178

Ми5

преди 2 години

Зако тирове разкарват танкове в посока Бургас и Русе??? Киро ще се спаси, но ние и нашите деца - за къде сме?!?! И.д.и.оти безумни!!!!!!!

177

Анонимен

преди 2 години

Да се съберат десет тона водка и да се пратят на руските войски в Украйна - ще забравят веднага за какво са там , къде са и какво искат , та дори и кои са :) .....само така може да бъде победен Путин, мисля

176

Долу НАТО

преди 2 години

Тоя предател да се маха веднага. Позор за България!

175

Случаен минувач

преди 2 години

Опасността от трета световна война нарасна рязко. Айнщайн е казал: Каква ще бъде третата световна война - не зная. Но четвъртата ще се води с тояги и стрели!

174

,

преди 2 години

На Кирчо и компания не им пука защото тяхното вкъщи е САЩ !!!

173

Анти Роб

преди 2 години

До Анонимен 213 --- Че какво толкова е станало на 3 март освен подписването на договор в Сан Стефано, в който участват ДВЕ държави - Русия и Турция. За какво освобождение може да се говори, когато това е пълно поражение за българската независимост и държавност, с други думи - ново робство, но северовасточно.

172

Анонимен

преди 2 години

chestit national praznik bulgarcheta! niama sa plashite ot voini. vie predi voinite she sa izedete edin drug, a posledniat she umre ot preiajdane.

171

Анонимен

преди 2 години

3март е история и няма нищо общо със сегашната ситуация!!! Срам и позор за България, ако не прави разлика!!!

170

Анонимен

преди 2 години

Може може другарю Заков. Затова ли те докараха да ни обясняваш едновремешни работи от преди 30-40 години?

169

Анонимен

преди 2 години

тоя да каже има ли и друго гражданство че май много станаха в това правителство

168

Анонимен

преди 2 години

Малка България можеше да изигра огромна политическа роля в този конфликт. Поради вековната свързаност на народите ни щяхме да сме перфекният посредник при преговорите и успокояването на обстановката

167

Анонимен

преди 2 години

Утре е национален празник. Спрете с черната хроника и говорете за патриотизъм и памета на загиналите за Освобождението на България. Нужно ни е повдигане на *** на народа, а не обезличаване на българското самосъзнание за да има кой да ни брани при евентуален конфликт.

166

Анонимен

преди 2 години

Само преди минути Чавушоглу опроверга твърдението, че ще затварят Босфора. Допълни, че държат на неутралитет защото имат добри търговски отношения и с Русия и с Украйна. И затова ще предложат и своето посредничество за уреждане на взаимоотношенията след затихване на конфликта. Те са хитреци, не са аматьори като харварТци, Гербери и Дай България. Знаят какви са интересите им.

165

Рашко

преди 2 години

До ОПАТака е пич, избият ли американските агенти и вие, руските агенти също си заминавате.

164

До Ицо

преди 2 години

Щото Путин не смее да направи нищо. Блъфира, а Западът се връзва на блъфовете. НАТО трябва да удари Кремъл и да изкара диктатора със сила.

163

Анонимен

преди 2 години

До 205: Няма да си чернокож от радиацията може да станеш и син.А ако ти окапят косата и зъбите ще станеш още по готин.Всички беззъби мацки ще ти се лепят.Ще заприличаш на Йода от междузвездни войни.

162

Новорусия

преди 2 години

Именно. Ядрено оръжие в ръцете на диктатор и военнопрестъпник, ч.и.фу.т.ски клоун, заплашващ Русия с унищожение няма да бъде допуснато, независимо от опитите на запада това да се случи. Пълно обезоръжаване, съд за оцелелите нацисти и неутрална Окраина е гарант за световният мир. Това е целта на операцията по изрязване на туморите в Окраина...Безценно

161

XXXXL

преди 2 години

Като останем само чернокожи, всички останали, които сте бели, жълти, араби и латиноси, ще ни бъдете роби. Ние ви превъзхождаме и физически и еволюционно, пък и жените ви мечтаят да са с такива надарени като нас. Only black lives matter.

160

Анонимен

преди 2 години

Оня алцхаймера дали помни че никой не може да я спечели. А и да помни, дали му пука

159

Мътна вода

преди 2 години

Лелее кво идеално време за далаверки е сега ,нокой не знае къде се намира от новите балъци,Нинова ще им покаже как се праи ...