193

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

Само комунисти *** могат да създават такива пишман политици-шизофреидни катили, като Лавров, Шойгу, Медведев, Песков, Захарова и най-отгоре ***. Ядрена държава-за самото споменаване на атомно оръжие трябва да се дава смъртно наказание. Некомпетентен лидер, какво можеше да очаква от света след непредизвиканата с нищо инвазия в чужда страна. Тази световна криза (най-сериозната за изчезване на живота на Земята) е предизвикана от лудостта на кремълския гном.

192

Владо

преди 2 години

Вчера руската *** твърдеше, че атомна война няма да има и само САЩ води такива. Явно нещо демемция.

191

Българи

преди 2 години

Когато Русия ликвидира сащ в Европа ще има мир

190

Тошо

преди 2 години

Войната е .....проста работа, но не е за прости хора!Нищо лично, просто мнение!

189

Циник

преди 2 години

С всичките излишни дрънканици, никой не казва нелицеприятната истина...а тя е , че хамериканците прекалиха.Украйна в НАТО , и американски бази и ракетни установки в Украйна...Няма как Путин да го допусне.Войната е гадост, но както е казал ( мисля маршал Суворов...или беше Чърчил)"Войната , е продължение на дипломацията с други средства."Но гледам и у нас - масата е забравила да мисли самостоятелно.

188

Случаен минувач

преди 2 години

Опасността от трета световна война нарасна рязко. Айнщайн е казал: Каква ще бъде третата световна война - не зная. Но четвъртата ще се води с тояги и стрели!

187

ssssssssssssssss

преди 2 години

Големи сте анализатори...... и от двете страни........Чакайме Китай, но им останаха на паро олимписките игри... И не ви прави чест за paste..-ta

186

Катя

преди 2 години

И като направите Трета световна война - ядрена ,ще измрете в банкерите. Самозабравили не..щаст ...ници.

185

Анонимен

преди 2 години

Путин "ритна менчето с млякото". Сбърка фатално и необратимо. Въпросът сега е дали тези около него ще го спрат да натисне червения бутон.

184

Анонимен

преди 2 години

Да бяха помогнали на Русия да стане демокрация, а не да произвежда диктатори. Елцин бе момента. Вече е късно.

183

Русия потъва

преди 2 години

Русия пак започна да боксува. Кога ще преодолеят азиатската си бедност?

182

Анонимен

преди 2 години

Остави Орбан, той е никой. Виж китайците как се отдръпнаха и скоро ще му покажат на Путин къде зимуват раците.

181

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност в момента има заредени ядрени ракети в Турция, Румъния и Полша, който са насочени към Москва и всички големи градове на Русия в Европа. Дори и само една да изтеглят руснаците, с тях е свършено.

180

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали Европа или Америка ще бъде унищожена след ядрена война, но Русия със сигурност ще бъде. Даже и китайците скоро ще им се нахвърлят, ако продължават да се правят на интересни с ядрено оръжие. На никой богат ме му се умира. Дните на Путин и кликата около него са преброени само защото споменават за ядрено оръжие.

179

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

178

Анонимен

преди 2 години

Той вече е самозабравен и болен. Стреля по братски народ, жени и деца. Жилищна инфраструктура, тежки бомби и мизерия. Вече няма ,как да е победител. Загуби любовта и на последния човек в Европа и света. Украйна ще трябва да е възстановя години с милиарди долари. Руската икономика ,ще се върне 20г назад .... за жалост това беше пълна глупост. Време е армията на русия да го свали от власт преди да е направил безумие , за което ще съжаляват доживот.

177

Анонимен

преди 2 години

Както и 2рата световна, ЕС и Америка ще изчакат диктатора да се самозабрави.

176

Анонимен

преди 2 години

Ходете правете фелацио на вашия Освободител Путин.следващите са майките и жените ви

175

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Жената на Бай дън го събужда по сред нощ: Търси те Путин ... казва тя!!! По кой телефон... пита той!!!! На вратата... казва тя!!!!

174

естествено

преди 2 години

Жалко,че думите ми няма да стигнат и до двамата-еми мятайте се бе пичове,унищожете света,преди това се сврете в дупките си за да не ви засегне,а след това ще настане една голяма тишина-ние ще умрем бързо,а вие ще се мъчите като хамстери в клетка-готов съм да умра за това.