173

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа ще завърши в Кремъл. Там ще разквартироват дезертьорите от армията на НАТО, като най-сигурното място за бежанци при такива времена

172

Анонимен

преди 2 години

Ама за да няма война се иска американците малко да посъберат сергията от руските граници. Да си позатворят лабораториите за Ковид в Украйна, да престанат да подкрепят неонационализма и т.н. Толкова ли е трудно!? И на вас някой ако ви уринира ежедневно по вратата на жилището и когато му направи запележка ви напсува няма да го бавите много, нали?

171

Анонимен

преди 2 години

Е има едно хубаво нещо в ТСВ. Всичкото руско тъпo същество ще е унищожено.

170

Анонимен

преди 2 години

Война между САЩ и Рашка ще завърши на десетия ден в Кремъл .

169

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са изцапали гащите от страх да не им обяви война САЩ. Затова виждат единствен начин от измъкване чрез ядрена война. Като са такива смелчаци що не излезнат с нормални оръжия да се бият.

168

100 %

преди 2 години

Дедото пак не е вдянал!

167

Анонимен

преди 2 години

Ако има 3та световна ... русите най после,ще остане лошо минало

166

Анонимен

преди 2 години

Даваха днес дядо Джо ,как държи реч ,то ръкопляскане то поздрави ,цирк за тях всичко е наред

165

Ядрена

преди 2 години

Война. Световно самоубийство. Победители няма.

164

Магелан

преди 2 години

Шок и ужас.За каква ядрена война става въпрос за какви пет лева?Фатално е за цяла Европа не дай си боже някоя руска ракета по погрешка удари някой ядрен реактор на някоя централа.Е тогава Чернобил ще се стори като детска играчка на пораженията за цяла Европа.

163

ДО 186

преди 2 години

дано не забравят и фигуранта на фигуранта - Янев. И той би се чувствал добре в Кремъл. В Русия има и здравомислещи, та да не говори много по улиците, ако отиде в Масква.

162

Анонимен

преди 2 години

199, този подход на руската пропаганда да слагаш обидни личностни етикети на всеки, на когото не ти харесват убежденията му вече го зная. Само че на мен не ми минават такива елементарни пропагандни подходи. Няма да лижа *** нито на Путин нито на обкръжението му по никакъв начин. Той ми казва, че ще разпалва ядрена война, а аз трябва да се плаша и да се чувствам отговорен. А стига бе!

161

Наблюдател

преди 2 години

Този голямо откритие е направил. Сигурно и той е гледал предавания за предсказанията на Ванга.

160

Анонимен

преди 2 години

Така е 197, виновен за тази война е само Путин и обкръжението му. Но виновни за цените на горивата вече сме си и ние, които за толкова години не изградихме никаква алтернатива за доставки както на газ, така и на петрол. И продължаваме да зависим от политическите шантажи на един психопат.

159

Анонимен

преди 2 години

193, какво ще получи събеседникът ти не зная. Зная какво ще получа аз. Аз ще отида в рая, а те от Русия просто ще умрат. Това го каза Путин, само че по наш адрес.

158

Апокалипто

преди 2 години

От дни чета коментарите на тумба неадекватници,които си мислят че виновен за тази война е Путин...виновния се смее зад океана,а всички ние в Европа ще го отнесем,защото Ес е пълна с ***,които това заслужават.И не,бомбите няма да са ни проблема,а гладът който настъпва,бензина днес удари на места 3.20 лв и ще продължава да расте...

157

Анонимен

преди 2 години

Да, зная вече, че ако има трета световна война, тя ще бъде ядрена. Хайде Путин, хайде Лавров, давайте. Да ви видим колко струвате и в ядрената война, която ще ни спретнете.

156

CM

преди 2 години

Е то това е ясно... Тоя какво иска да се опитва да плаши ли, какво? При положение, че един бюлюк държави имат сериозни оръжия - разбира се, че война между две от тях ще е опустошителна... Май толкова им бяха силичките на "великата Руска армия", че за седмица завзеха само полетата около градовете... Няма спор - силни са - стига да стрелят по цивилни... Иначе, с блъф ще го печелят... Глупости на търкалета! Да си седят сега изолирани като на оствор в полинезия...

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 173: Ако се случи така, че САЩ си получат бурята, която сами са си създали и пожелали, ти какво ще получиш, как мислиш? Или не мислиш? Може би живееш на Марс и се чувстваш в безопасност, та викаш: Давай батюшка Путин, удри САЩ с ракетите.

154

Анонимен

преди 2 години

Този същия шоколадов руски тцигънин беше казал че те ни били /освободили/ , до ден днешен не стана ясно от какво и от кого. Не може да освободиш някого при това УМИШЛЕНО от Римската Империя , Византийската Империя или Османската Империя. Освобождението е Руска Провокация и Дезинформация