си върви и русофилите реват

378

Анонимен

преди 2 години

Ще пише Путин, но на гроба на САЩ.А ЕС е пред разпад и аз ще празнувам.Слава на Ресия и руската армия.

377

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха !!! Евроатлантиците пищят .Аз като гледам ние колко бързо изчезваме най вероятно Путин ще надживее българската държава . А на гроба на руската империя зависи кой пише .Ако пишат руснаците ще пише Горбачов .Ако пишат евероатлантиците ще Пише Путин . Ама Путин служи на руснаците а не на евроатлантиците. Те пишеха и за Ердоган е диктатор ама тез дет го казваха отдавна не са на власт а Ердоган си е на власт :)

376

Спеца

преди 2 години

И тоя Анчев, уж специалист по националната сигурност , а какви глупости дрънка?За това сме на това положение със сигурността и армията , щом такива посредствени експерти дават акъл!Пфууу каква гадост!

375

Анонимен

преди 2 години

Най искам да видя как ще арестуват Путин и неговите хора,просто кой и как ще го направят...папагали,каквото им кажат и те повтарят ли,повтарят

374

Fakt

преди 2 години

Не мога да разбера как му се радват много българи,това е един червен олигарх,както и неговата клика,заграбили милиарди на руския народ, имитирайки патриотизъм...

373

Анонимен

преди 2 години

До ХмЩе снимам тези дето ги посрещат с цветя и свалени ***, да си ги намирам после, един по един!

372

Данъкоплатец

преди 2 години

Мен започва да ми се струва че по скоро на гроба на ЕС и НАТО ще пише Путин. Щото се оказа че НАТО само си приказва, а надигащата се икономическа рецесия като нищо ще отнесе ЕС.

371

Анонимен

преди 2 години

За смърт мислят тия от горе. Да пишат за мир, за сътрудничество, а те гробове копаят, па и надписи слагат. ИЗ-ро-ди!!!

370

Хайдутин

преди 2 години

До Анонимен 539Ау-у-у, някого му припари под дупето! В множествено, в единствено, ще си ходите! Я в Москва, я в Черно море!

369

Хм

преди 2 години

Къде ще се криеш като дойдат руснаците незнам!

368

БОЗО

преди 2 години

А бе, русофилчета, знам че трябват парички, а *** не ви ли се задества чувството за самосъхранение? Не виждате ли че единствените възможни изходи от създалата се ситуация е или Путин да си отиде или трета световна война! И при двата варианта как точно ще ви помогната 30-те сребърника които ще спечелите?

367

Анонимен

преди 2 години

микроб хайдутин, внимавай в хода на прочистването да не попаднеш на дезинфекция и да те прочистят тебе. И защо се пишеш в множествено число, да не се мислиш за царска особа?

366

Анонимен

преди 2 години

Иван Анчев (уж дипломат) много силно си е повярвал, че е гениален. Но такива шушумиги историята ги оборва бързо.

365

Българин

преди 2 години

До Анонимен 526Що бе, ти предпочиташ решенията да се вземат в Москва ли?

364

Анонимен

преди 2 години

До според мен А според мен си преял с руска пропаганда!

363

Анонимен

преди 2 години

Русофилчета, днеска имате празник. Слагайте кебапчетата на скарата и почвайте да празнувате вместо да изливате злобата си по форумите.